Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Subat 2007 Guncellemesi Hata Rapor Konusu

Hybrid View

Nesil
    2003

Default Subat 2007 Guncellemesi Hata Rapor Konusu

Bu konu yama cikar cikmaz acilmisti ama benim yaptigim bir hata sonucu yanlislikla bu hata listesi silindi. Rapor edilmis hatalar baska bir yere not edildigi icin cok fazla sorun teskil etmeyecektir ve konu altinda mesajlari silinen arkadaslardan ozur dilerim.

7.0.2 Yamasi ile cikan ve Turkiye ligi'ni ilgilendiren hatalari bu konu icinde belirtirseniz memnun oluruz.

Amacimiz Turkiye liglerinin gelecek surumlerde daha gercekci olmasi ve bu nedenle sizlerin gozlemleyecegi veritabaninda bulunan hatalar, eksiklikler ve tutarsizliklarin belirtilmesine ihtiyac duymaya devam ediyoruz.

Simdiye kadar arastirma ekibine katilan kisilerin secimini gecmiste yapici ve arastirmayi ilerletmeye yonelik elestirilerini goz onunde bulundurarak ekledigimizi hatirlatmak isteriz.

7.0.2 yamasini indirmek icin: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=35949

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bana göre..
    Tuncayin Dribling Heading Finishin Longshoot yükseltilmeli
    Arda nin Frikikleri yükseltilmeli

ilk olarak gozume carpanlar bunlar türkiye liginde oynamiyorum su anda
    ilerde diger gozume carpan eksikleride iletirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi Rüştü Fenerbahçede Kiralık

Gago BOCA da

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Abi Rüştü Fenerbahçede Kiralık

Gago BOCA da
    7.0.2 yamasini indirmedin heralde sen

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Leon Osman adlı oyuncu Türk vatandaşı yapılmış gerçektede böylemi???

Abdurrahman Dereli yıllardır türkiye süper liginde futbol oynar ama 40 tane özelliği boş.

Leoucwhsua Misafir

gs liyim ama alexin p.abilitysi 168 ricardinhonun 179.tum brezlyali teknik direktorler bile alexi daha iyi buluyorlar.potensiyeli yapin currenti azaltin.driblingini azaltin yada,ama alex rico dan iyi.sonra gs nin gencleri oynamayabilir ama potensiyalleri muthis.potensiyeli kisamazsiniz

8. Default

abi ben 7.0.1 ide 7.0.2 yide indirdim yükledim ama bişi fark etmedi hala 7.0 olarak görünüyor neden olabilir...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

TSL, Lig A ve Lig B dışında kalan bazı Türk takımlarının stadları işlenmemiş. Ve eğer bu takımlar Lig B'ye çıkarsa onların sahasında onlarla oynanan maçlar N (neutral-tarafsız) saha olarak gözüküyor. Bazı takımlar işlenmiş ama çoğu takımın stad bilgisi yok. Dolayısıyla şehir bilgileri de yok. Mesela Akseki Aroma, Akşehirspor, Değirmenderespor. Ben hemen hemen hepsini editör kullanarak işledim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Demre View Post
    TSL, Lig A ve Lig B dışında kalan bazı Türk takımlarının stadları işlenmemiş. Ve eğer bu takımlar Lig B'ye çıkarsa onların sahasında onlarla oynanan maçlar N (neutral-tarafsız) saha olarak gözüküyor. Bazı takımlar işlenmiş ama çoğu takımın stad bilgisi yok. Dolayısıyla şehir bilgileri de yok. Mesela Akseki Aroma, Akşehirspor, Değirmenderespor. Ben hemen hemen hepsini editör kullanarak işledim.
    Tesekkurler. Bu konuda kapsamli bir calisma yapmak icin not ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Eskişehirspor'Da İshak Topçu Aml Olarak Oyuna Yansıtılmış Amr Olmalı

Eriş Özkan Dc Değil Dl Olmalı

Serkan Reçber Dc Değil Mc Olmalı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Matias Delgado AMLC olarak oyuna yansıtılmış.Bununda düzeltilmesi gerekiyor sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

umit ozat 2002 deki dunya kupasindan beri dc oynatilmadi neyse haklisin bu gorus farkliligi dan kaynaklaniyor bazi oyuncularinin fotolarinin yanlis olmasi konusuna ne diyorsun

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    umit ozat 2002 deki dunya kupasindan beri dc oynatilmadi neyse haklisin bu gorus farkliligi dan kaynaklaniyor bazi oyuncularinin fotolarinin yanlis olmasi konusuna ne diyorsun
    Turkiye ligleri oyuncu resimleri, oyun ile birlikte gelmiyor. Indirdiginiz gayriresmi yama'da sorunu aramak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yoo turksportal dan ındırdım

Nesil
    2003

yoo turksportal dan ındırdım
    O zaman grafigi yapan kisiye sormaniz lazim. Arastirma ile en ufak lakasi yok.

Quote Originally Posted by Noz View Post
    bebbe turkiyede hep forvet oynadi ya ben bile forvet olarak biliyorum dogal bi forvetten hicbi farki yok...
    Sol kanatta oynadigi bir kac mac da var ve Kamerun genc milli takiminda sol kanat oyuncusu olarak aniliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

fm 2008 için türkiye de 2 yıl geçirmiş oyuncuların türk vatandaşlıgına geçebilme olanagı sunulursa cok ii olur.7.02 de sanırım böyle birşey yok.
    {nobre,balili,aurelio,wederson gerçek hayatta bu imkandan yararlanan bazı oyuncular...}

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    fm 2008 için türkiye de 2 yıl geçirmiş oyuncuların türk vatandaşlıgına geçebilme olanagı sunulursa cok ii olur.7.02 de sanırım böyle birşey yok.
    {nobre,balili,aurelio,wederson gerçek hayatta bu imkandan yararlanan bazı oyuncular...}
    iyide bu saydigin oyuncular 2 seneden fazla oynadilar nobre bildigim kadariyla 2,5 sene balili 3 sene wederson 3 sene olmasi lazim.

Nesil
    2003

Yabancilarin Turk olmasi konusundaki dusuncem soyle:

Baska milli takimlarda oynamamis oyuncular:

1. 2 senenin altinda Turkiye'de oynayan hic bir oyuncu vatandas olamiyor.

2. 2 seneyi doldurmus oyunculardan baska ulkelerin U21 takiminda forma giymis oyuncular vatandas olamiyor.

3. 2 seneyi doldurmus ve U21 formasi giymemis oyuncularin bir kismi (ornegin 40%) vatandas oluyor. Bu kategorideki oyuncularin geri kalani 3., 4. ve 5. yilin sonlarinda vatandas oluyor. (3. yil sonrasi 30%, 4. yil sonrasi 20%, 5. yil sonrasi geri kalan 10%) Yani 5 yil icinde baska ulkelerin U21 takiminda forma giymemis oyuncularin hepsi vatandas oluyor.

Baska ulkelerin milli takimlarinda oynamis oyuncular ise en erken 7 yil, en gec 10 yil Turkiye'de oynadiktan sonra vatandas oluyor. Bunun nedeni baska ulkelerde milli takimda oynamis oyuncularin vatandasliga basvurduktan 5 yil sonra TC statusunde oynayabilmeleri. Yani Turkiye'de 2. sezonu sonunda vatandasliga bascuran bir oyuncu, ancak 7. sezon sonunda TC statusunde oynayabiliyor.

Ayrica Turkiye liginde su anda oynayan ve yabanci milli takimlarda oynamis oyuncularin hicbiri 5 yildan once vatandaslik alamiyor (varsayim henuz bu kategoriye giren hic bir oyuncunun vatandaslik basvurusu yapmamis olmasi).

Delgado sol ayaklı gözüküyo oyunda ama sağ ayağını kullanıyo normalde bence bu büyük bi hata

Exclamation FM'ye yeni update geliştirilmeli!

FM'ye yeni update geliştirilmeli!

Herkesin bildiği gibi FM 2007 için çıkarılan 7.0.2 update paketinde birçok yeniliğe rağmen eksiklikler de bir o kadar fazla. Özellikle Türkiye liginde çoğu oyuncunun özelliklerinin yarısı girilmiş ama diğer yarısı duruyor. Bu durumda girilmeyen özellikler sallamasyon sistemine göre yapıldığı için çok saçma şeyler olabiliyor. Örneğin 10'dan aşağı özelliği bulunmayan çok iyi bir oyuncunun 'pace' özelliği 5 olabiliyor. Veya bir oyunda 2M Euro olan bir oyuncunun diğer bir oyunda 1.3M Euro olması gibi durumlar oluşabiliyor. Bu durumda insanın oynama şevki tamamen kırılıyor. Ayrıca 'TSI Unofficial Update' de düzeltilen yanlışlar 7.0.2 yamasıyla geri dönebiliyor. Mesela 'Öztürk Güngör' 7.0.2 paketinde hala süper bir defans. Oysa bu hata 'TSI unofficial update' düzeltilmişti. İşte bu ve bunun gibi aksaklıklar yüzünden son bir update gerekli. Zaten veriler halihazırda bulunduğu için pek zor olmayacaktır. Hem son bir gözden geçirme ile Unofficial Pakette de kaçırılan şeyler yeni pakete alınabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by LeHeb View Post
    FM'ye yeni update geliştirilmeli!

Herkesin bildiği gibi FM 2007 için çıkarılan 7.0.2 update paketinde birçok yeniliğe rağmen eksiklikler de bir o kadar fazla. Özellikle Türkiye liginde çoğu oyuncunun özelliklerinin yarısı girilmiş ama diğer yarısı duruyor. Bu durumda girilmeyen özellikler sallamasyon sistemine göre yapıldığı için çok saçma şeyler olabiliyor. Örneğin 10'dan aşağı özelliği bulunmayan çok iyi bir oyuncunun 'pace' özelliği 5 olabiliyor. Veya bir oyunda 2M Euro olan bir oyuncunun diğer bir oyunda 1.3M Euro olması gibi durumlar oluşabiliyor. Bu durumda insanın oynama şevki tamamen kırılıyor. Ayrıca 'TSI Unofficial Update' de düzeltilen yanlışlar 7.0.2 yamasıyla geri dönebiliyor. Mesela 'Öztürk Güngör' 7.0.2 paketinde hala süper bir defans. Oysa bu hata 'TSI unofficial update' düzeltilmişti. İşte bu ve bunun gibi aksaklıklar yüzünden son bir update gerekli. Zaten veriler halihazırda bulunduğu için pek zor olmayacaktır. Hem son bir gözden geçirme ile Unofficial Pakette de kaçırılan şeyler yeni pakete alınabilir.
    Bunlarin hepsinin farkindayiz. TSI Unofficial Update'de resmi yamada yapabildiklerimizden biraz daha fazlasini yapmistik. Lig A ve Lig B'deki abartili oyuncularin dusurulmesi gibi. Ancak Resmi guncellemede Lig A ve Lig B tami tamina arastirlamadigi icin oldugu gibi birakildi. FM 2008 icin oncelikle Lig A'yi duzeltme konusunda calismalar var. Lig B icin yeterince zaman kalirsa duzeltmeler de yapilacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lig a yı tamamen düzeltebilirim sadece 2 günde

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

lig a yı tamamen düzeltebilirim sadece 2 günde
    Hmm arkadasim Lig A yi nasil 2 gunde duzelteceksin ben 4 aydir ugrasiyorum. Bi solermisin bu gizli formulunu ben de ogreneyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anelkanin boltona 12 milyon dolara satildigi ve bundan kar sagladigi soyleniyor bunu birden fazla spor yazarindan duydugum icin boyle yazdim kanitlama yetim olmadigi icin kesin eminim diyemeyecegim ama acik soyleyeyim gurcan bilgic gibi fenerbahceyi daha yakin takip eden bir spor yazarinin sozune inanmaya devam edecegimi belirteyim neyse bu cok onemli degil ewet nihat kahveci transfer bedeli 1.900.000 dolar oldugu icin oyle cikiyor sene sonu 10 milyon dolara kadar vuruyorsun bence futbolcularin degerleri buna gore belirlenmez ama o konuda sizde haksiz degilsiniz galiba siz oyuncu puanlarini giriyorsunuz ca ve pa larini veriyorsunuz degerini oyun belirliyon ancak ben stepanovu 4 milyon dolar servet i 275 bin dolar gorunce goz zevkim bozuluyor nihat 1.900.000dolar riquelme 30.000.000 dolar oluncada oyle oluyor tipki bir oyuncuya 5-10 tane mevki yazmak gibi BENCE goruntu kirliligi yapiyor bu konularda seninle hemfikir olamiyoruz ama sana saygi duyuyorum yazilarimi cevaplamaktan yilmadigin icin tesekkurler ustad

Nesil
    2003

anelkanin boltona 12 milyon dolara satildigi ve bundan kar sagladigi soyleniyor bunu birden fazla spor yazarindan duydugum icin boyle yazdim kanitlama yetim olmadigi icin kesin eminim diyemeyecegim ama acik soyleyeyim gurcan bilgic gibi fenerbahceyi daha yakin takip eden bir spor yazarinin sozune inanmaya devam edecegimi belirteyim
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...ty/4208297.stm

Anelka'nin Fenerbahce'ye transferi ile ilgili BBC'de cikan haber.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...rs/5274012.stm

Bu da Bolton'a gidis haberi.

7M GBP'ye gelmis, 8M GBP'ye gitmis. Yani yaklasik 1 milyon GBP kar edilmis. veya yaklasik 2 milyon dolar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir ara newcastle in 15 milyon dolara istedigi ancak biz ondan yararlanacagiz denilipte daha sonra 12 milyon dolara satildigini gurcan bilgicten duymustum neyse bu onmeli degil ve bilginin dogruluk payina inanamiyorum cunku inanmis olsam crespolar morientes lerde fenerdeydi gerci bbc buyuk bir haber kanali ancak 13 milyon dolara alinip 15 milyon dolara satilmasi biraz abartili rakkmalar gibi geldi bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sana her takimin her futbolcusunun mevkilerini ve ozelliklerini yazar veririm sonra gider arastirirsin gorursun senin 4 aylik bir ugrasin varsa benim 10 senelik bir hobim var lig a daki her takima basit yanlislarini yazdim gir bak bi bakalim yorum yap bunun formulu falan yok bu benim 10 senelik hobim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrica el hadji senin daha yeni yeni duydugun oyuncularin ben en az bes senelik gecmisini biliyorum sen bana arastirdigin takimlari yaz ben sana daha iyi yardimci olurum

su kirada olan yabancı oyuncuların kontanjanı doldurması bence buyuk problem
    ne ispanya liginde oyuncu kaydettrerek yapıyosun turkiyeyi de oyle yapıversenler o kadar zorsa
    bi de 6+1 de insallah yansıtılır

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

arkadaşımın dediği gibi lig A da alttan gelen takımlarda dışında hep sabit demirbaş oyuncular var, bu ligi 3-4 yıldır takip eden biri olarak çok da zor değil bu düzeltmeleri yapmak, oyuna yansıtmak...
    özellikle 2 yıldır bu ligte parlayan adamlara (özellikle İbrahim Akın, Necati jenerasyonundan sonrası) FM gerekli özeni gösteremiyor ya da SI bu çabaları oyuna aksettirmekte çekimser kalıyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri