fener bu yıl çok iyi galatasaray geçn yılı külleri kadar bile edemez beşiktaşımız artık çıkış lazım takıma kaleci çok kötü
Sevilla maçını kazanmak zaten zordu diğer maçlarda güzel performans alıp üst tura geçmeni bekliyoruz
kerem uyuma Beşiktaş'a sahip çık
Yıldırım Demirören başımızdayken fm 2009'da bile başarı yine gelmiyor.
Kerem Abi taktiksel değişikliğe gideceksen ki bence git.Kesinlikle Total Dominasyonu kullan.Bende senin gibi böle kötü gidiyodum fakat 3-4 maçtır Total'i kullanıyorum ve süper sonuç veriyor.![]()
Beşiktaş Kanat Oyuncularına Çok Yatırım Yapmamış Olsaydı Power Of The Goal'i Kullansın Derdim Ama Kanat Oyuncuları Gerçekten Üst Düzey.Forveti Pogrebnyak'ta Tam Kule Forvet.Bence Kanatlara Ağırlık Verip Kontra Atak Futbolunu Benimsemesi Lazım.(Ligde) Çünkü Beşiktaş'ın Kadrosu Lige Göre Hızlı Bir Kadro.Avrupa'da İse Ortalama Kalır.O Sebeple Avrupa'da Dengeli Paslar Yavaş Oyunla Rakibi Ezerek Gitmeli.Hızlı Değil Yavaş Oynamalı.Ama Ligde Hızlı Ve Kontra Oynaması Lazım Bence.Haa Diyeceksiniz Lig'de Beşiktaşın Kontra Oynayıp Kapanması Ne Kadar Yakışır Büyüklüğüne.Bence Yakışıp Yakışmaması Değil 3 Puan'ı Alması Önemli...
Yoksa Bu Puan Kayıplarıyla Taraftar Daha Çok Ne Olacak Bu Beşiktaş'ın Hali Der...
Bu senede de cimbom şampiyon olur inş. Bu arada FB halen türkiye kupasını alamamış : D yapmayın arklar bırakın garibanlara. BJK her seneki gibi çok iddalı bir kadro ile başlıyor lige. 5 milyon dolarlık transderlerle taraftarını kandırıyor. Yakında 3 büyükler 2 büyükler olacak bence yönetimin acilen bişiler yapması lazım. Her sene aynı filim. Yürrü be cimbombom'um kim tutar seni... ARKANDAYIZ. : D
DüzeLicez inşaLLah düzeLicez.
Beşiktaş'da Transfer Harekatı
Lige kötü bir başlangıç yapan ve defansla,kalede sıkıntı çeken Beşiktaş Tomas Kuszczak ve Metzelder ile görüşmelere başladı.
Kaynak:Çağan Haber Ajansı
İyi transferler olur..
Metzelder'i ikna etmeye çalışıyoruz fakat şimdilik zor duruyor, Kuszczak ile ise büyük ihtimal anlaşacağımızı düşünüyorum...
Metzelder'i alma .Gökhan Zan'dan iyidir yada İbo'dan Caceres hala sendeyse alma.Kaleciyi al kim olursa olsun gene al![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Caceres bende değilPerea var Madrid'li olan
![]()
Bu arada total da bir işe yaramadı Sevilla maçından sonra kullandığım 2. maçta daNeyse devam etcem totali kullanmaya.İlhan abinin bi bildiği vardır...
![]()
Murat abi görmesin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivas maçı kötü olmuş..Hadi abi artık kazanmaya başlıyalım..Senin bir bildiğin vardır ki Total Dominasyonu devam edeceğine göre![]()
Ben bıktım arkadaşlar ama Kerem bey yenilmekten zevk alıyor anladığım kadarıyla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kerem Abi ben güveniyorum taktiğe.Kesinlikle devam et Total'le. Hem İlhan Abi'ninde bi bildiği vardır.![]()
Kerem yakın zamanda toparlar,toparlamalı ..![]()
Maç dün akşam oynandı, fakat forum açılmadığından şimdi ekliyorum.Mertcan ve Emre de kendi maçlarını ekleyeceklerdir...
Kartal'ın dönüşü !Kerem bu hangi taktik ?
SS Ler biriktiği için tek tek ugrasmadım bunun için kusura bakmayın...
Cok kötü ve sanssız bir dönem geciriyoruz. Aykut 30 metreden atılan her sutu içeri alıyor. Asenjo yu cok arıyoruz. Bunun üstüne beceriksiz cardozo da eklenince kötü sonuc kacınılmaz oluyor.
Bu skorlardan sonra takımda revizyona gitme kararı aldım ve ilk kurbanlar ; bir Türlü sözlesme imzalamayan Servet ve bir türlü istikrar yakalamayan, inişli cıkışlı grafik çizen Baros olacak. 2 oyuncuya da gelecek teklifler degerlendirilecek...
Şampiyonlar liginde Valencia deplasmanında 2-0 geriye düşmemize ragmen; 2-2 yi yakaladık. Grupta 3. yüz. Hedefimiz UEFA...
Metzelder BJKye çok iyi transfer olur kanımca. GS bence gider uefaya valencia deplasmanında iyi sonuç
Galatasaray son haftalarda kötü sonuçlar almış yawwpessimistyla toparlan,ezdirme bizi
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ligde iyi performansımız sürüyor en büyük rakibimiz Galatasaray'a daha 12.haftada olmamıza ragmen 11 puan fark attık.Şampiyonlar Liginde'de bir sürpriz yapmassak %90 uefa kupasına gidicez.
Fenerbahçe'ye İnanıyorum.Sürpriz'i Yapacak Ve Tur Geçicek.Bu Takım Bu Taraftar Herşeyi Hak Ediyor...
Özlediğimiz Güzel Günlere Götür Bizi Hocam...