İyi günler arkadaşlar bir kaç logo pack indirdim.İlk logo pack'i ve forma kitini kurdum ancak logolar İtalya Liginde gözükmüyordu.2.Logo yu kurdum gene italya liginde gözükmüyor ne iş anlamadım
Bi bileniniz varsa, yardım ederse çok memnun olurum![]()
İyi günler arkadaşlar bir kaç logo pack indirdim.İlk logo pack'i ve forma kitini kurdum ancak logolar İtalya Liginde gözükmüyordu.2.Logo yu kurdum gene italya liginde gözükmüyor ne iş anlamadım
Bi bileniniz varsa, yardım ederse çok memnun olurum![]()
Logoları doğru yere bıraktın mı?
Cache dosyasını sildin mi?Documents/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics/logos
Yamanın çalışması için gerekli olan config dosyasında bir hata olabilir. Onada bakmak lazım.
Hangi logo dosyalarını indirdiniz. Config dosyasını buradan paylaşabilirmisin. Şayet bizim forumdan indirdiysen linkte verebilirsin.
Tabi İtalya ve İsrail dışında indirdiğiniz logo yamalarını çalıştırabiliyormusunuz.
tekrar teşekkürler ilginiz için eve geldiğim anda tüm logo dosyalarını silip,değiştirdim sonra cache dosyasını sildim çalıştı , yeniden yüklediğimde israil takımlarının logosunun orjinal olduğunu farkettim sanırsam 2tane logo dosyası atmışım sorunda burdan kaynaklanıyormuş...,
Teşekkürler
edit : Bu seferde ingiltere ligi çalışmıyor
edit2 : İ'yi i yaparak hallettim sanırsam...
Last edited by resdiyer : 22.Şubat.2011 at 18:23 Reason: sorun'u hallettim