1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Maç Hızı Ayarı ve Tv Mod

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    hayallerinizin ötesinde

Default Maç Hızı Ayarı ve Tv Mod

Arkadaşlar konu daha önce açıldırsa kusuruma bakmayın
    benim iki sorunum var 9.3v kulanıyorym oyuna başladıgımda maç hızı gösteren cizgi en yavaş kısımında başlıyor hız cigisindeki ikonu hareket ettirdiğimde ikon ilk başladıgı yerde iz bırakıyor hız cizgisi diger maçlarda ayarladıgım yerde kalıyor ama o iz hep aynı yerde duruyor http://img40.imageshack.us/content.p...ng&via=mupload
    bu görüntü oluşuyor bu sorunu nasıl halledebilirim acaba birde maça girişte otomatik olrak tv modunda başlıyor ben 2d oynadığımdan tv modundan kapıyorum ama bir sonraki maçta yine tv modunda başlıyoroyun tercihleri eski serilerde otomatik hafızaya alıyordu oyun tercihleri ama her maç öncesi tv modu kapamak bir yerden sonra bir sıkıntı veriyor insana 3d modu kapadım ama yine cözüm olmadı tv modu açılmasını engellemek mümkün mü.?
    Evt sorunlarım oyunun işlerişine bir engel degil ama oyundan aldıgım keyfi azaltıyor yardımcı olabilecek biri varmı...???

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçın hızında bir değişme olmuyor onun için bunda pek sakınca yok gibi.Diğer soruna gelecek olursak ise onu değiştirme diye bir yol yok diye biliyorum ben.
    West Ham United Yeşil Sokak Holiganları

ilk sorun bir problem teşkil etmiyor sadece görüntü kötü oluyor. 2. olarakda ayarlar bölümünde tv modunu kapatmak var eğer kapatırsan maç açılırken tv modundaki yüklemeyide beklemiyorsun direkt 2d oluyor ben öyle oynuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    hayallerinizin ötesinde

Quote Originally Posted by skylife View Post
    ilk sorun bir problem teşkil etmiyor sadece görüntü kötü oluyor. 2. olarakda ayarlar bölümünde tv modunu kapatmak var eğer kapatırsan maç açılırken tv modundaki yüklemeyide beklemiyorsun direkt 2d oluyor ben öyle oynuyorum.
    tavsiyen için sağol da bu ayarlar bölümündeki tv modunu kapatmak tam olrak nerde benim gördğüm görüntü ve sesin içinde 3d ayarlarında 3d kapat var ( bende zaten öyle oynuyorum ama o tv modu kapamıyor yani tv modu 2d açılıyor bu sefer ) ondan bahsetmiyorsan şunun yerini tam söylesen ayarların neresinde yada ne bilem resmi fln cekip foruma koyarsan cok makbule geçer

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by sernor View Post
    tavsiyen için sağol da bu ayarlar bölümündeki tv modunu kapatmak tam olrak nerde benim gördğüm görüntü ve sesin içinde 3d ayarlarında 3d kapat var ( bende zaten öyle oynuyorum ama o tv modu kapamıyor yani tv modu 2d açılıyor bu sefer ) ondan bahsetmiyorsan şunun yerini tam söylesen ayarların neresinde yada ne bilem resmi fln cekip foruma koyarsan cok makbule geçer
    Options'tan Preferences e gir. Orada "Move Matches To Tv" seçeneği var, onun yanındaki tiki kaldır.

Nesil
    2009
    Yer
    hayallerinizin ötesinde

dediğini yaptım yine yine olmadı üstüne 3d kapadım neden olmadıgı anlamış değilim yinede eyvallah ilgilenenlere

Aynı sorun bendede var..Ben maç oLduğu zaman maçı pozisyon oLmadığı zamanda geneL görünümü göstersin istiyorum fakat mac hep tv modunda basLıyor..Artık sıkmaya basLadı :S umarım 2010 da böyLe bir sacmaLık oLmaz :S

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arkadaşlar tam maça girerken iki takımında kadrolarının gözüktüğü zaman sol altta seçenek varonu classic view yaparsanız tv modda olmuyor ancak her skinde olmadığı için bi seçenek böyle bi sorun oluyor önerim neue skini kullanmanız

Sorun skin den değiL..Türkçe yamadan kaynakLanıyor :S

Evet bencede türkçe yama

arkadaslar oyun hizi maca baslarkenn oyunn bii turluu hizlanmioo agir cekmde gidioo aynii oyun arkadasta var butonu cekdimii hizlanioo ama bende olmuoo lutfen yardimm edersenizz sevinirimmm pc kirdrcak bana///

yardim eden kimse yok muuuuuuuuuuu ___

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ayni oyun derken?

Oyunun orjinalini ortak mi almistiniz?

Mesaj Yetkileri