Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım aradığım özellikler:
Mümkünse gece tuşlar kilitliyken şarjı bitmesinYani uzun şarjlı
Müzik çalar
Kamera
Uygun Fiyat
Önerileriniz var mı?_
Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım aradığım özellikler:
Mümkünse gece tuşlar kilitliyken şarjı bitmesinYani uzun şarjlı
Müzik çalar
Kamera
Uygun Fiyat
Önerileriniz var mı?_
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Nokia 6300 a bir bak derim.
Sarjı uzun gitsin istiyorsan yeni model, çok özellikli cep telefonlarının yakınından bile geçme.
Önerim ise 6600 Slide
Diğer bir önerim ise 6600 Fold ikiside çok hoş telefonlar
![]()
Benim Tel.Nokia N73 herşey güzel yalnız şarj çok çabuk bitiyor 1 gün dayansa şükredecem çift batarya ile geziliyor ancak![]()
Uygun fiyatı görmedim ben
O zaman sana e50 öneriyorum. 2 Senedir taş gibiydi ama geçen gün yüz üstü sulu bir zeminde düşürünce kulaklığı bozulduSarjı ortalama 5 gün gidiyordu.
Sıfırı 200 falandır taş çatlasın![]()
Şarj konusunda bende cok sıkıntı cekıyorum olmadık anda bitiveriyor Dünyayla bağlantım kopuyor...
Mustafanın önerdiği sık bi telefon...Tavsiye ederim
Şu 6600 Slide ne kadar =)
para olarak demek istediğim 500ü falan geçmesindi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İphone öneririm![]()
Eğer ev halkında telefon faturası 100 tl nin üstünde gelen varsa kampanyayla alabilirsin..Turkcell Telsim hat farketmiyor..
Tek yapman gereken her ay 100 ün üstünde fatura geLmesi![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
kaç ay gecek ki 100 ün üstünde ?
2 Yıl süreyle Her ay 100 TL gereksiz bence.
2G ile 3G'nin hiç bir farkı yok neredeyse.500-600 TL arası 2G ikinci elleri. 2 Sene boyunca TRCell'e bayılırken yeni modeli çıkınca kahrolursunuzYenisi 3G'den baya iyi olucak deniyor çünkü.
e yine 2.5 milyar ödeyeceksin aynı şey =)
6600 slide çok hoşmuş gerçekten.Bir bakayım piyasada fiyatına,alabilirim belki
Valla bizim fatura 100 ün üzerinde geLdiği için sorun oLmuyor hem konuşuyorum hemde teLefon kazanıyorum sonuçta bir öneri![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
6600 ve 5700 kullanıyorum 2 sinden memnunum ama 5700'ı önerim sıfırını 350 TL'ye buLdum araştır çok yerde 450+ tL