1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: warning :S fonts/trebuc

Default warning :S fonts/trebuc

arkadaşlar oyunu oynarken bu hatayı aldım nedir acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

farklı bir skin mi kullanıyorsunuz?
    Eğer öyleyse onunla alakalı bir durum olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Skin falan kullandıysan ve silerek durumu hallettiysen buraya bildir.Eğer silmenize rağmen sorun hala devam ediyorsa size oyunu silip tekrar yüklemeyi önereceğim fakat bu tür hatalarda oyun silinip tekrar kurulduğunda bile aynı hatayı verme ihtimali mevcut.Eğer işin içinden çıkamadıysanız ve skini sildikten sonra hiç bir çözüme ulaşamadıysanız,yeniden silince yine aynı hatayla karşılaştıysanız size çözüm yolu önereceğim.

Tabiki umarım skini silmekle sorunu halletmişsinizdir.

konuya cevaplarnızı şimdi okudum black skin kullanıyorum skini silip tekrar deniyecğim.

Nesil
    2006

Oyunda başlık yazısı vs bu fonta ayarlı ise bu font okunmadığı için yazı gözükmüyor bu yüzden bu hatayı veriyor.Font silinmiş yada doğru çalışmıyor.
    Örneğin bu klasörün içinde scoreboard adında bir font vardır.Bunun görevi maç skorunu skorborda yansıtmak.Eğer bu font silinirse maç skoru yazmaz bu yuzden hata verir.
    Buda böyle birşey.

ilginize teşekkür ederim. Kullandığım skini sildim farklı bir oyun kurdum ve hatayı almadım. Sanırım skinden kaynaklanıyormuş..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by meterden View Post
    arkadaşlar oyunu oynarken bu hatayı aldım nedir acaba ?

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    farklı bir skin mi kullanıyorsunuz?
    Eğer öyleyse onunla alakalı bir durum olabilir.
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Skin falan kullandıysan ve silerek durumu hallettiysen buraya bildir.Eğer silmenize rağmen sorun hala devam ediyorsa size oyunu silip tekrar yüklemeyi önereceğim fakat bu tür hatalarda oyun silinip tekrar kurulduğunda bile aynı hatayı verme ihtimali mevcut.Eğer işin içinden çıkamadıysanız ve skini sildikten sonra hiç bir çözüme ulaşamadıysanız,yeniden silince yine aynı hatayla karşılaştıysanız size çözüm yolu önereceğim.

Tabiki umarım skini silmekle sorunu halletmişsinizdir.
    Quote Originally Posted by meterden View Post
    konuya cevaplarnızı şimdi okudum black skin kullanıyorum skini silip tekrar deniyecğim.
    Quote Originally Posted by fm26mer View Post
    Oyunda başlık yazısı vs bu fonta ayarlı ise bu font okunmadığı için yazı gözükmüyor bu yüzden bu hatayı veriyor.Font silinmiş yada doğru çalışmıyor.
    Örneğin bu klasörün içinde scoreboard adında bir font vardır.Bunun görevi maç skorunu skorborda yansıtmak.Eğer bu font silinirse maç skoru yazmaz bu yuzden hata verir.
    Buda böyle birşey.
    Alakanızdan ötürü teşekkürler..
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 05:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri