-
Orjinal Fm 2009 Sorunu ?
Merhaba,
Bugün ben ve bir arkadaşımla orjinal FM 2009 aldık. Dvd onda kaldı. Key'i 5 kişinin kullanabildiğini bildiğimiz için öyle yaptık.
Key'i başarıyla aktive ettim, ancak DVD elimde olmadığı için korsan DVD üzerinden oyunu kurmam gerekti. Oyunu kurduktan sonra sırasıyla 9.1 ve 9.2 yamalarını yükledim. Oyunu açmak için çift tıkladığımda ise hiçbirşey olmuyor. Kum saati çıkıyor, biraz bekliyor ve kayboluyor. Ancak görev yöneticisinden işlemlere baktığımda FM çalışıyor gözüküyor.
Oyunu kurmadan önce;Fm ile ilgili herşeyi silmiştim,(Application Data'da ki lisans dosyası dahil)
Şimdi aktive edilmiş bir key'le birlikte sap gibi ortada kalmış durumdayım. Arkadaşımdan 9.2 'nin exe'sini de istedim, yapıştırdım ancak işe yaramadı. Ne yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
-
Orjinal DVD üzerinden oyunu kurup yamaları tekrar yapmayı deneyebilirsin.
Onun dışında zaten oyunun korsan halini kaldırırken Application Data dahil herşeyi sildiğini söylüyorsun.
Ayrıca bilgin varsa;
Başlat|Çalıştır'a gelip, regedit yazıp çıkan ekranda arama yaparak "football manager" içeren kayıtları da silmeyi deneyebilirsin bu da bir ihtimal sana yardımcı olabilir.
Mesaj Yetkileri