1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Saatlerin İleri alınması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Default Saatlerin İleri alınması

Arkadaşlar bildiğiniz üzere normalde saatlerin bu gece ileri alınması gerekiyordu fakat YGS nedeniyle yarın geceye ertelendi.Tabiki bilgisayar ve telefonların bundan haberi yok otomatik olarak ileri alıyolar Yarın önemli işleri olanlar dikkatli olsunlar 1 günlük daha eski haline alsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tüh be seviniyordum yarın gece 1 saat fazla uyuycam diye ama ileri alınacakmış

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Al işte ya.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aygün ne içtin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sınav tarihini ertelemeyi akıl edemeyen bir devlet var, dünyada eşi benzeri olmayan. eminim birçok kişi mağdur olacak bu durumdan. vebalini kimler ödeyecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    sınav tarihini ertelemeyi akıl edemeyen bir devlet var, dünyada eşi benzeri olmayan. eminim birçok kişi mağdur olacak bu durumdan. vebalini kimler ödeyecek?
    En fazla erken kalkılır. Tam saatlerin değişti güne denk düşmesi enteresan olmuş ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hay ben bu saat uygulamasının erkenden kalktıık
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Saatlerin 1 gece ertelemeli olarak ileri alınacak olması bugünkü sınavda insanların mağdur olmaması içindir. PC ileri almış benim. Kurcalamayalım,nasıl olsa yarın alınacak. Saatler ileri alınacak diye sınavı ertelemek yerine saatlerin ileri alınma tarihini ertelemek daha mantıklı bir uygulama
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bizim şirket saatleri bugünden ileri aldı. Biz yeni saate göre çalışıyoruz bugün

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer foruma girip , konuyu görmeseydim ben de mağdurlardan biri olacaktım.
    Çok teşekkürler.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Bilgisayarın saat dilimini gmt+1'e getirdim. telefonu da geri aldım yarın iler alınca her şey eskisi gibi olacka sanırım Aslında saatleri ayarlamayıp bir saat ilerden gitmek istiyordum bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Saatlerin bugün ileri alınacağı çok önceden bilinen bir şey değil mi? Keşke sınav takvimini hazırlayanlar buna dikkat etselerdi.Neyse bundan sonra dikkat edilir umarım.

Gece benim telefon otomatik ileri atmış saati.Sabah arkadaşla buluşacaktım,geç kaldım diye panik yaptım.Aradım geç kalacağım diye.Daha bir saat var,paniğe gerek yok diyip saatimin bir saat ileri alınmış olabileceğini söyledi.Benimkisi önemsiz bir olay ama ciddi sıkıntılar yaşamış olanlar olabilir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Mart.2011 at 17:43
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bugün futbol antremanımız vardı. Erken gidip kimseyi göremeyip geri dönenler vardı. Sonra arkadaşları aradıktan sonra geride geldiler.

Mesaj Yetkileri