1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Online oyun sorunu...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Online oyun sorunu...

Arkadaşlar,bi arkadaşımla hamachi üzerinden fm 2009 oynamaya çalıştık,oyun versiyonlarımız aynı,hamachi versiyonlarımız aynı,benim bağlantı hızım 2 megabit, 2gb ram var, 4ghz işlemcim var, ekran kartım 256 mb, arkadaşın 3 gb ram var,işlemcisi ve ekran kartıda çok iyi,bağlantısı 1megabit,ama oyun inanılmaz yavaş,ve devamlı donuyor,oyunu ben kursam onun oyunu donuyor,o kursa benim oyunum yavaşlıyor ve donuyor,şu oyuna 80 ytl verdik ama zevkini çıkaramıyoruz,yokmudur bunun bir çözümü?hızlı oynamak için yapabileceğimiz bişey yokmu?

virüs programlarını kapattık,güvenlik duvarı kapalı,herşey kapalı ama genede yavaş netteki bi çok şeye baktım,olmadı,ciddi biçimde tartışılması gereken bi konu bence bu.
    Last edited by spawn_21 : 16.Ocak.2009 at 05:12

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yokmu koskoca forumda şuna cevap verecek birileri ya?

Quote Originally Posted by spawn_21 View Post
    Arkadaşlar,bi arkadaşımla hamachi üzerinden fm 2009 oynamaya çalıştık,oyun versiyonlarımız aynı,hamachi versiyonlarımız aynı,benim bağlantı hızım 2 megabit, 2gb ram var, 4ghz işlemcim var, ekran kartım 256 mb, arkadaşın 3 gb ram var,işlemcisi ve ekran kartıda çok iyi,bağlantısı 1megabit,ama oyun inanılmaz yavaş,ve devamlı donuyor,oyunu ben kursam onun oyunu donuyor,o kursa benim oyunum yavaşlıyor ve donuyor,şu oyuna 80 ytl verdik ama zevkini çıkaramıyoruz,yokmudur bunun bir çözümü?hızlı oynamak için yapabileceğimiz bişey yokmu?

virüs programlarını kapattık,güvenlik duvarı kapalı,herşey kapalı ama genede yavaş netteki bi çok şeye baktım,olmadı,ciddi biçimde tartışılması gereken bi konu bence bu.
    ben de online oynuyorum. benimkisi de yavaş,herhangi bir sekmeye veya continue ya tıklayınca kafadan 4-5 saniye bekliyor. sana tavsiyem bilgisayara yeni bir kullanıcı ekle ,oturumu kapat ve eklediğin kullanıcıda oyna.çünkü diğer kullanıcıda bilgisayardaki çalışan gereksiz programlar olmuyor ve biraz da olsa hızlanıyor. onun dışında media player,gereksiz internet sekmeleri,msn,nero vs.
    programları kapatırsan çok olmasa da nispeten daha hızlı oynayabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonuçta online oynuyorsun, kendin oynadığın gibi hızlı olmaz. Ortak kariyer yaparken 1 saatte 2, bilemedin 3 tane maçı zor yapıyoduk.

Normal gibi duruyor. Hızlandırma yolu varmı bilmiyorum....

Oyununuza başlamadan önce PCnizi kapatın.Modeminizide kapatın. biraz bekleyin. yeniden açın.

Daha sonra kullanmayacağınız bütün programları kapatın(msn,quicktime,antivirus proglmlrı,...kısacası saatin yanında çalışan ve kullanmayacağınız herşeyi kapatın.)

Oyuna girdikten sonra Görev Yöneticisini çalıştırın(CTRL+ALT+DEL)

İşlemler sekmesinden fm.exe'yi bulun,sağ tıklayıp öncelik ver seçeneğinden yüksek seçeneğini seçin,çıkan soruya evet deyin..

Bu işlemler sonrasında biraz bekleyin(15-20sn) Daha sonra eskiye oranla çok daha hızlı bi Online FM zevkini yaşayın.

Bunları oyunu kuran kişinin yapması önceliklidir.Ama bnm önerim oynayan herkesin bütün bunları yapmasıdır.

kolay gelsin..iyi eğlenceler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler,peki bunun daha değişik bi yolu yokmudur,mesela port açmak,yada private server,direk İP falan ?

Mesaj Yetkileri