[Save dosyam yandığından Sebatspor kariyerime son vermek zorunda kalmıştım ve yenı bı karıyere atıldım.]
Bir gün msn de tanıştıgım kız benı aradı ve "yaa Amerika'ya 1 gunlugune gelsene senle tavla oynayalım" dedi.Bende A.Sebatspor kulubu başkanından 2 gun izin ve biraz para aldım dustum A.B.D yollarına.Hava Alanına gittiğimde bi Amerikan gazeteciyle roportaj yaptık.
Muhabir => Amerika'ya gittiğinizi duyduk.Acaba bi takımla anlaşma durumunuz var mı?
Ben =>Varda sana yok hhehe.Yok efendim Ben kulubumde mutluyum
Muhabir =>Ama save dosyanız yanmış.Nasıl olacak bu iş?Neyse pekala neden gidiyorsunuz?
Ben =>Kızılderelilere tavla sefası sözum var o yuzden gidiyorum.Neyse bu işin esprisiydi.Şimdi
uçak kaçmadan ben kaçıyım en iyisi
Uçağa bindiğimde cok umutluydum.İnişde kız beni alacaktı.Uçaktan indiğimde kalabalık bi grup Welcome to Ali pankartlarıyla benı karşılıyodu.Bi baktım kız mız yok.Meğerse beni işletmişler. [bunun sadece Turkiye'de oldugunu sanırdım].Muhabire verdiğimiz kızılderelilerle tavla sefası gerçekleşmişti sanırım.Çünkü bu adamlar cok az kalan Kızılderelilerdenmiş.Bu kızıldereliler Kansas City Wizards takımını tutuyolar ve kulubun kotu gidişatından yakınıyolardı.Bende bu fırsatı iyi değerlendirdim ve onlara "Eğer kansas başkanıyla bana bi görüşme ayarlarsanız.." demeye kalmadan içlerinden birisi "valla sen demesen biz diyecektik" dedi ve başkan kapıdan içeri girdi.ben şaşkınlık içinde bakakalırken bana "bu kadar kolay olacagını bilseyidik seni işletmezdik,hadi gel kontrat imzalıyalım" dedi ve hemen imzayı attım.Artık ben bir Kansas City'liydim.
ve işte buda takım kadrosu.sanırım tanıdığınız bi tek eddie johnson var onuda yakında satarım.
![]()