Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: İlk üye oLduğunuzda...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Default İlk üye oLduğunuzda...

İlk üye oLduğunuz zamanLar neLer yapmıştınız ?
    Bu dönem geneLde acemiLik veya yabancıLık dönemidir.İlk üye oLduğum zamanLar en çok VoLkan abinin başını ağrıtmıştım.Attığım pmLeri görseniz güLmekten kırıLırsınız.MeseLa "Abi arama butonu nerde ?"
    "Abi böyLe bir konu buLdum foruma açabiLirmiyim ?"
    "Abi bu konunun veriLdimi ?"
    "Abi pm ne ?"

Gerçekten gördüğüm en sabırLı insanLardan biridir bunLarın hepsine cevap vermişti.

Sizin böyLe hatıraLarınız varmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla ben ilk üye olduğum zaman itiraf ediyorum türkçe fm 2006 için üye oldım etliye sütlüye karışmazdım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Valla dosya indirmek için siteye üye olmuştum bi inrimeyi bulamamıştım..Sonra sitede foruma girmek için tıklayın diyordu sonasını hatırlamıyorum kendimi burda buldum..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İlk üye olduğumda turksportal.com 'a teşekkürler diye bir post yüzünden azarlanmıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk üye olduğumda Hazırlık maçı vardı.Herkes Fm için bu siteye üye olur bense bir halı saha maçı için.Daha sonra ulan dedim bu kadar kişi Fm oynuyorsa bende oynarım ve fm dünyasında kendimi buldum.Ayrıca Halı saha maçlarında yaptığım ve kendimin bile bilmediği tezahüratlar vardı.

ilk üye oldugumda futbol ve sohbet alanlariyla ilgilenirdim.Kafeden cikmazdim hic,o dönem süper muhabbetlerimiz vardi bizim.(=
    Fm 07 o dönem bende bulunmadigindan hic dosya konularina falan girmezdim.(=
    Ama futbol da yöneticilerin basini cok agrittigim dogrudur.

sakary Ali Misafir

türkçeyi indirmek için üye oldum daha sonra forum'da kariyer hikayelerini gördüm hep okuyorum dedim bende açayım bi tane sonra öle böle geldik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk başta sitemizin anasayfasındaki takım incelemeleri dikkati çekmişti internette dolaşırken.Hep o incelemeleri falan okuyordum.Sonrasında forumu keşfettim.Forumda ilk başlarda Fm 06 bölümünde takılıyordum sadece.Sonra yavaş yavaş diğer bölümleri fark ettim ve gerisi malum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FM 2005 oynarken çok sıkıldım oyunda değişik yerlere girdim sonra bütün dünyadaki resmi araştırma siteleri yazıyodu orda bende burayı gördüm ve girdim.İncelemelere fln bakıyodum sadece başlarda sonra FM 2006 çıkınca genç yetenekler falan yazıyodu tıkladım ve kendimi forumda buldum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fm 2006 genç yetenekler ve Türkçe FM için üye olmuştum.Sonra bağımlılık yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi hatırladım forumu keşfetmeden önce mustafa abiye (vieri) pm atmıştım konusu ise şu kariyer hikayesi yayınlamak istiyorum sitede nerde yazıcağımızı bulamadım yazmaya izin veriyomusunuz ahh eski günler..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bi ss yayınladım ama açıklamayı yanlış yazdım foruma ve imzama saçma saçma şeyler yazdım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"Roberto baronio adlı oyuncuyu tanıyan varmı" diye oyuncular konusuna konu açmıştım ve Rocco adlı yönetici bana taktı heralde hangi konuyu açtıysam kapatmıştı Yari yanlış diyip kilitliyordu madem yeri yanlış taşı o zaman
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk üye olduğumda sadece fm için giriyodum ama sonradan heryere dadandım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben yüz paketleri için üye olmuştum siteye İlk mesajımdada elimde Buldesliga'daki futbolcularının resimlerinin oldugunu ve bunu yüz paketine dönüştürme yollarını sordugum bir başlık açmıştım.Ama yanlış yere açmışım Mustafa abi taşımıştı konuyu uygun yere ve cevap gelmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir Beşiktaş sitesinde turnuva yapıyordum fm turnuvası Koray abim sağolsun (Koray Düşova) buranın adresini verdi bana.Turnuvalar için girdim foruma.Yarım saat içinde falan 250 mesaj kasmıştım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bundan tam 10 yıl evel tarih 15 mayıs 1998 öğlen vakti cm oynamaktan sıkılmıştım ve internete girdim... (internette girdiğim vakitlerde (ozamanlar dialup var sürekli online olamıyoruz) soluğu cm resmi sitesinde alıyordum).. O zaman google yok yahoo ve altavista'yı sık kullanıyordum.. Türk sitesi varmı acaba diye aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım.. sonra bir hevesle bende böyle bir site kurabilirim dedim benim gibi Türk oyuncular için.. internette biraz araştırma yaptım, arkadaş yardımları vs. cmvieri.8m.com ücretsiz domaini aldım kısacası turksportal'ın ilk temelini attım ilk üyede ben oluyorum haliyle
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bundan tam 10 yıl evel tarih 15 mayıs 1998 öğlen vakti cm oynamaktan sıkılmıştım ve internete girdim... (internette girdiğim vakitlerde (ozamanlar dialup var sürekli online olamıyoruz) soluğu cm resmi sitesinde alıyordum).. O zaman google yok yahoo ve altavista'yı sık kullanıyordum.. Türk sitesi varmı acaba diye aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım.. sonra bir hevesle bende böyle bir site kurabilirim dedim benim gibi Türk oyuncular için.. internette biraz araştırma yaptım, arkadaş yardımları vs. cmvieri.8m.com ücretsiz domaini aldım kısacası turksportal'ın ilk temelini attım ilk üyede ben oluyorum haliyle
    VoLkan abinin konuyu görmesini sabırsızLıkLa bekLiyorum hocam.Benim gibiLerLe geneLde o iLgiLeniyordu.O zaman pek yöneticide yoktu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ilk üye olduumda FM 2007 kariyer hikayeleri çok hoşuma gitmişti ve bütün forum oyunlarını oynamışlığım var
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2000 nin soğuk bir kış akşamıydı Cm oynuyorduk. Tabi haLi iLe hep tipik adamLarı, aynı oyuncuLarı aLmaktan sıkıLmıştım. Dedim farkLı isimLer, farkLı şeyLer buLabiLeceğim bir yer varmıdır acaba diye, sonra cafe de yan masada oturan eLemanı gördüm baktım TurksportaL a girmiş, CM feLan geçiyor içerisinde. Dedim nasıL bir site o CM iLe iLgiLimi feLan dedim, dedi evet CM iLe iLgiLi, çok şaşırmıştım, deLi gibi oynadığımız oyunun bir sitesi vardı. Sonra girdik işte başLadık takıLmaya feLan derken, 8 yıLı geçti. İLk zamanLarda foruma girerdim ama hiç mesaj yazmazdım. Okuyup, takip etmek, söyLenenLeri kendi oyunumda uyguLamak hoşuma gidiyordu. Sonra bende tecrübeLerimi payLaşma kararı aLdım ve Forumun resmi tarihi oLan 2003 ten beridir de buradayım. İyi ki de buradayım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben daha yeni üyeyim olursa böyle hikayelerim benimde yazarım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ben daha yeni üyeyim olursa böyle hikayelerim benimde yazarım

Çömez

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Çömez
    Çöm gözüküyor olabilirz ama bizde senin üyelik tarihin kadar eskiyiz sayılır abicim.

Sadece üyelik tarihimiz biraz yeni yoksa cm 01-02 Türkçe yaması'nı ararken buldugumdan beri ara ara takılırdım misafir olarak. Neden üye olmamışım ozamanlar bende bilmiyorum. Kuzenin üyeliği ile indiriyorduk zaten gereksinim olmuyordu.

Nesil
    2006

İlk üye olduğumda Aralık 2005'di sonra ne oldu ne bitti bir anda site kapandı(farkettim ki forum değişiyormuş) Sonra eski üyeliği unuttuk gittim yeni üyelik aldım siteye dahil oldum. Böyle sömestir tatilide mevcuttu. Durmadan Oyuncu Platforumda soru soruyordum Selman abi yanıtlıyordu.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu arada 2003 yılından önce üye olanlar üyelerimizin üyelik tarihleri; eski forumların fesh edilip yeni foruma geçişte aktarılmadığı için 2003 olarak gözükmekte
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Atletico Madrid'e Fernando Torres'in yanına golcü arıyordum. Pizarro'yu almıştım hatta

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bi ara askerLik dönemim sırasında eXcitinG nick imi kuLLanamıyordum.Askerde yazıcı oLduğum için internetim vardı ve girebiLiyordum foruma ama nick im BeatriX oLarak değiştirmek zorunda kaLmıştım. Sonra öğrendim ki yeni sisteme geçiLmiş feLan. Sonra gittim VoLkan abi ye mesaj attım epeyce uzun anLattım, işte ben bu buyum ben eski nickimi istiyorum diye sonra nickimi geri vermişti. Asker oLmamdan etkiLendi sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Sıcak bir ağustos günü yıl 2006 Ben PC yi yenmekten sıkılmış. Etrafımda ortak oynadığımız arkadaşlarım bana yenilmekten bıkmıştı. Çıkınımı toplayıp benim artık buralarda durmamam lazım global dünyaya açılıp yeni birşeyler yapmam lazım dedim vurdum kendimi yollara sonra FM ye türkçe yama araken dikkatimi çekti işte dedim Turksportal Belki burada beni yenebilecek dişli rakipler vardır attım kendimi buraya. Sen çömezssin dediler kız vermediler pardon o siberdi Sen çömezsin dediler turnuvaya almadılar. Ben size göstericem dedim kim çömez allahtan yedeklere msg sınırı yokmuş yedekten girdim ilk turnuvama. Aradan yıllar geçti değişen bir şey yok burdada pek dişli rakip bulamıyorum Özellikle şu üstümde msg yazan zatı mıhteremi yenmekten bıktım artık bir de iyi FM ci olduğunu iddia eder hep

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bende sırf aldığım başarıları göstermek için üye olmuştum..Ama işin kötü tarafı dediklerim sadece yazıyla kalıyordu, resim eklemeyi bilmediğim için az laf işitmemiştim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hehe benimki çok komikti. eskişehirdeydim 1.5 -2 yıl falan oluyor. online fm oynamak için girmiştim. ilk coşkunla tanıştık. Coşkun Özdemir.
    Online fm oynamak istiyorum dedim. Bu oyunu taa 98 den beri zenden barcelonada oynarkenden beri oynuyorum. hatta onu bayerne trasnfer ediyordum diye bir mesaj yazmıştım.
    var mı kendine güvenen demiştim.
    Coşkun dedi gel bakalım.
    neyse tam muhabbete başladık dedi kur oyunu falan... aç hamachi yi.
    dedim onlar ne
    ohoo dedi. boşver o zaman kalsın..
    tam ümidi kesmiş bir daha girmemek üzere çıkacakken siteden.
    dedim ki bu fm nin türkiye ligini oyuna kim yansıtıyor ya dedim
    küfür de ettim hatta bişey bilmiyorlar falan dedim. bir bilgin varmı nasıl ulaşabilirim bu adamlara dedim.
    Coşkun dedi biz yapıyoruz.
    eheuheuh Haydaa lafa bak. adama küfür ettik 2 dk önce

neyse sonra bu sağ ayaklıdır bu burda oynamaz daldık işin içine hala da çıkamadık.

ilk 2-3 sayfalık mesajlarım komiktir. kocaa fm araştırması. tabi işin kriterlerini bilmediğim için bana göre doğru olan millete göre komik olan çok şey söylemiştim.
    millet de benim için delimidir nedir diye düşünmüştür muhakkak

ee deli değilimde denmez hani benim için.
    Fikirlerim burada

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri