POHAR CMFS 2.ROUND MAÇI
Karvina 0-4 Sigma
Çok kolay bir maçtı.3.Round'a yükseldik.Rakip Bohemians Prague.Maçın yıldızı Michal Hubnik.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
cekochan
Hangi mevkiye oyuncu ihtiyacın var?Birde çek liginde yabancı sınırlaması nasıl?
artık oyuncuya ihtiyacım kalmadı ama orta sahasının ortasına bir takviye olabilir.Yabancı alabilirim.Ona göre yorumlarınızı bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayın futbolcusu Sigma'dan
Sigma'nın 29 yaşındaki yıldız oyuncusu Lukas Hartig Ayın Futbolcusu Ödülü'nü kazandı.2. Banik Ostrava'dan David Strihavka oldu.3. ise yine Sigma'dan Radim König.
1.Lukas Hartig
2.David Strihavka
3.Radim König
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK AYIN MENAJERİ ÖDÜLÜNÜ KAZAKOĞLU KAPTI
ÖDÜL TÖRENİ SONRASI KAZAKOĞLU'NDAN AÇIKLAMA
Muhabir:Sayın Kazakoğlu Ayın Menajeri Ödülü'nü aldınız.Ne düşünüyorsunuz?
Ben:Valla çok sevinçliyim.İlk ayda ilk ödül.İnşallah bu ödülller arasına Gambrinus Liga Kupası da gelecek.
Muhabir:Teşekkürler Sayın Kazakoğlu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 6.HAFTA
Pribram 1-1 Sigma
Öne geçmemize rağmen son anlardaki gole engel olamadık.Ama yenilmezlik rekorunu sürdürüyoruz.Maçın yıldızı Marek Kascak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK BANIK OSTRAVA SONUNDA YENİLDİ.
Banik Ostrava Gambrinus Liga 7.haftasında Mlade Boleslav'a 2-1 yenildi.Liderlik koltuğu için Sigma bir adım önde.
Şuan Banik Ostrava 7 maç oynadı ve 16 puanla lider.Sigma ise 1 maç eksikle 14 puanla 2..Eğer Sigma 7.hafta karşılaşmasını yenerse liderlik koltuğuna oturacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 7.HAFTA
Sigma 3-2 Viktoria Plzen
İyi oynadık.Rakip takım 1-0 öne geçtikten sonra durumu 3-1 e getirmeyi başardık ve maçı 3-2 kazandık.Böylece liderlik koltuğuna oturduk.Maçın yıldızı attığı 3 golle yıldızlaşan Michal Hubnik.Bu maçta önemli yıldızımız olan Melinho sakatlandı ve uzun süre oynayamayacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SPONSOR ARANIYOR!!!
SADECE ÇEK LİGİ'NİN FORMA PAKEDİNİ YAPABİLECEK KİŞİ ARANIYOR!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
POHAR CUP 3.ROUND
Bohemians Prague 1-3 Sigma Olomouc
İyi oynadık.Bu takım bence iyi yerlere gelecek.Maçın yıldızı kalecimiz Martin Svaboda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 8.HAFTA
Kladno 1-2 Sigma Olomouc
Fazla zorlanmadık.Lukas Hartig 2 golüyle takımı sırtladı.Maçın yıldızı Lukas Hartig.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 9.HAFTA
Sigma 3-0 Slovan Liberec
Çok iyi oynadık.Maça başlamadan önce Liberec 15.ydi.Maçın yıldızı 2 golle Michal Hubnik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GAMBRINUS LIGA 10.HAFTA
Mlada Boleslav 2-0 Sigma Olomouc
İyi oynamamıza rağmen yenildik.Yorum yok.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.

GAMBRINUS LIGA 10.HAFTA PUAN DURUMU