Arkadaşlar 2D maçı izlerken çok kasıyor. Sürekli takıla takıla izlemek zorunda kalıyorum 2D maçı. Çözümü var mı yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar 2D maçı izlerken çok kasıyor. Sürekli takıla takıla izlemek zorunda kalıyorum 2D maçı. Çözümü var mı yardımlarınızı bekliyorum...
Bilgisayarının işlemcilerine bir bak, yeteri kadar güçlü değildir büyük ihtimal..
Pentium D 3.00 GHz
Kardeşim benim,
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=67705
buyur burada sistem gereksinimleri açıklanmış buraya bakarak, anlaya bilirsin oyunun tam anlamıyla neden hızlı olmadığını..
Birader çok sağol da, benim sistemim, gereksinimin çok çok üstünde, neden böyle çözemediğim için size danışıyorum zaten...
2D kasıyorsa daha ne diyim ki arkadaşım ben sana (: benim bilgim bu kadar
belkide Virüs programın falan etken oluyordur, ama yani 3D kasıyor desen hadi eyvALLAH ama 2D'den bahsediyorsun..
bilgim bu kadar, kolay gelsin..
Ekran kartın nedir? Ekran kartının son güncellemesini yükledin mi
Oyunun içindeki 2D Classic'in kasması herhangi birinin sistemi ile alakalı değil. Sigames de bu hatayı kabul ediyor ne yazık ki işlemcin ne olursa olsun %80 ortalama ile kullanıyor ve kasılıyor. 3D - 2D arası entegrasyonda sanırım biraz sorun oldu ama 2D Classic kullanılacak gibi değil.
Senden kaynaklanan bir problem değil sıkma canını.
Ben oyuna başlamadan önce bütün çalışan programları kapatıyorum.(virüs,msn,internet bağlantısı.....)Bu şeklide biraz daha hızlı oynayabiliyorum.Bir dene istersen.
arkadaşlar 3d motoru çalışmıyor maçları 2d de izlemek zorunda kalıyorum bi çözümü var mı ???
Ekran kartin yetersiz ise 3D'de izleyemezsin.
Ama DirectX update'ini yuklersen belki calisabilir.
DiretcX 480 MB boyutunda bir dosya. Linki: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Olabilir, bu tip teknik konularda malesef bilgim yok.
Ekran kartının tam modelini söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz, 256MB değil 3TB ram olsa da ekran kartı GPU performansın yetmezse bellekleri hiçbir işe yaramaz. Ülkemizde maalesef hazır pc satan firmalar (Exper, Casper gibi) ekran kartı ram'i çok olunca ekran kartı iyi olur gibi bir mantık içerisinde pazarlıyorlar ürünlerini bazı kullanıcılar da bu hataya düşüyor.
Sonuç olarak ekran kartı modelini yaz sen. DirectX ve ekran kartı son driverlarını kurduysan ve hala 3D açılmadıysa bu durumda yapacak fazla birşey yok.
ekran kartı driverlarını yüklemedim o nedir ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
radeon 9200 pro family falan yazıyo anlayabildiniz mi modelini ??
Last edited by 316293 : 30.Ocak.2009 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
http://ati.amd.com/support/driver.html
Yukarıdaki adresten işletim sistemine ve kartına göre uygun sürücüyü indirip kurduktan sonra yeniden başlatacak bilgisayarı sonra tekrar dene.
onuda yaptım olmadı offff
aga bi öneri var sana fm oyunun ayarlar bölümünden 800 600 piksel yap detays eviyesinide hight of detail low yap belkı hızlanır
Peki arkadaslarım bu sorun 9.2.0'da düzeltildimi?
Maalesef hayır.
peki sorunum ilk 2d Açılırken 45sn-90sn arası bekletiyor maç ekranı yazısı altında bunun ayrı olarak bir çözümü olabilir mi ? maçta kasması nesede bu beklemek çıldırtıyor insanı(
Settings Up The Match'mı yazıyor? Versiyonun kaç?
Eğer böyleyse, maalesef çözümü yok.9.02 yüklemelesin.