Sınırsız SMS atabileceğiniz bir site.
Denemesi de bedava .)
Dikkat edimesi gereken yerler.
Türkçe karekter ve noktalama işaretlerini kullanmayın arkadaşlar
Örn:
hayatimda senin kadar sisko biri gormedim
su sakizi siplatma
Sınırsız SMS atabileceğiniz bir site.
Denemesi de bedava .)
Dikkat edimesi gereken yerler.
Türkçe karekter ve noktalama işaretlerini kullanmayın arkadaşlar
Örn:
hayatimda senin kadar sisko biri gormedim
su sakizi siplatma
Last edited by lexoqe : 10.Şubat.2011 at 19:48
Gerçekten oluyor.Teşekkürler.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Allah Allah bende sürekli güvenlik kodunu yeniliyor nedense![]()
Ah yaaa. Daha simdi 2 tane sms attim. Keske once siteye girseydim. Neyse ilerisi icin kullaniriz da bu site illegal mi ki acaba?
So what?
Saike
oraya yazdığımız numaraya bir arıza çıkmasın?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bende de "belirlenemeyen bir hata oluştu" dedi.Bu tür siteleri kuranlar mesaj gönderilen numaraları kayıt altına alıp,reklam mesajları yollamak isteyen yerlere satılıyormuş.
So what?
Saike
Açılmıyor yahu.![]()
Kendi telefonuma mesaj attım oldu. Teşekkürler ama yakın zamanda patlar gibime geliyor![]()
yurtdışından hizmet veriyor galiba. patlaması uzun sürebilir biraz![]()
Belirlenemeyen bir hata oluştu diyip duruyor.
Patlamış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yok olmuyor![]()
eto'o bitmiş.
Oluyor yahuŞimdi kardeşime attım benim telefonla oynuyordu Bırak lan o telefonu yazdım tırstı bıraktı
![]()
Bakın konuya bir daha, oraya yazdım neden olmuyor diye.
Oldu şimdi.![]()
So what?
Saike
Ona bakacaksan ben 10 milyondan fazla telefon numarası cıkartırım aklımdan. hepsini yazar satarım![]()
bende olmuyor kardeşim yabegen e bile tıkladım ha.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ne olmuyor Muhammed abi ? Beğene tıklamana gerek yoktu ayrıca.![]()
sms gitmiyorbeklenmeyen hata deyip duruyor bende aha buldum dedim beğen e tıklamam lazım dedim o da olmadı
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dikkatli okuyun konuyu bi kaç hatadan dolayı gitmiyordur.
Hakikatten oluyor.Adamların kafası programlamaya iyi çalışıyor demekki.Nasıl bir sistem yapmışlar.Denildiği gibi patlamaz inşaallah.İyi oldu zaten sms hakkımda bitmişti![]()
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Explorer 9
mesaj gönderdiğiiz numaralarla ilgili bir sorun çıkabilir. ne bileyim , mesaj karşıya ücretlendirilir ya da cep no kayıt altına alınıp başka işlerde kullanılabilir. çok güvenilir olmamakla birlikte ihtiyacı olanlar kullanabilir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc