Ligdeki ilk macimizda evimizde Manisaspor ile karsilastik.Iyi oynadigimiz macta gol 2.yarida oyuna giren Nonda´dan geldi.Golün asistini yapan Carrusca 3 ay sahadan uzak kalinca,biraz moraller bozuldu...
![]()
Ligdeki ilk macimizda evimizde Manisaspor ile karsilastik.Iyi oynadigimiz macta gol 2.yarida oyuna giren Nonda´dan geldi.Golün asistini yapan Carrusca 3 ay sahadan uzak kalinca,biraz moraller bozuldu...
![]()
Hey yavrum be.İşte bu.
Tebrikler Fırat abi.
So what?
Saike
Almisin rovansi, bi daha ki derbi ne zamana
Fırat uçurur. NasıL oLsa kimin veLiahtı
Hepinize başarıLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Helal olsun Fıratcan, almışsın rövanşı![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tebrik ederim Baran abi galibiyet güzel arkandayız senide tebrik ederim Fıratcan abi rövanşı almışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
galatasarayı yöneten arkadaşım sana galatasarayda yaptığım transferleri koyuyum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img107.imageshack.us/my.php?i...sferlerxa0.png şimdi ekledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by almlyf69ali55 : 21.Şubat.2008 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
8.02 de o paralara Özer Hurmacı ile Farfanın ayakkabısını alırsın ancak Farfan 13-14 mn dan aşağı transfer olmuyor.
Galatasaray'da para yok..Para olsa Baran transfer yapacak..
Sağolun Arkadaşlar... Eee Hayrettin Abi senin öğretiklerinle ilerliyoruz olacak o kadar![]()
Bravo Can lige çok iyi başlamışsın
tebrikler iyi gidiyorsunuz şamp liginde kimler geldi rakip olaraktan
Şampiyonlar Liginde benim rakibim Steau oldu. Gruplara kalmak biraz zor olacak bu futbolla ama başarabiliriz heralde, dimi can?![]()
Last edited by goosfraba : 26.Şubat.2008 at 00:57
(/s)
Hepinizde çok iyi başlamşınız baya çekişmeli geçecek
FıratCan Abi fark atar digerLerine rakip diyemiyorum![]()
Uefa Kupasi 2.turunda rakibimiz Haka oldu.
Ilk maci deplasmanda yaptik ve rakibimiz karsisinda galip gelerek tur icin büyük avantaj yakaladik.
Ligdeki 2.macta Ankaragücü ile oynadik,zor gecen macta KRAL´in golüyle galip geldik.
![]()
GS iyi gidiyor
Tebrik ederim Baran abi çok güzel gidiyorsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sonuna Kadar ; GALATASARAY !
iyi gidiyor Baran devam.
fenerbahce bu lige fazla![]()
Bozma moralini fıratcan abi.Rövanşta 5 atarsın...
:Fenerbahceyi destekliyoruz
sezon öncesi kadro tranvası yaşıyoruz düzelticez...
Bu arada Sabri için nabız yokladık ama gs menajeri 5m€isteyincebu transfer çıkmaza girdi 522 ay taksitle belki...
![]()
Beşiktaş'a başarılar.
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalıp ligdede çıkışa geçmeni diliyorum Fıratcan abi![]()
Hadi Fıratcan ama olmuyor böyle![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Manisa Beşiktaş'a ne yapmış öyle
Haydi bakalım Fenerbahçe senden de iyi sonuçlar bekliyoruz.