Diğer 3 ayda da 18 kilo almışsındır![]()
Medeni cesaretde bulunup konu açmanız bide büyük onur Ozzy öyle deme.
İnşallah iyi bir buluşma olur ve bol bol fotoğraf çekersiniz.
10-15 kişinin olduğu Ankara'dan 5 kişi zar zor çıkmıştı sizde en azından o bölgedeki herkes geliyo![]()
Ozzy yapıyorsa bi iş çıkmaz![]()
Beyler Foto Makinasını Ben Getiririm.Yeterki 2. Gün O Saatte orada oLun Sonra benim Kaklık'a Dönüşüm de Problem oLmasın zaten En Fazla 2 Saat Takılabilirim SizLe
Birde Duyduguma göre masraflarımı beni davet eden ozzy karşılayacakmış
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Öhöm herkes parasını getirsin![]()
.Buluşma için c.tesi öğlen online olabilirsen iyi olur turğay abi.Saati yeri ücreti buluruz
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ulen Denizlide Msne Giremem KiSen Bana Tel Numarası Bırak Ben Seni ararım Gelir Beni Dedigim Yerden Alırsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yarın aksam saat 6 da yola cıkıyorum haberin oLa. Yarına kadar Numara verdin Verdin Veremedin Ulasamam Söylim
Last edited by MoNToLiVo_ : 18.Eylül.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Abi net cafeye falan gelirsinde tam vaktinde yazmışsın dedemlerde kalma 1 gün uzadı :S.
Hala buluşamadınız mı siz ya.Yatar bence o iş. Ya da 3 kişilik olur.
Buluşma yarın gerçekleşecek ben Prince abimizle konuştum yarın Denizli'ye inecekmiş.Yarın buluşma saatine göre Denizli'ye gelicem Osman beni otogardan alıp buluşmaya gidecezOzzy bana ulaşmaya çalış...
Osman msne girdiğin anda buluşmayı ayarlayacağım.Memo telefonu bırakayım dedim sende buraya yazarsam atılacağım bir kelime dedin
.
Benim için nats kaunti doksan altı adlı şahsı bir güzel dövün lütfen.![]()
Atıl Samsunda Turgut Baş abimiz var Rugby oynamış hatırlatırım.
Öhm öhm.![]()
Bugün olacak MeMonun belki de Turğay abinin DenizLiye geLmesini bekliyoruz Osmanla.Gelmek isteyen buraya yazsın
.
Sözde buluşmuşlar ama resim falan bi şey yok ortalarda![]()
Resimsiz olmaz..
So what?
Saike
İnanmıyoruz buluşmaya![]()
Ben de inanmıyorum şahsen buluştuklarına![]()
Ozzy fiyasko yaşamamak için buluştuk diyor..![]()
Foto koysunlarda görelim.
Buluştuk lanResim çekmek için alet bulamadık.Ozzy biraz erken gitti ama olsun.Turgay abi gelemedi malesef.