Az daha eliyormuşsun abi Manuyu olsun.Manu gibi bir takıma elendin.Baras iyi bir oyuncu fakat hızı az değilmi abi?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bruno Baras Potansiyeli
Tek eksiği hızı zaten yunus . Ama hızı falan da o kadar önemli değil Bitiriciliği 20 çünkü .
Bu saatten sonra da hızı gelişmez zaten. ca sı pa sına erişmiş.
(/s)
Evet olsun bitiricilik 20 yeter o özellik ona.
Evet ca sı ve pa sı 129 şuan . Ama 18 yaşında ki bir forvet hiç mi hız-hızlanma bakımından geliştirme göstermez garibime gitti doğrusu.
Oyun içerisinde PA ve CA değerleri her zaman aynı kalmaz. Eğer oyuncu sürekli oynarsa PA'sındaki değerleri aşabilir. Ve eğer Baras'a fizik yönünden ağırlıklı bi antrenman uygularsan hızı ve hızlanması büyük ihtimalle yükselecektir.
Örneğin oyunumda Emrullah Güvenc PA sını doldurdu. Fakat sakatlar nedeniyle sezonun büyük çoğunluğunda oynadı ve önemli özellikleri 1 kademe arttı. Bu da oyunun güzel,gerçekçi yanlarından biri.![]()
Hollanda Ligi 32.Hafta Maçı - Feyenoord v Fc Twente
Gol : Bruno Baras (46)
Hollanda Ligi 33.Hafta Maçı - Fc Twente v Heracles
Goller : Koevermans (5,12) , Engelaar (72)
Hollanda Ligi 34.Hafta Maçı - Nec v Fc Twente
Gol : Medunjanin ( 5)
Son dakikalarda yediğimiz 2 gol ile ligin son maçından puansız ayrılıyoruz.
Fc Twente Son 45 senedir Ajax , Psv , Feyenoord ve AZ Alkmaar'ın tekelinde bulunan Hollanda Ligi Şampiyonluğunu kazanarak bu 4 takıma adeta meydan okuyarak büyük bir başarıya imza atıyor.
2009-2010 HOLLANDA LİGİ ŞAMPİYONU FC TWENTE !!
Kupamız ..
Hollanda Ligi 34.Hafta Puan Durumu
Sezonun En İyi Manageri
Gol Kralı 29 gol ile Danny Koevermans
![]()
Tebrik ederim abi büyük bir başarı yaşattın takıma kupa hayırlı olsun.
tebrikler gittiğin takımda şaheserler yaratıyosun..
Tebrikler Twente ile şampiyonluk yaşamak kolay iş değil..
Evet şuan ki yeteneği 114 , potansiyel yeteneği 129 .Hız-hızlanma olarak şu an hız 8 hızlanma 11 değerinde , erişebileceği potansiyel ise hızı 9 hızlanması 12 oluyor.
valla süpersin az den sonra twente de sampiyon yaptın sıra uefa ya geldi![]()
TariboWest
Devamını bekliyoruz abi.
tebrikler emrah abi yine almışsın kupayı alıştık artık kupalara bu arada sayende kariyerim biraz hareketlendi sağolasın![]()
Hollanda Kupası Final Maçı - Ajax v Fc Twente
Goller : Koevermans (9,67) , Engelaar (76)
9.dakika da Koevermans ile 1-0 öne geçtik ardından 43.dakikada Huntelaar'ın golüyle skora 1-1 lik eşitlik geldi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 2.yarıya baskılı başladık ve aradığımız golleri 67.dakika da Koevermans ve 76.dakika da Engelaar ile bulup 3-1 öne geçtik . Son dakika da Luis Suarez'in attığı gol ise sadece skor tabelasını değiştirdi .
2009-2010 HOLLANDA KUPASI ŞAMPİYONU FC TWENTE !!
Hollanda Süper Kupa Maçı - Fc Twente v Feyenoord
Goller : Medunjanin (41,99)
41.dakika da Medunjanin'in golüyle 1-0 öne geçtik.Ardından Lee Chun Soo 69.dakika da skora eşitliği getirdi. Başka gol olmayınca maçın normal süresi bu sonuçla sona erdi. Uzatmaların 96.dakikasın da Pieere Boya'nın golüyle Feyenoord 2-1 öne geçti . Pes etmedik ve 99.dakika da Medunjanin tekrar skor tabelasını değiştirip durumu 2-2 ye getirdi. Başka da gol çıkmayınca maç penaltılara kaldı..
Penaltı atışları
Fc Twente
Koevermans
Medunjanin
El Ahmadi
Ronald Raldes ( kaçırdı )
Feyenoord
Bruins
Triendalli
Vincken
Lee Chun Soo
Buijs
Fc Twente adına Ronald Raldes'in kaçırdığı penaltıyla malesef 5-3 yenilerek Hollanda Süper Kupasını Feyenoord'a kaptırıyoruz.
2009-2010 HOLLANDA SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FEYENOORD !!
güzel kariyer.zevkle takip ediyorum.
emrah super kupayı kaptırmısın ama olsun ühm değil cok ıyı oynatıyosun takımı
takım ii gidiyor lig bizim sampiyonlar liginde gruptan cıkmak yeterli diye düsünüyorum...
TariboWest
başarılarının devamını dılerım
2 kupa birden almışsın tebrik ederim![]()
Hollanda kupayı hayırlı olsun abi.Ama Süper Kupa maçında şanssızlık yaşamışsın Feyenord 1 tane bile kaçırmamış![]()
emrah abi nasıl kaçırdın kupayı yaff valla şaşırdım ilk kez oluyor galibaşaka maka üzüldüm ama neyse bir daha ki sezon alırsın
![]()
Kariyere şu an sınavlarım ve turnuva dolayısıyla devam edemiyorum ama en kısa zamanda yeniden sizlerle olacam . 2. Sayfaya düşmüş kariyer şunu bir hortlatayım bari Takip etmeye devam Twente yi![]()
Her zaman buradayız abi devamını bekliyoruz.
AZ Alkmaar Hollanda'nın son zamanlarda atılım gerçekleşiren futbol kulübü. 1967 yılında kurulan kulüp maçlarını Alkmaar'daki 17,023 kişilik DSB Stadion'da oynar. Tek Hollanda ligi şampiyonluğunu 1981 yılında elde etmiştir. 2006-07 sezonunda son haftaya önde girmesine rağmen son maçta yenilerek şampiyonluğu kaybetmiştir.
Futbolcular
Ari
Barry Opdam
Boy Waterman
David Mendes da Silva
Demy de Zeeuw
Gijs Luirink
Graziano Pellè
Haris Medunjanin
Héctor Moreno
Joey Didulica
Julian Jenner
Kemy Agustien
Kew Jaliens
Maarten Martens
Marko Matic
Milano Koenders
Mounir El Hamdaoui
Moussa Dembélé
Ruud Vormer
Ryan Donk
Sébastien Pocognoli
Sergio Romero
Simon Cziommer
Simon Poulsen
Stijn Schaars
Buda Az Alkmaar Bayan Futbol Takımı .. Bana emanetler
![]()
Yeni kariyerin hayırlı olsun Emrah abi.Başarılar bekliyorum senden.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....