Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: Turksportal Yılın En'leri (2009) - Sonuçlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1 kere gelirim dedim gelmedim beni seçmişsiniz o alana teşekkür ediyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Serhat isimli kötü adam,

Koca Mecidiyeköy'de Taksi'den inen ve Taksi'ye binen kızları, hanımları kesen sen değil miydin? Yüklenme hiç insanlara,

Ayrıca sırf kurbanlarda değil her gün bekleriz anacım, Şen Kasap, Mahallenizin Kasabı...
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Güzele bakmak sevaptır denilmiş benimde yaptığım buydu.Güzeli gördün mü hemen onla öpüştüğünü hayal et denilmemiş. Zaten Burak'ı dürtmesek hayal 9 ay 10 gün sonra Burak'ın baba olduğu ana kadar sürecekti.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

yok artık bi de üçüz sahibi olacam
    sinirli falan değilim sahada sana iki üç kez düzgün pozisyon al dedim orayı sayıyorsan bilemem
    bu arada eminim o kıza obje olarak değil de güzel kız olarak bakmıstın eminim yani buna
    bu arada sayın yöneticimiz bursaspora tesekkür ediyorum objektifliğinden ötürü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    yok artık bi de üçüz sahibi olacam
    sinirli falan değilim sahada sana iki üç kez düzgün pozisyon al dedim orayı sayıyorsan bilemem
    bu arada eminim o kıza obje olarak değil de güzel kız olarak bakmıstın eminim yani buna
    bu arada sayın yöneticimiz bursaspora tesekkür ediyorum objektifliğinden ötürü
    Demek üçüz olduğunu gördün. Ne diyeyim ki senin kadar hızlı hayal kuran birini daha tanımıyorum. Yalnız Haydar Dümen'le iletişime geç bence 10 saniyede 3 çocuk sahibi olduğun zamanlara gitmişsin bu süreyi nasıl uzatacağına dair çözümler verir sana. Yalnız hala erkeği düşünmediğin kesin degil. Belki erkeği düşündün.Hollanda'ya taşındınız ve evlat edindiniz. Buda hala seçenekler arasında duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bir dahada Davos'a gelmem.
    Ben de.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Demek üçüz olduğunu gördün. Ne diyeyim ki senin kadar hızlı hayal kuran birini daha tanımıyorum. Yalnız Haydar Dümen'le iletişime geç bence 10 saniyede 3 çocuk sahibi olduğun zamanlara gitmişsin bu süreyi nasıl uzatacağına dair çözümler verir sana. Yalnız hala erkeği düşünmediğin kesin degil. Belki erkeği düşündün.Hollanda'ya taşındınız ve evlat edindiniz. Buda hala seçenekler arasında duruyor.
    Yok artık o kadar da değil orda bi nefes alalım bizden öyle adam çıkmaz.Çıkamaz
    Bu muhabbeti uzatmayalım istersen yoksa sen gideceksin Hollanda'ya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi konuya bakın ettiğiniz muhabbete bakın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Üye adımı daha da karizmatikleştirmem lazım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri