1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Ezeli Rekabette son Perde Galatasaray mı Fenerbahce mi ?

Hybrid View

Default Ezeli Rekabette son Perde Galatasaray mı Fenerbahce mi ?

Ezeli rekabeti bu kariyerde devam ettirmek istedik umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.

dexlampers - Fenerbahçe

datya - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Dilerim.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkürler

Hocam Kayserispor kariyeri paydos mu o zaman ?

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam Kayserispor kariyeri paydos mu o zaman ?
    Yok olur mu belki biraz daha yavaşlar ama yine her gün devam ederim

Bu Gelişme Bir anda Ortalıgı Ayaga kaldırırken hemen Ömer Faruk Kaya hakkında kısa bır bılgı edınelım.Futbola Çorumsporda baslayan Kaya daha sonra bu klubde Profesyonel oldu.Sakatlıgı nedenıyle yesıl sahalara erken veda eden Kaya bır suredır Ingılterede Managerlık kursu ve yardımcılıkları yaptı.
    Yaptıgı acıklamada ıse Kaya soyle konustu:Gerçekten bır ruyadayım.Yenı yönetımın benı arayıp Takımın basına gecermısın demesı benı cok heyecanlandırdı.Kalıcı ve uzun surelı basarılar yakalayacagımızı umuyorum.Benı Galatasaray bunyesıne dahıl eden Sayın Baskanımız Unal Aysala sukranlarımı sunuyorum.İnsallah taraftarımızla bırlıkte tekrar eskı 2000 dekı basarılarımızı tekrarlayacagız.Genc ve ıyı bır takım kurmak ıcın butun gucumuzle calısacagız.Hayırlı Olsun..

Hazırlık Maçlarımız

Maçları yardımcı antrenör yaptırdı .

Transferlerimiz

Genç oyuncumuz maçlarımızda onunda katkısı olacaktır.

Genç golcümüz ileride çok goller atacağına inanıyorum.

Toplam Trasnferler

Takımda fazla eksik görmediğim için 2 tane genç transferle transferleri bitirdik.

Default Basın Toplantısı

[IMG][/IMG]
    Galatasaray Teknık Dırektoru bır Basın toplantısı Duzenledı ve bazı konulara acıklık getırdı:Ömer Faruk Kaya yaptıgı acıklamada Takımı daha onceden tanıdgını ve bazı ısımlerle yolların ayrılacagını acıkladı.Ayrıca Mevcut kadroyada takvıye yapacaklarınıda deklara ettı ve soyle konustu;
    Taraftarlarımız sabırlı olsun genc oyuncuları kadromuza katacagız ıyı bır takım kurmak ıstıyoruz.Transferde tum ınsıyatıfı yonetımden devraldım.Bunun ustesınden gelecegız bundan kımsenın kuskusu olmasın.Bazı ısımlerle gorusmemız suruyor bunları zamanı gelınce hep bırlıkte acıklayacagız..Kotu gecen bır sezonun ızlerını sılecegız.Dedıgım gbı Sayın baskanımızdan Transferde tek yetkıyı aldım herkes rahat olsun.Ayrıca hucum oynayacagız ve mutlaka bır golcu bır Defans bır kalecı alacagız.Orta saha ıcınde bır ısımle ımza asamasına geldık...
    Last edited by datya : 16.Mayıs.2011 at 00:31

Default Transfer Harekatı

BRESSAN GALATASARAYDA !![SIZE="4"]
    Transferde Tek Yetkili Galatasaray Teknik Direktörü Ömer Faruk Kaya yaptığı açıklamada Söyle Konutsu;Bressan uzun süreden beri takip ettiğimiz genç bir futbolcu kardeşimiz onun Galatasaray’a ileriki zamanlarda çok faydalı olacağını düşünüyoruz dedi ve ekledi taraftarımız sabırlı olsun iyi ve genç bir takım kurmak için ben ve yönetici arkadaslarımız yoğun bir caba sarf ediyoruz.Yeni Transferimiz Camiamıza Hayırlı ve uğurlu olsun seklinde konuştu..
    Ayrıca:Oyuncunun Ortasahanın ortası ve Ofansif orta saha bölgelerinde oynadığı,İngiliz takımı Liverpool unda takibindeki genç oyuncunun Bate takımından 250bın Avro ya alındığı duyuruldu..
    Bressan Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzaladı..[/SIZE]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeliyiz Fenerbahçe kazanır umarım

Mesaj Yetkileri