Denizlispor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Denizlispor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Guvenc Kurtar'in dizilisi 442 kalmis oyunda.
4411 olmasi daha dogru olacaktir.
Julio Cesar Dm yapılmış asıl mevkisi D\ML dir.
Caner Celep oyunda nasıl yapılmış bakamadım ama Boluspor' dan transfer edildi bu sezon hemen hemen bütün maçlarda oynadı. Kupa maçında attığı bir gol var. Geçen sezon Bolu' nun lig a' ya çıkmaında ki en önemli pay sahibi oyuncularındandı. 13 gol atmıştı gole yakın bir oyuncu. Ca ve pa' sı büyük ihtimal ellenmemiştir. Eğer ellenmemeişze gerçeğe uygun bir şekilde güncellenmei gerekir. Denizli' nin on oynadığı TSL maçında çok iyi oynadı ve bir de asist yaptı. Caner 1984 doğumlu.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Suleymanou'nun eccentricity daha yuksek olmali. Bence 17-18 seviyesi mantikli olur. Ayrica positioning bence 12'den daha iyi olmali. Positioning yukselirken, rushing out dusebilir.
Tomas Abraham'in CA bir nebze yukselebilir. Ozellikle work rate'in bence 10'dan daha yuksek olmasi gerekli. 13-14 seviyesi daha mantikli.
Caglar Birinci bir baska dikkat ceken oyuncu. Oyunda DL ancak DL/ML olmasi daha dogru olacak saniyorum. CA olarak da 90-95 seviyesine cekilebilir.
Son zamanlarda Yusuf'un Denizlispor takiminda cok iyi bir lider olmayi basardigini dusunuyorum ayrica. Influence bence 4-5 puan yukselebilir.
alexin penaltısı 19 olursa kratochvilin 20 olur soğukkanlılığıda öyle olabilir
hamidou da senelerdir izlediğim ve devamlı eleştirdiğim bir adam ayak gücü 20 olur elle top atma 20 olur ama her maç ama her izlediğim maç mutlaka bir büyük hatası vardır 3 yıldır izlediğim gs maçlarında geçen gün ümit karana kaptırdığı top ve ümitin boş kaleye kaçırması gerets in ilk yılında yan toplarda topu elinden kaçırması ayhanın boş kaleye topu üstten auta vurması bir önceki yıl denizli fenerbahçe türkiye kupası yarı finalinde 2. uzatma devresinde bacaklarının arasından kaçırdığı top ve lucianonun attığı gol geçen yıl trabzonspor maçında auta gidecek diye bıraktığı topun kenardan gol olaması daha neler neler özellikle en büyük hatası topu ellerinde tutamıyor ve bakın kendiside farketmiş ne zaman bir yan topu almaya çıksa yumrukluyor (allah korusunda bir forvete gelmesin o yumruk yazık garibanlara)
ve daha neler neler bunu oyuna yansıtmak için ne yapılmalı
Fikirlerim burada
Evet Kratochvil' in penaltı kaçırdığını görmedim penaltısı 19 olabilir. Çok güzel bir vuruş tekniği var.
ve soğukkanlılığı
ayrıca ligin en iyi dribling yapan adamı1. yufus sonrasında da ardadır
ha driblingin en güzel açıklamasıda çalım atmaktır
oyundaki dribling ne anlamlara geliyor veya getiriliyor bilmeyebilirim
bu açıklama dahilinde söylüyorum bu yorumu
denizlide bülent ertugrul dr dm oyuncusudur fatih egedik uzun şut 16 olmalıdır selahattin bitiricilik 15 soğukkanlılık 16 olabilir
kafa da 14 ama sıçrama 10 güç 8 denge 12 gibi olmalı
en iyi özellikleri bitiricilik ve son vuruş fiziksel özellikleri ise ciddi bir düşüşte
allyson dirtiness 19 olur (bunu iyi okuyun bir yıl sonra şimdi yazdığımı yazacak bir sürü arkadaş olabilir)
Fikirlerim burada
abi türkiyeye geldiğinden beri krato kaç penaltı attı bilmiyorum ama 2 tane kaçırdığını hatırlıyorum...caner e dikkat edilmeli, istikrarlı bir çıkışı var...saygılar...
puerta kalbimizde...
Caner geçen sene süperdi Bolunun herşeyiydi bu sene Denizlide devam
yusufun tekniği 20 olmalı eğer teknik top ayağındaki iken rahatlığı ise değil türkiyede avrupada bugüne kadar izlediğim enteknik futbolcu
ne hagi ne alex ne lincoln bu konuda yusuf kadar değil
bu arada oyunda dlc yapılan carlos alberto gs ile oynanan kupa maçında ml aml oynadı
Fikirlerim burada
Yanilmiyorsam Yusufun teknigini 16 yapmistik. Biraz daha yukselmesi sozkonusu ise diger bazi ozelliklerinin dusmesi de gerekecek.
Ayrica 20 demek, tum zamanlarin gelmis gecmis bu ozellik acisindan en iyi oyuncusu demek. Bence simdiye kadar gelmis gecmis 20 teknik sahibi olmasi gereken Zidane ve Maradona'dan baskasi yok - tabii benim izledigim kadari ile. Yusuf icin 17'de olabilir. Ama tabii teknigin yukselmesi icin neyin dusmesi gerektigini de belirlemek lazim.
Ömer bu sene biraz dğeişmiş olmasın. Bianchi' nin kendi liginde 3 ten fazla golü yok bu sezon. Geçen sene de ole dünyalrı atmadı ama oyunda finishingi tüm zamanların en iyisinin bir altı yani 19 bir sıkıntı yok mu acaba. Bence Yusufun tekniği 17 olabilir. Katılıyorum ama hızından kesilir. Kratochvil' in de penaltısı 19 olabilir.
Acceleration ve pace düşebilir mesela.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
iide ömer ağabeyciğim alexinki 19 oluyor değilmi alex dünyada top ayağındayken en rahat adamlardan birimi
yusuf top ayağındayken alexten çok daha rahat hareket ediyor
hatta yusuf asansör boşluğunda 4 kişiye çalım atabilecek yetenekte
ve ben zidanı 10 yıl boyunca 500 e yakın maçını izledim yemin ediyorum yusuf top ayağındayken zidan kadar rahat
bana göre zidan yusuf 20 olabilir ama maradono ronaldinho messi 19 olmalı şaka yapmıyorum yan yana koyup izleyin ve yusufla zidanenin boyu 185 diğerlerinin 170
bence yusufun tekniğinin 20 driblinginin 18 olması konusunda tartışalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hamidonun ayak gücüde el gücüde 20 olur dünyada ondan fazla gücü olan kaleci görmedim![]()
Fikirlerim burada
izleyen arkadaşlarda çağlar(birinci) ve burak(akyıldız) hakkında yorum ve katkı bekliyoruz...
puerta kalbimizde...
Maçı pek izleyemedim ama Çağlar'ın iyi bi oyuncu olduğunu düşünüyorum.Hızı ve driblingi iyi bi oyuncu.Burak hakkında pek yorum yapamıcam ama Roman'ı kestiğine göre bişeyler vardır bu oyuncuda.Denizlispor'un maçlarına gittikçe size yardımcı olabilirim.
santosu 10 kez falan izledim ilk defa bir uzun şutu direkten döndüğünü gördüm aynı zamandada ilk uzun şutunu gördüm 15 e çıkarmak için daha çok görmek gerekir diye düşünüyorum
ayrıca yusuf top ayağındayken bu ligin açık ara en rahat oyuncusudur tekniği dünyanın en iyi oyuncuları ile kıyaslanacak kadar iyidir
Ligin başından beri Caner Celep' ten bahsediyorum genç ofansif orta saha oyuncusu bu hafta 2 mükemmel gol attı. Özellikle ilk golü ceza sahasının dışından sol ayağıyla geldi. Bu oyuncu zevk veriyor.
Denizlispor'un altyapısında Ali Helvacı diye biri var.Oyunda ilerki yıllarda pek iyi bi oyuncu olmuyo.Bence geleceğin iyi oyuncularından biri olacak.Zaten bi kaç senedir U17 ve U18 e sürekli olarak çağırılıyo.Hızı ilerleyen yıllarda da pek gelişme göstermiyo biraz düşük yapılmış gibi geldi bana özellikleri..
Evet doğrudur ben bu oyuncunun özeliklerini biraz artırmıştım.
arkadaşlar tabi herkes farklı farklı oyuncuları öne çıkarmış elbette en öne çıkan isim yusuf tartışmasız ama açıkcası ben bu yıl serhat gürpınarıda çok beğernerek izliyorum..özellikle ileri kouşuları çok hoşuma gitti önceki yıllarda fazla yapamadığı işeri yapıyor..araştırmacıların gözünden kaçacağını sanmıyorum
Serhat'ı sene başında iyi perforsmansı nedeniyle Kayseri almıştı ama sakatlanınca sözleşmesi feshedildi.Denizli ye döndü anadolu klüplerinin hepsinde oynayabilecek kalitede bi oyuncu..
Last edited by bjk_melo_151 : 25.Ocak.2008 at 10:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
caner sadece solak ama sağ ayağı içinde 8 falan verilebilir.
puerta kalbimizde...
Muhittin Tekin Sezon sonuna kadar Kahramanmaraşspor'da kiralık onayacak.
Kaynak:www.sporx.com