Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Penaltı rahatsızlığı

Hybrid View

Default Penaltı rahatsızlığı

slm arkadaşlar Fiorentina ile 2. sezona girdim çok da iyi gidiyor bu sene orta sahayı hedeflediğim gibi komple değiştirdim vs vs. ama geçtiğimiz sezon Jorgensen co-owned dı adamın penaltı kullanma kabiliyeti sözde 19 fakat sezon boyunca kullandığı 6 penaltıyı kaleciye attı her seferinde yok rasgele olmuştur diyerekten güvendim sonunda pazziniye verdim penaltıları ve bi maçta denk geldi attıı. nasıl bir iştir bu kaç tane maçımda puan kaybettim bu adam yüzünden?! tecrübeli soğukkanlı az da olsa kararlı jorgensen neden atamıyor?

penaltıyı her zaman teknik ve sert vuran adamına attır, bende necati ve heinz kaçırmadılar mesela...

alex 2005 te hiç kaçırmıodu .. 2006 da kaçırmaya başladı bende anelkaya attırıyodum satana kadar...

Nesil
    2005
    Yer
    Kalamış-Kadıköy-İstanbul

Ben Sasa'ya attırıyorum daha kaçırmadı.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Çift ayak ve sol ayaklara attırmayın genelde. Sağ ayaklılar daha iyi kullanıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

ben şu ana kadar hiç kaçırmadım

Çift ayak ve sol ayaklara attırmayın genelde. Sağ ayaklılar daha iyi kullanıyor

valla ben bi maç oynamıştım 3 tane penaltı verildi üçünüde adını hatırlamıyom ama solak bi oyuncum üçünüe atmıştı bu nasıl oluyo?

alexde solak değilmi adam 2 sezonda 200 tane penaltı attı!

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko
    oha yaw civciv recep bile yanında hiç kaldı bu ne atmasyon bu ne varyasyon qardeşim

2 sezon 200 penaltı vay anasını fenerbahçe iki sezonda 200 gol atsın ben sana bi 200 milyon veriyim ne dersin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko

kesinlikle katılıyorum alex hic kacırmıyo bendede solak olmasına ragmen hemde o ne demekse solak olunca ne oluyomuş??

arkadaslar gecen gün newcastel -fener maci (dostluk maci)penaltilara kaldi.abartisiz 10 dakka sürdü.bi orasi atiyo bi orasi.birisi kacirincea digeride kaciriyo.
    new castle aldi.servet türbünlere yolladi topu.alex ve owen atamadilar

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

bende ilk sezon hainze 8 de 1 yapmışdı ama onu satınca neco 5 de 2 yapabildi....ben yinede necoya attırıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben Heinz ve İliç'e attırıyorum...

Atılması gereken penaltılar attılar sanırım, çünkü penaltı kaçırdıklarında klavyemi kırdığımı hatırlamıyorum henüz..

Ama kaçırmışlıkları var...

Nesil
    2005
    Yer
    Yalova - Flagment Cafe

ben alexe attırıyorum tek bi tane kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

ben rooneye attırıyom kaçırmıyo

Quote Originally Posted by emir077
    ben rooneye attırıyom kaçırmıyo
    çok akıllı bir arkadaşımız 8 ay önceki konuya cevap yazmış bravo kutluyorum!!!

Quote Originally Posted by VanDerSarper
    çok akıllı bir arkadaşımız 8 ay önceki konuya cevap yazmış bravo kutluyorum!!!
    ukala ve kibirli olman gerekmezdi.dikkatsizliğine gelmiştir bende bi konuya yorum yazarken pek tarihe dikkat etmem

Anelka ve luca toni sezon buyunca 1 veya 2 penaltı kaçırdı bende..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben de alex e attırıyom kaç sezonda kaçırdığı ya 1 ya 2 süper atıyo ayrıca tecrübeli olmasınında payı vardırben izmirspor dayken burak ersoy adında genç bi çocuk vardı 19 du penaltısı ama arka arkaya 4 penaltı kaçırdı

bir gün herkes FENERABAHÇE'li olacak(geriye kalan 364 günde)

ben Barcelona da oynuyodum hep penaltıları Ronaldinho ya çektiriyodum hep atıyodu bi zaman sonra atmamaya başladı.

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

anelkada öle...adamın penalty taking 20 ama hepsini kaçırıyodu...
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

serkan gedik süper walla

Kardeş ben de Deniz Baykara ve Uğur Yıldırım kullanıyo.Arada sırada kaçırıyolar

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

waLLa penaLtı atmayı bıLen adam yoq bence
    bnm takımda temizLikcıLer we maLzemecıLer bıLe dahıL herkez kacırıo ozeLLıkLe torres

bende alex ve anelka kullanıyo anelka yı sattıktan sonra alex ve sezer öztürk hiç penaltı kaçırmadılar üç sezonda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

genelde alex atar fakat şöyle bişey var penaltı taking özelliği 20 olan adamlar bile bazen penalt kacırabiliyo
    genelde koseye atan adamaları tercih edin zaten adamın gelişinden belli oluyo nereye atacağı.
    size tavsiyemenaltı taking özelliği15'ten yukarı olan adamları tercihedin %80 atarsınız
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Ben de Fatih Tekke ye attırıyorum hiç kaçırmıyor. Jefferson da kaç kere kurtardı penaltıları ah Jefferson keşke gerçekte de böyle olsaydın geçen sezon kaç puanımız gitti neyse daha genç şans tanımak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

benm volkan kac kere fatih tekke penaltısı tutmustu kardes emin misin iyi attıgından??

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

valla hep attı ne yani sende tutuyorsa hep mi tutacak olabilir ama ben rastlamadım fatih tekke bir numara benim gözümde

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tamam ona bişey demedim sadece oyuncu aynı olur 2-3tane kurtardıgını hatırlıyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri