Ad:Yunus Uçan
E mail:[email protected]
Bu arada kocaman bir TEBRİKLER.Premier lig de de şampiyonluk istiyoruz.![]()
Ad:Yunus Uçan
E mail:[email protected]
Bu arada kocaman bir TEBRİKLER.Premier lig de de şampiyonluk istiyoruz.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Championshipi 1ci bitirene yuklu bi para veriliyomus, bi senden ogrenebilirmiyiz, kac para verdiler ?
ve tebrikler sonunda basardin
tebrikler arkadasim cok basarili ve sabirli davranarak gitmissin.premier lig de basarilarinin devamini dilerim=) bu sezon ilk 10 icinde olursun gibi geliyor bana
yorum yok... tek kelime ile SirFRD![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ad : Deniz İpek
E-mail : [email protected]
Tebrikler Sir FRD
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boston UTD haberler :
Taraftar sahaya girdi ! :
Takımlarının Premier Division'a çıkmasını delice kutlayan taraftarlar bir maçta stada girdi çok mutlu olan taraftarlar , takımları adına çok sayıda tezahuratta bulundu...
Taraftar Grubundan Açıklama :
Takımımızı , gösterdiği üstün gayret ve azim ile Premier Division'a çıkaran Ferdi Kasap adlı teknik direktöre sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, ve gösterdiği başarıların devamını diliyoruz...
Dev pankart :
Boston UTD taraftarları , büyük zaferlerini hala kutluyor , takımın önde gelen taraftar grubundan bir sözcü yeni sezonun ilk maçında dev bir pankart açıcaklarını söyledi ...
Last edited by DeNiZ_1903 : 27.Ocak.2008 at 17:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1.lik için para almadım ama Premier Lig'e çıktığım için 30 mn pound tv geliri aldım
ilk 10 zor düşmessem iyi
sağol Kasım abi sende New Mourinho'sun
Teşekkür ederim
Yeni sezonu oynamaya başladım önce hazırlık maçlarını ekliyim
Transferler
İyi transferler yaptım işte bunlardan bazıları
GK-Martin Hansen
DL-Dennis Cagara
DR-Tim Danneberg
FC-Bojan Grdinic
AMRLC/FC-Erick Flores
Bu adamı da aldım çok iyi oyuncu ama iş izni çıkmadı.Ben de pilot takıma yolladım.
Taraftar kartları en yakın zamanda piyasaya çıkacaktır
Sıradaki maçlarım
Sunderland(H)
Ipswich(A)
Middlesbrough(H)
Plymouth(A)
Portsmouth(H)
Next to III.Guy Roux ya da Next to Sir FRD..![]()
Aykut Avcı
[email protected]
Başarılar..![]()
Tebrikler Ferdi transferler güzel ilk 5 maçtan da en az 10 puan bekliyorum başarılar![]()
Yagiz Varol
17
[email protected]
Tebrikler Ferdi.Bende senin gibi aylardır bu başarıyı bekliyordumARtık hedef Avrupa Kupaları.
Valla hella olsun Ferdi süper bir kariyer oluyor
Tebrikler Ferdi artık hedef Premier Ligin tozunu atmak...
Ferdi Helal olsun..Valla iyi bıkmadın
Transferlerin çok iyi..Özellikle Kalecin Hansen hosuma gitti...
Premier ligde basarılar![]()
Avrupa korksun bizden Burak
teşekkürler Deniz
Evet abi 3 sezon içinde o hedefimize de ulaşırız
Sağol Emrah abi
Taraftar kartları çıktııııı
Serkan:
Yunus:
Deniz:
Aykut:
Yavuz:
Lige başladım arkadaşlar buyrun maçlar...
1.maç
2.maç
3.maç
4.maç
5.maç
5.hafta puan durumu
Kendi sahamızda iyi oynuyoruz ama deplasmanda öyle değiliz.Yine de iyi bir başlangıç yaptık
Bence sonuçlar güzel ik sezonda bundan iyi olmaz zatenBu arada manuya chelseaya arsenala bakın
![]()
Tebrikler Ferdi fena başlamamışsın taraftar kartları da süper![]()
hmm ilk sene hedefin ligde kalmak olsun sonraki seneler kadronu toparlayıp oturtursan çok iyi olur![]()
Uzun zamandır bakmıyordum Premier Lig'e çıkmışsın tebrikler ferdi. Artık bundan sonra avrupa'da başarı istiyoruz senden.
Transferlerini çok beğendim. Oyuncuların özellikleri süper iyi.![]()
Böyle zor bir lige yeni çıkmış bir takım için iyi başlamışsın Ferdi.Man Utd,Chelsea ve Arsenal'in üstündesin![]()
Sağolun arkadaşlar.Kendi sahamızda çok iyi oynuyoruz Middlesbrough'a yenildim onda da çok iyi oynadık ama deplasmanlarda öyle değiliz
Sıradaki maçlar
League Cup Second Round
6.maç
7.maç
8.maç
9.maç
10.maç
10.hafta puan durumu
Lig kupasına erken ve şanssız bir şekilde veda ettik ama önümüzdeki maçlara bakıcaz
Ligin büyükleriyle oynadım Chelsea ve Arsenal maçları başa baş gitti yıldızlar farkı gösterdi.Onun dışında iyiyiz
Ferdi gayet iyi gidiyorsun böyle devam(:
Güzel Ferdi.Aynen devam.Biraz dişini sıkta İnter Toto falan olsun.Şampiyonlar Ligi heralde zor![]()
Tebrikler Ferdi güzel gidiyor ayen devam.
Süper kariyer. Başarılar dilerim.
FM2007'de benim de Dag&Red ile böyle bir maceram vardı. Championship'te Arsenal'den teklif gelince kabul etmiştim. 3 sene sonra eski takım geldiği yere Conference Lig'e geri dönmüştü...
Premier Lig'e de bence iyi başlamışsın. Umarım bu şekilde devam eder ilk sene. İkinci sene birkaç transferle çok iyi olacağına eminim. Kolay gelsin.
Tebrikler Ferdi.Lige bence iyi bir başlangıç yapmışsın.İyi transferler yapmışsın.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler Ferdi süpersin valla.Allah sana Peygamber sabrı vermiş![]()
Süper bence. Helal olsun.![]()
İlk sezon için baya iyi gidiyorsun.Helal Ferdi