adaslar oyuna baslıyorum hic bir sorun yok transferimide yapıyorum tam mac baslıyacagı sırada bu hatayı veriyor ve oyun dusuyor allah askına bi yardım.
notwell-formed(invalid token)at line1 camera xml
adaslar oyuna baslıyorum hic bir sorun yok transferimide yapıyorum tam mac baslıyacagı sırada bu hatayı veriyor ve oyun dusuyor allah askına bi yardım.
notwell-formed(invalid token)at line1 camera xml
XML parsing hatası yüzünden oyunu oynayamıyorum
Oyunun masaüstü kısayol simgesine;
• Sağa tıklayın
• Özllikler menüsünü açın
• “Hedef” alanına bir boşluk bırakarak --reset_preferences ekleyin. Örneğin;
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
• OK basın ve normal olarak oyunu kısayoldan çalıştırın.
Eğer masaüstünde oyunun kısayolu yoksa kendiniz oluşturarak yazılanları uygulayabilirsiniz.
• Eğer oyunu Steam üzerinden aldıysanız ve yüklediyseniz fm.exe’yi bulacağınız dizin;
C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
• Eğer oyunu DVD olarak aldıysanız ve yüklediyseniz fm.exe’yi bulacağınız dizin;
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/
Diğer XML hatalarında
XP Kullanıcıları: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings
Vista Kullanıcıları: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings
Klasörlerini silmelidirler. Bu bazı XML hataları için çözüm olmaktadır.
Bir dener misiniz?
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Ben bunu yaptım sorun düzeldi..TeşekkürlerXML parsing hatası yüzünden oyunu oynayamıyorum
Oyunun masaüstü kısayol simgesine;
• Sağa tıklayın
• Özllikler menüsünü açın
• “Hedef” alanına bir boşluk bırakarak --reset_preferences ekleyin. Örneğin;
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
• OK basın ve normal olarak oyunu kısayoldan çalıştırın.
bende de bu sorun vardı düzeldi.Gerçekten teşekkür ederim ama maç görüntüsü donuyor arada bunun için de preferencestan veya başka bir yerden çözüm yoluu bulabilir miyiz?
arkadaslar 3d ıcın ayarları low yapın yeterlı olacaktır donmaması ıcın ama oyun hızını yukske yapmayın keısn donma yapabılır lowda bıle saygılar hasanamca