Bu regenlerin karneleri her kayıtta değişiyor sanırım.
Bu regenlerin karneleri her kayıtta değişiyor sanırım.
Delgado #10
nasıl yani?? yeni bir oyun da mı yoksa save'den sonra mı??
Yeni oyundan sonra![]()
İki kere Bjk kayıdı açtım, ikisinde de farklı oyuncular ön plana çıktı. Şu an 3-4 tane alt yapıda gelecek vaadeden oyuncum var. Bundan öncekinde bu oyuncular oyunda bile yoktu.
Delgado #10
zaten onun için regen![]()
Regenler çok abartılmış , her dönem 15 - 20 takım gezerek 5 - 6 tane çok abartılmış regen bulabiliyorsunuz. Her imza ile 7 - 8 milyon $ olan değerler .
Regenlerde sorun, dikkat ederseniz, tek ayakli olmalari.
Tek ayakli olduklari icin, CA dusuk olsa da, muthis ozelliklere sahip oluyorlar.
Herkeze tek bir soru..
Bu yuksek ozellikli regen'ler 9.0'da mi yoksa 9.0.1'de mi cikiyor?
bende çıkan bir regen a 40 m€ verdim.sadece sağ ayağını kullanıyor.ama yaptıkları c. ronaldo dan da messi den de daha fazla..ca 187 pa 196 adamın..he bide 9.0.1 de çıktı bu oyuncu..
oyunda fenerbahçe yi seçtim.özellikle türkiye den beşiktaş,bursaspor ve özellikle belediyespor dan harika regen oyuncular çıktı.5.sezonumdayım ve takımın nerdeyse hepsi regenlerden oluşuyor.2008 e oranla çok fazla regen çıkıyor.fm 2008 de genelde çok kendi ülkenden az çıkıyordu,fm 2009 da genelde az ama oynanan ülkede çok oyuncu çıkıyor.her sene en az 7-8 tane first team oyuncusu çıkıyor.
benim bu regenlerle ilgili kafama takilan en buyuk sorun kadromuzda bulunmasi gereken altyapidan yetismis oyuncular. cogumuz regenlere karsi olsak bile sonucta oyunu uzun sure oynamak istiyorsak bu regenlere mecburuz ve belli sayidaki oyuncuyu kadromuzda bulundurmaya mecburuz. dogru degil mi?
Evet çok haklısın ama bizim şikayetimiz regenlerin çok kaliteli olmaları. Örneğin oynamış olduğum oyunda Ankaragücünde ki 3 regenin PA ları 160 - 170 üzeri olması gibi ... Her yıl en az 2 regenin ( hangi takımda olursan ol ) çok kaliteli olması , profesyonel imzadan sonraki fiyatının 6 - 8 milyon $ olması gibi ...
Aşağıdaki oyunlar G.Antep ' e gelenler , bide gelmeyenler var ...
![]()
Oyunda en başta -8 sadece 3 türk oyuncu var. Ama iki yıl sonra bunun 7-8lere, 10lara çıkması oyunun zevkini kaçırıyor açıkçası. Dengeli olmalı biraz da. Her sene bir Arda çıkmıyor gerçekte. Her yıl bir, bilemedin iki tane çok iyi potansiyelli oyuncu çıksa ve onları keşfetmeye çalışsak inanın daha zevkli olur diye düşünüyorum.
açıkçası benim oyunumda o kadar çok abartılı regen çıkmadı. ingiltere-türkiye-italya-ispanya-brezilya-arjantin 2şer lig almanyadan 3 lig açık ve large database kullanıyorum...
8 tane ve bunlardan 7sinin jpa ve jpp'si 16 ve üzeri... elbette bir iki tane iyi regen var ama öyle imza atınca 6-7m€ değeri olan falan yok.. haa oyundaki ikinci senemin sonundayım bundan da kaynaklanıyor olabilir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada scout programıyla arattım regenler 17 yaşında genel olarak.. max 17 yaşında olup ca 110 üzeri pa 150 üzeri olan yaklaşık 20 oyuncu var tüm oyunda ve bu sayı ideal bence...
Last edited by enforcer : 29.Kasım.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar regenler ne yazık ki oyunun bug'ı ve umarım 9.0.2 ile düzeltilecektir. fm 2008'de alt yapıdan oyuncu çıkmıyordu şimdi ise her sene 5 tane messi geliyor. ortasını bulamadın sigames !
Çok iyi bir scout sistemi kurdum...
Anlastıgım regen sayısı 25 i geçti.... 2. Sezonun basında ...
Tadı tuzu kalmadı...
Chester City takımındayım Coca Cola league 2 takımı yani İngiltere nin 4. kademe lig takımı. İlk sene sonunda 2 tane çok iyi oyuncu çıkardım altyapıdan takımıma. Biri 160 digeri 175 pa lı idi, biraz gelişmeye ihtiyaçları da olsa iyi oynuyorlar diyebilirim ve her maç oynatıyorum kolay gelişmeleri için. Yani her takımda çıkabiliyor bu tip oyuncular.Bir de large databasede oynuyorum ben de.
abi baygınlık geldi regenlerdenbuna bi çare bulmak lazım, oyuncu keşfetmenin anlamı kalmadı... şuan oynadığım oyunda ilk sezonu bitirdim 2. sezonun ilk haftalarındayım ve neredeyse kötü regen yok, kötü regenler bile TSL de küme düşmemeye oynuyacak takımlarda çok rahat oynarlar o derece...
![]()
bu regenleri nasıl aratıyorsunuz gözlemciye ben bulamıyorum :S
The lord of the regen..!
Adam direk 20 yaşında 160 ca 178 pa ile çıktı santos alt yapısından..
Bizde kaçırmadık tabi
![]()
birde su ca pa ne oluor?
ca = Current Abitily __ Şimdiki yetenek puanı ,
pa = Potential Ability ___Gelecekte olabilecek(Potansiyel) yetenek puanı .
Bu puanlarla oyuncunun ne kadar gelişebileceği ve ya şu an yeteneğinin ne kadar kullandığını gösterir.
Görebilmek için Editor-Scout gibi 3.Part yazılımlar kullanman lazım.
bu ne ya!
15 yaşındaki adam kaka gibi messi gibi özelliklere sahip.
Zırvalığın daniskası!