Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Yazılar beyaz çıkıyor...

kariyerini feda etmeye razıysan sistem geri yükleme yap ben oyle yaptım aynı benımde boyleydı kokten cozdum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaç gün öncesine yaptın geri yüklemeyi ?

arkadaşlar bi sorunum var oyunla ilgili. Ben buradan logo paketlerinden indirdim.Paketler gayet güsel çalışırken bu seferde oyundaki yazılar siyah iken beyaza dönüştü ve komik bi hal aldı. Yazıları tekrar nasıl siyah yapabilirim _? yardımcı olursanız sevinirim

skını ındırmeden bır kaç gun oncesıne kadar bayagı dosya kayboldu ama yapabılecegım baska bırsey yok

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

http://rapidshare.com/files/198371968/config.xml.html bu config dosyasını Belgelerim-Sport Interactive-Fm 2009-Skin'in içine atın.Bende düzeldi.belki sizde de düzelir ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72410

Burda çok önceden açtığım konu var

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    http://rapidshare.com/files/198371968/config.xml.html bu config dosyasını Belgelerim-Sport Interactive-Fm 2009-Skin'in içine atın.Bende düzeldi.belki sizde de düzelir ..
    OLmuyor, bu seferde yazıLar sarı çıkıyor.

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72410

Burda çok önceden açtığım konu var
    Orhan, burada da oLmuyor, mecbur oyunu artık siLip tekrar yükLeyeceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Attıktan sonra reload yaptın mı skini Deniz ?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yaptım, oLmadı.Oyunu siLdim tekrar yükLedim zaten, oLdu tamam

benim oyunum orjinal ama ben aynı sorunu 9.3.0 son yamayı yukledigimde karsılastım sildim bastan kurdum yine olmadı sadece son yamayı yukleyınce oluyor bende de maalesef son yamayı oynayamıyorum orjinal olmasına ragmen fm 09 kesinlikle rezalet bu sene ama mecbur oynuyorum hastası olunca insan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

930 ile yada oyunun orjinali, hatalı olması ile ilgili bir sorun değil bu. Skinlerdeki bir kod nedeniyle ortaya çıkan bir durum. Alternatif skinlerden birini kullandıktan sonra bu sorun baş gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

suanda bendede aynı sorun var ama hiç bi zmn kendi skiniyle oyunu oynaadıgım icin pek fazla sorun olmuyor steklo skini kullanıyorum

bende de aynı sorun olmuştu ama skin degiştirdim hiç oyunu silmeden düzeldi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Skini silip, ardından cache klasörünü sildim ve skini yeniden attım.Şuan problem halloldu arkadaşlar.Yanlız bişey tuhafıma gitti.Ben bu sorunu tam manada en az 3-4 skinimde yaşıyordum, fakat sadece flex09 skinimi silip yeniden attıktan sonra dier skinler de düzeldi.Ki bende orjinal skinde bi sorun çıkmıyordu zaten.En sevdiğim skin olan flexde ve 3-4 skinde daha olmuştu.Olay cachede bitiyorsa eğer zaten logolar için dün, önceki gün 30 kere falan sildim cache dosyasınıAma dediğim şekilde bi denemenizi tavsiye ederim.Yardımcı olan bütün arkadaşlarıma ve adminimize teşekkür ederim.Darısı veletin başına:P

Çözüm: Başka bir skin kullanmak.

Lim10un dediği doğru oyunu silmenize falan gerek yok cacheyi silin skin klasöründeki temaları silip tekrar yükleyin ve yine cache li silip oyuna girin problem düzelecektir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri