Hedefimiz : Ligte ilk üçe girmek
Okudum kabul ediyorum...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Hedefimiz : Ligte ilk üçe girmek
Okudum kabul ediyorum...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
So what?
Saike
Fiorentina'da başarılar. F.Carraro gayet iyi bir futbolcu bir sene kirala pişsin gelsin![]()
1.Hafta
Ligteki ilk maçımızda kötü oynamadık ama Gilardino pozisyonları cömertce harcayınca puan alamadık.
2.Hafta
Hücum ayakları çok kaliteli olan Napoli karşısında defansif bir taktikle sahadaydık.Deplasmanda 1 puan aldık.Frey kalesinde devleşti.
3.Hafta
Silvestre müthiş oynadı.Duran toplarda ne kadar etkili olduğumuzu gördük.İlk galibiyetimizi aldık.
4.Hafta
Cerci'nin golüyle 3 puanı kazandık.
5.Hafta
Carraro 2 müthiş füze attı son noktayıda Cerci koydu.Az ama öz atak yapıyoruz.
6.Hafta
Catania deplasmanından 3 puanla döndük.
7.Hafta
Varane takımını kurtaran isim oldu.
8.Hafta
Ligteki en kolay galibiyetimizi aldık.
gayet iyi gidiyoruz bence taktiğinde tam uygun olmuş.
eto'o bitmiş.
11.Hafta
Erken gelen 2 golden sonra sakatlıktan yeni çıkan Santana'yla ümitlendik.70'de malonga'nın golüne 73.dk'da Gilardino'yla cevap verdik.Son dakikalarda Gilardonu'nun şutu kaleyi bulsa 1 puanı hanemize yazdıracaktık olmadı ama heyecanlı bir karşılaşma oldu.
12.Hafta
Cesena mağlubiyeti ardından Gamberini'nin hattrick yaptığı bologna maçında seyircimize kendimizi affettirdik.
13.Hafta
Zorlu sayılabilecek bir deplasmandan 1 puan aldık.Gilardino golü yoktan var etti böyle devam ederse satıp satmamayı bir daha düşünebilirim.
Yönetim iyi sonuçların ardından ekstra transfer bütçesi verdi O.Lyon'un gelecek vaadeden forveti Belfodil'i almak için elimizden gelen çabayı sarfediyoruz.Klübüyle anlaşmamıza rağmen Belfodil gelmekte kararsız.
Sezon başından beri sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor.
başarılar dilerim![]()
bi 3-4 maçlık seri gelse ..
eto'o bitmiş.
Hocam ben hep takipteyim ama yorum yazmıyorum.
5.Maç
Aldığımız galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledik.
16.Hafta
Falcao ve Ljacic'in son dakikalarda gelen dramatik golüyle 3 puanı kazandık.Milan'ın ibo'nun golü dışında pozisyon bulamaması defansın iyi işlediğini gösteriyor bu sezon daha az gol yiyoruz.
17.Hafta
Sonunda Bari karşısında ki şansızlığımızı yendik.Net skor 3-0!
6.Maç
Puan Durumu
1.ci ön elemede Dortmund'la eşleştik hadi hayırlısı
Öncelikle başarılar dilerim.
Şöyle bir eleştiride bulunacağım.. Taktikte beklerin çok fazla ileri çıkıyor bence bu yüzden gol yiyor olabilirsin. Özellikle senden güçsüz olan rakiplerine fazla puan kaybediyorsun..
Takımın genel görünümü fena sayılmaz. Ama daha iyilerinide bekliyorum..![]()
chievo maçı hiç iyi olmamış ardından atalanta ve sampdoria bunlarda minimum puan bıraksaydın liderlik için bi adım öne geçebilirdin![]()
eto'o bitmiş.
3 maçıda kazanmış olsaydım inter'le çok az fark kalacaktı daha çok maç var toplayabildiğim kadar puan toplayıp en azından lig sonuna kadar yarışın içinde kalmaya çalışıcaz.
Taktikteki sorun aslında gol yememiz değilde gol atamamamız gibi geliyor bana geçen sezon daha çok gol yiyorduk bu sorunu çözdük ama hala az gol atıyoruz birazda maç motorunun azizliğine uğruyoruz.
Yorumun için teşekkürler şimdilik ilk 4teyiz ilk 2de bitirebilirsek ŞL heyecanı yaşıycaz ve seneye çok daha iyi bir takım kurup şampiyonluğa oynayacağız Inter geçen sezon kupa bırakmadı çok iyi oynuyorlar.
23.Hafta
Gol düellosunda kazanan Roma oldu bu kadar ballı takım görmedim.
24.Hafta
Skoru bir türlü koruyamıyoruz gitti 2 puan daha
25.Hafta
Juventus Barça gibi oynadı bize gelince aslan başka takımlara kedi kesiliyorlar.
Puan Durumu
6.cılığa kadar düştük
1. Eleme Turu
1.Maç
2.Maç
başarılar dilerim..
fiorentina kariyerleri iyidir zevklidir ya, umarım daha üst sıralara oynarsın![]()