teşekkürler![]()
teşekkürler![]()
Son 17 haftadır tahmin yapmamış olmama rağmen hala ilk 50deyim![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
12 hafta boyunca tahmin yapmadım ve geri döndüm.33. ve 34. haftanın sonuçlarını bekliyorum. Hedefim ilk 35 =)))
ilk 8de Çok büyük kapışma varHedefimiz ilk 3
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 33. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Kayserispor - Hacettepe ==> 1 => Doğru Tahmin: 25 Verilen Puan: 1
Bursaspor - Gaziantepspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 3 Verilen Puan: 9
Eskişehirspor - Trabzonspor ==> 2 =>Doğru Tahmin: 8 Verilen Puan: 8
Ankaraspor - Antalyaspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 10 Verilen Puan: 7
Kocaelispor - İstanbul BŞB ==> 2 => Doğru Tahmin: 19 Verilen Puan: 3
Fenerbahçe - Konyaspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 17 Verilen Puan: 5
Beşiktaş - Galatasaray ==> 1 => Doğru Tahmin: 10 Verilen Puan: 7
Ankaragücü - Denizlispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 19 Verilen Puan: 3
Sivasspor - Gençlerbirliği ==> 1 => Doğru Tahmin: 18 Verilen Puan: 4
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Geç olsun, güç olmasın. 33. haftanın lideri de 7 maçı doğru tahmin ederek 37 puan toplayan BeaT oluyor. Son haftalarda açıldı, tebrik ediyoruz kendisini.
Liderimiz ise değişmedi, sakaryaligocmen; son haftaya lider olarak giriyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
alıştım artık tekrar teşekkürler :P
Yükselecegimize aşşagı iniyoruz . Büyük ihtimalle 6. Tamamlıcaz
Son hafta tahminlerini kaçırmıştım ama 20 puan farkla öndeyiz bakalım ne olackadeğerlendirdiğim maçlar değerlendirilse bari
![]()
Kurallarımız belli Ali, bugüne kadar ilk maç başladıktan sonra yapılan tahminleri kabul etmedim, seninki de edilmeyecek. Ve zamanında yapmadığın tahmin nedeniyle gör bak neleri kaçırıyorsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 34. Hafta Sonuçları [Şampiyon Sekopej]
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Gaziantepspor - Eskişehirspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 5 Verilen Puan: 9
Hacettepe - Kocaelispor ==> 2 => Doğru Tahmin: 7 Verilen Puan: 7
Denizlispor - Beşiktaş ==> 2 =>Doğru Tahmin: 15 Verilen Puan: 3
Galatasaray - Sivasspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 6
Gençlerbirliği - Kayserispor ==> 2 => Doğru Tahmin: 5 Verilen Puan: 9
Antalyaspor - Ankaragücü ==> 1 => Doğru Tahmin: 15 Verilen Puan: 3
Konyaspor - Ankaraspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 13 Verilen Puan: 4
Trabzonspor - Fenerbahçe ==> 2 => Doğru Tahmin: 12 Verilen Puan: 5
İstanbul BŞB - Bursaspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 18 Verilen Puan: 1
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
34. haftanın lideri 6 maçı doğru tahmin ederek 35 puan toplayan Ayg.22 oluyor. Son haftanın galibi oldu, tebrik ediyoruz kendisini.
Şampiyonluk ise beklenmeyen bir sürprize sahne oldu. Açıkcası hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. sakaryaligocmen son hafta geç tahmin yapmasa ve tahmini sayılsa şampiyon olacaktı muhtemelen ama geç tahmin yapınca 1 puan farkla şampiyon ben oldum.
34 haftanın sonunda yeni liderimiz ve şampiyonumuz Sekopej oldu, tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Abi dramatik bir şampiyonluk olmuş![]()
Tebrikler abi![]()
Teşekkürler, sonuç böyle çıkınca dönüp tekrar baktım tahminlerime hata olmasın diye, sonra dedikodu olmasın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Abi
1. Tahmin Yarışması kazanan - fmsmyrna
2. Tahmin Yarışması kazanan - Rossoneri
3. Tahmin Yarışması kazanan - Sekopej
Tebrikler Serkan abi![]()
(/s)
Tebrikler herkese seneye için bir önerim var yarışmadan çıkma yine olsun bence.Listede daha az kişi kalmış olur görüntüsü daha güzel olur
Bende 23. bitirmişim. site nedeniyle 3 hafta tahmin yapılsaydı birde ilk 3 haftada yarışmaya katılmış olsaydım ilk 20'de olurdum herhalde.
Tebrikler Şampiyon, tebrikler Serkan...
Excelde hazırladığım tabloyu bozmak istemediğimden çıkarmadım kimseyi. Seneye kolay yolunu bulursak, çıkartma yaparız yine.
"YÜCE ATATÜRK"
10. olmuşum ama neye yararki kendi kendini şampiyon yapmış bir adamın yönettiği oyunda şikenin kralı vardır.
Tebrik etmiyorum.
ben son haftalarda hiç tahmin yapmadım, Sekopej şampiyon olsun diye ve benim sayemde oldu.
insan bir teşekkür eder.
tebrik ederim..
3 hafta geç girdiğim organizasyonda 13. olduk güzel.
Adam kendini şampiyon ilan ediyor, bu işte iş var...![]()
Son üç hafta yaptığım tahminlerle iyi çıkış yakaladım ve 39. bitirdim.12 hafta boyunca tahmin yapmamak kötü oldu.
![]()
Teşekkür ederim Memo, size de ayrıca teşekkür ediyorum Emre Bey.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kılpayı şampiyonluk kaçmış tebrikler şampiyon Sekopej ama hedeflediğim yerde olmaktan dolayı buruk bi sevinç var daha iyisi olabilirdi herkese çok teşekkürler..
Son 3 hafta da büyük bir cikis göstererek yarismayi 15.sirada bitirdik.![]()
Son haftanın the champion'u olmuşum ama sarı kutu içine alınmamış puanım ! Bu nasıl iş kardeşim ? Görevi bırakmanız dileğiyle![]()
Ey yönetim bu sezon oynamıyormuyuz ? Uyumayın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sezon bugün başlıyor. Yarışma yapılmayacak mı ?
geçen sezonun rövanşını alacam![]()