Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Nesil
    2006
    Yer
    11

İlk sezonun lig sonu puan durumu:

İlk sezon takımın ligdeki genel bi değerlendirmesini yapıcak olursak, maçlarda dengeli oynayan, 2-0 olsun bizim olsun mantığıyla mücadele eden, rakibe kolay pozisyon vermeyen bi görüntü çizdik.Liverpool ile karşılaştığım 2 maçıda kazanamadım.Taktiğim onlara sökmedi.Evimde West Ham ve Wolves'a yenildim.O maçları hala hazmedemiyorum.Ve bir maç var ki, unutamadığım Arsenal maçı.Onun ss sinide sizlerle paylaşmak istiyorum.Hayatımda en çok heyecanlandığım maçlardan biri oldu.34. hafta şampiyonluk mücadelesinde çok önemli bi maçtı.10 kişi kaldıktan sonra çok riskli taktik değişikliklerine gittik, buna oyuncularımın gaza gelmeside eklenince tarihi bi maç çıktı ortaya

Arsenal'i aynı şekilde FA Cup finalinde baştan sona üstün oynayarak, son dakikada gelen golle 1-0 yendim ve kupayı müzeme götürdüm.Bu kupa sezon başında aldığım Comm. Cup'tan sonra 2. kupamdı bu sezon.Ama en önemli kupa 1 hafta sonra çıkacağım Şampiyonlar Ligi finalindeki kupaydı.Rakip Chelsea idi.Ve sezon içerisinde karşılaştığımız 3 maçta da rakibi dize getirmiş, hatta bu 3 maçta gol dahi yememiştik.Ve Şampiyonlar Ligi finaline gelene kadar tek yenilgi dahi almamıştım.Yalnız sakat olan yedek kalecim Foster'ın yanına, finalden 2 gün önce sakatlanan Benaglio'da eklenince, 3. kalecim dahi olmayan Amos'u 11e koymak zorunda kaldım.Ve en yenilmemem gereken maçta yenildimVe kupa Chelsea'ye gitti...

Kadroyu Agüero, Barnetta, Corluka ile güçlendirdik.Yedek kalacağı ve bir sonraki dönemde daha az kar edeceğimi düşündüğümüz oyuncularla yollarımızı ayırdık.Önümüzdeki sezon Ferdinand 32 yaşına gireceği ve özellikleri biraz daha düşeceği için o bölgeye Chellini-Bassong-Bocchetti den birini almayı düşünüyorum.Evra da 30'una merdiven dayamış olacak.Onuda transfer piyasasının son baharında iyi bi paraya elden çıkarıp, Baines-Bale-Taiwo dan birini yerine monte etme düşüncesindeyim.Bakalım, seneye neler yapacağız.

Last edited by Lim10 : 15.Mayıs.2010 at 14:56

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig gerçekten süper olmuş 9 puan farkla şampiyonluk İngiltere Ligi için tek kelimeyle muazzam.. Arsenal maçı çok zevkli geçmiş son dakikada gelen goller gerçekten renk katmış Transferler de çok güzel gelecek sezonda başarılar

Arkadaşlar ilk sezon trabzonspor kadrom
    -------------mandzukic-------Gökhan ünal---------sercan Yıldırım

----------Selçuk inan--------Annan-------------Colman-----

------Ferhat öztorun-------Otamendi-------Ceyhun G.----------Ansaldi

-------------------------------Ochoa-----------------------------

Ayrıca yedeklerde Sergey krivets var Onu nsaıl değerlendireyim

Kartalsporla sezonu 10.sırada bitirdik.
    7,75MN Euro kâr yaptık geçen sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 hafta kala şampiyonluğu garantiledik fakat Bordeaux'a 2. turda elendik üzgünüz

28.hafta puan durumu :

Şuanki dizilişim :

Jo'yla bir türlü anlaşamadım yerine Adriano'yla anlaşmak için operasyonlara başladım.. Adriano'nun yanına Vagner Love veya Rafael Sobis'i istiyorum ve bunlar olursa seneye 4-4-2 sistemine geçeceğim. Kader Keita,Kewell,Elano,Milan Baros'la büyük ihtimal yollarımızı ayıracağız.. Bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligi şampiyon bitirdikten sonra çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik.. Gelen tüm paraları saçtık neredeyse 4-4-2 için gereken tüm oyuncuları aldık ve transferi tamamladık.. İşte gelen ve giden oyuncular(gelen tüm oyuncular peşin fiyatına 48 ay taksitle alınmıştır ) :

Transferler sonrasında oluşan takımın dizilişi ve taktiğim :

Şampiyonlar Ligi kuralarını çektik ve güzel bir gruba düştük.. Liderlik için tek rakibimiz Arsenal, onu da safdışı bırakıp lider olarak gruptan çıkmak istiyoruz. Bu seneki hedef Çeyrek Final. :

Son olarak da yeni sezonda oynadığım 4 maçı(1i süper kupa) paylaşmak istiyorum :

İlk başlarda savunmada problemler olsa da daha sonra halletmeyi başardık yine az da olsa eksiklikler var savunma konusunda.. O eksiklikleri de gidermemiz gerekiyor.. Her türlü yoruma açığım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by celilsong View Post
    Ayrıca yedeklerde Sergey krivets var Onu nsaıl değerlendireyim
    Bence Gökhan Ünal'ı kes, Krivets'i oynat. Takımında ileri top taşıyacak kanat oyuncun yok bu taktikte. Yada 4-1-2-1-2 oynat, şu şekilde (6 yabancı sıkıntısı oluyorsa Colman yedek oturur):

GK-Ochoa
    DR- ? ................(automatic)
    DL-Ansaldi ..........(automatic)
    DC-Otamendi ......(Defend)
    DC- ? .................(Defend)
    DMC-Annan ........(Anchor Man/Defend)
    MC-Krivets ..........(CentralMid/Attack)
    MC-Colman ..........(CentralMid/Support)
    AMC- ? ...............(InsideFw/Support)
    FC-Mandzukic .......(DeepLyingFw/Attack)
    FC-Sercan ...........(Poacher/Attack)

Kimleri gönderdin bilmiyorum, o yüzden boşlukları sen doldur Colman'ı AMC'ye de çekebilirsin.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Getafe C.F., S.A.D. (10.3.0)

25 Ekim 2011'deyim.

Lig:
    2009/10: 4. sırada bitirdik
    2010/11: 3. sırada bitirdik

Kupa:
    2009/10: 5.Turda Hercules'e elendik
    2010/11: Yarı Finalde Atletico Madrid'e elendik

Avrupa:
    2010/11: Şampiyonlar Ligi Best placed playoff turunda Roma'ya elendik
    2010/11: Uefa Avrupa Ligini finalde Arsenal'i 2-0 yenerek kazandık
    2010/11: Avrupa Süper Kupasını Chelsea'yi penaltılarla 5-4 (normal süresi 1-1, uzatmalar 3-3) yenerek kazandık

Kadrom:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Not: 3 yabancı olarak Hulk, Neymar ve Sandro'yu oynatıyorum. Ansaldi, Otamendi, Delac ve F.Sanchez (regen) sadece Avrupa maçlarında oynatabiliyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Abi kadro güzel ama yedek kulübende forvet yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi bir takım kurmuşsun gs ile ama ufukun yerine sinan bolatı alabilirsin bi de ali turan yerine daha iyi birini alırsan "Dadından Yenmez"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen onu geç nasıl ilk 11 de 7 oyuncu olabiliyor ??

Kadro fena değil. Güzel.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Revolution'a

Çok başarılı olamayacaksın çünkü kadronda 30 üstü futbolcu var.. Bir takımda en fazla 25 oyuncu olmalı.. Öbür türlü oynamadığı zaman huzurluzluk olucak ve takım uyumu bozulacağı için sonuçlar beklendiği gibi olamayacak..

Ayrıca yolladığın adamların yerine gelen yabancılar pek de iyi değil.

Muhammet Demir'i kaç kez oynatıcaksın merak ediyorum o profille.. Ya da Özgürcan'ı. Onları direk 20 yaş altı kadrona götür.

Takımda 2 kaleci, 4 Dc, 2 Dr , 2 Dl , 5 Mc(Dmc,Amc), 2 Aml , 2 Amr , 4 ST(Fc)

olur 4-4-2 de.. Eder sana 23 kişi.. 2 de çok güvendiğin oyuncuları alırsın

Bir de Büyükşehir Belediye takımını pilot yapmışsın tamam ancak her oyuncunu da oraya götürme.. Ligin ortasındayken bak şimdi o yolladıklarından kaçı oynuyor o takımda.. O yüzden ilk önce 2. lig takımlarından birini pilot kulüp seçiceksin, ikinci olarakta zorda kalmadıkça pilot klübe oyuncu yollamıyacaksın.. İlk önce kiralamak istediğin önü parlak oyuncuları klüplere kiralama olarak öner.. Elbet çıkar bir klüp.. Hatta orada yazar.. Valuable member olucak diye.. Bu demek ilk 11 oynar demek. Cover something. filan derse yedek olur.. Sen ilk 11 olanlara kiralıcayacaksın hatta maaş bütçesinin de ene az bir yüzde 50 sini verdireksin..

Öyle BB'ye kiralamakla, gençlerin önünü kesersin iyi paralra satamazsın..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

oynatamıyorum tabiki. ss alırken bütün iyi oyuncularımı 11'e koydum ki kadro daha iyi anlaşılsın.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyuncuları kiralık listesine koydum ancak çok uzun süre hiç teklif gelmeyince hepsini İBB'ye postaladım.. Ayrıca Özgürcan,Oğuz,Berkin,Aydın,Serdar sadece takımda duruyor kiralık listesindeler.. Onları silersek eğer 25 kişiye iniyor takım.. Muhammet'i daha önce kullandığım için ona çokça şans vereceğim çok gelişiyor profili. Yine de söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    İyi bir takım kurmuşsun gs ile ama ufukun yerine sinan bolatı alabilirsin bi de ali turan yerine daha iyi birini alırsan "Dadından Yenmez"
    Ufuk'tan şuan memnunum ama Ali Turan yerine daha iyi birini almam gerekiyor gerçekten teşekkürler..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İlk sezon Galatasaray ile şampiyon oldum. İkinci sezonun başlarındayım. Kadro ;

Kiradaki Oyuncularım ;

Serdar EYLİK
    Berk NEZİROĞULLARI
    Musa ÇAĞIRAN
    Sertaç EREN

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

4.SEZONDAYIM VE LİGDE 28 MAÇTA 16PUAN FARK ATTIK 2.YE ÜST ÜST4.ŞAMPİYONLUK ALMAK ÜZEREYİZ.

Ş.liginde. guruptan 2.çıktık.2.turda rakip Lyon du.İlk maçı Avni Akerde 2- kazandık.2. maç için hiç Umudum yoktu bende bir taktik yapıp savunma yapıp kontra ile gol aramaya karar verdim(İnter-Barca maçının aynısı).maç sonucu oyunu iyi kitlememiz sonucunda.0-0 bitti ve 4 yılda ilk kez çeyrek finale çıktık.Kuralar çekildi kurada en zorlu ekiplerden birisiyle Arsenalle eşleştik.

İlk maç Emiratesteydi ve yine Lyonda oynadığımız taktikle oynamaya karar vermiştim ama Ceyhun Sanrdo ve Otamendi maçta yoktu.Selçuk inan ile ne kadar savunma yapılır ki dedim ama yine de birşeyler kurcaladım fark yemeden sahadan ayrıldık skor 2-0 dı.2.maç için umut yoktu.2.maç hucum oynadık kornerden buldugumuz 2 golle maçı uzattık maç penaltılara kadar geldi.Penaltılarda 3-2 kazandık ve yarı finaldeyiz Avni aker bayram yerine döndü.

Kadromuz da bu şekildeydi.

Bu görsel küçültülmüştür. Buraya tıklayarak orjinal görseli görüntüleyebilirsiniz. Görselin orjinal boyutu 1280x800.

Maç sonucu

Bu görsel küçültülmüştür. Buraya tıklayarak orjinal görseli görüntüleyebilirsiniz. Görselin orjinal boyutu 1280x800.

Bakalım yarı finalde neler olacak.

Kuralar çekildi.

Porto-Trabzonspor
    Real Madrid- AZ Alkmaar

Finale hangi iki takım çıkacak bakalım.Her maça farklı stratejilerle hedefe ilerliyoruz umarım bir kaza olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Finale çıktık rakip Real Madrid.Maç Anfield'da oynanacak.Porto'yu 1-1 ve 1-0 sokrlarla eledik.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

2-1 kaybettik maçı 2 uzaktan şutla maglup olduk çok üzüldüm.Bentley de harika bir gole imza attı.Olsun takım buraya kadar geldi oda bir başarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Bence çok iyi bir takım kurmuşsun ve Şl finali gerçekten inanılmaz bir başarı.Bentley'nin yerine bir Türk oyuncu alıp, Umut'un yerine de daha kaliteli bir yabancı forvet alsan daha iyi olmaz mı?Giray'ın yerine bir Ömer Toprak, Serdar Taşçı yada Sertaç Erenden birini alsan defans hattın daha kaliteli olurdu diye düşünüyorum.Ömer Aysan'ın özelliklerini hatırlayamadım ama pek iyi değildi sanırım o da.Bounanotte yetmiyorsa Dudu yada Zezinho'yu öneririm.Şampiyonlukların ve aldığın başarılarını göz önünde bulundurunca bundan sonra en çok zevk alacağın şey kadroda sürekli değişiklikler yapmak olur sanırım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Bu mesajda başarısız ama başarılı bir menajerin hikayesini okuyacaksınız..

fenerbahçeyle 4 sezon geçirdim. 4 Sezon sonunda 3 kere TSL 'yi aldım. Avrupada en büyük başarım ŞL de yarı finale çıkmak oldu. 4 yılda ekonomiyi bir hayli yükselttim. Kadroya Gignac,Dzagoev,Hazard gibi yıldızlarla doldurdum. Ancak Türkiye ligindeki yabancı sınırı nedeniyle avrupada bir türlü kupa alamadım. Avrupaya gitmeliydim.

5. yılımda, sezon henüz başlamadan Fenerbahçeyle kalan 1 yıllık kontratımı feshettim.

Milana başvuru yaptım. Milan geçtiğimiz sezon 7. sırada bitirerek kötü bir sezon geçirmişti. Kısa sürede Milanın başına geçtim.

İlk başarısızlığımı Milan'da tattım, 12 maç sonunda 3 galibiyet 4 beraberlik 5 de malubiyetim vardı (yaklaşık), ve ligde 10. sıradaydım (bu da yaklaşık).

Milandan istifa ettim. 1.5 yıl boyunca kulüp aradım kendime. Arjantin ve Brezilya ekiplerinden teklifler geliyordu ama ben kıta değiştirmeye sıcak bakmıyordum.

Ve ilginçtir ki 1.5 yıl sonra Milanın başında Frank Rijkaard vardı. Onun içinde kötü gidiyordu işler. Yerine göz diktim onu işte attırdım yerine geçtim.

14. haftanın sonunda ligde 12. sıradaydık. Harika başlangıç yaptım 3'de 3 gidiyorduk. Sonra işler bozuldu ligi 11. bitirdim. Ve Milandan 2. kez istifa ettim.

Bu denli başarısız bir kariyerim varken, kıtasal bir tanınmışlığım vardı. Sezonu lider bitiren, statüsü untouchable(dokunulmaz) olan Roma teknik direktörü, sürpriz bir şekilde koltuğundan ayrılmıştı. Fırsat bu fırsat başvurdum Roma'ya, ve benim gibi kariyeri başarısızlıkla dolu bir TD yi takımlarına aldılar.

Şuan sezona hazırlık kampındayız umarım Roma'da işler yolunda gider.

Sanırım benim sorunum cimrilik.

30 M verip çok iyi bi oyuncu olacağıma 15 - 15 verip 2 tane iyi oyuncu alıyorum. Ama çok iyi kulüplere iyi oyuncular yetmiyor tabi. Kulübün başarısı düşüyor. 54M transfer bütçem var, sezon içerisinde 100 e kadar çıkar diye düşünüyorum, 3-4 kaliteli isimle bu sefer başarılı olucam bu arada Genoa da sürpriz bir şekile kaç sezondur ya 1. oluyor ya da 2., İnter 5-10 arasında gidiyor, juve ise 3-8 arasında.

Buradan İtalyan araştırmacıları kınıyorum nasıl bir rezillik bu böyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Evet Genoa hep öyle oluyor benim kariyerde 2012 deyim milan avrupa sıralamsında 40. bu kdar berbat oluyor geçen sezonu 12.bitirdiler

Nesil
    2006
    Yer
    11

@Chivalry'e

Bende bu sene tek Fb kariyeri yaptım ve henüz 3. senemde istifa ettim.Her ne kadar Fb'li olsamda Türkiye Liginde 5. sezonu görememişimdir şimdiye kadar, çünkü belli bir müddet sonra sıkıyor.Derbilerde gelene 3 gidene 4 atmaya başlıyosun.Avrupa'da gruptan çıkmak garanti oluyor, 2. turuda geçiyosun fakat gidip çeyrek finalde Barça, yarı finalde Chelsea gibi güçlü takımlar geliyor illaki.Doğal olarak Avrupa'da istenilen başarı bir türlü elde edilemiyor.Buda insanı oyundan soğutuyor.

Yönettiğim küçük veya orta düzeyli takımlarda yakaladığım başarıların ardından, bende büyük takımlara zıplamayı seven biriyim.Bunu o kadar çok yaptımki (her seride) bu işte çok tecrübeliyim diyebilirimKendi nacizane fikrim, bu işte altın kural, (zaten yeni takımın başına geçtiğinde harmony 50ye indiği için) takımın başına geçtiğinde takımı çok fazla dağıtmamak.Yaşlıları hiç sevmem mesela, taktiğime uymayan adamları, mutsuz olanlar geldiğim an anında gönderirdim.

Geçen seride Hearts ile 3. senemde hem lig hem lig kupasını kazandım.Ve hemen istifa edip atladım bi maceraya.Newcastle'nin başına geçtim.Takımı öyle dağıttımki, neredeyse geldiğimde olan oyuncularn hiçbiri kalmadı.Marquinhos'lar, Keirrison'lar..Canavar gibi takım kurdum tabiri caizseSonuç?Koca bir sezonda takımı neredeyse küme düşürüyordum.

Bu sene bende senin gibi birkaç başarıdan sonra takımından istifa edip Roma'nın başına geçtim, artık tecrübeliydik tabi.Takıma 2-3 oyuncu monte edip 2-3 tanede gönderdim.Ve hemen farklı bi şekilde şampiyonluk geldi.

Ama hala rahat duramıyorum.Yeni bir takımın başına geçtiğimde, hele birde sağlam bütçe verdilerse, illa 10 tane transfer yapıp takımı dağıtıyorum, sonra 1-2 sene bunun ceremesini çekiyoruz.

Velhasıl kendim hala uymasamda bu konuda dikkat et derim.Yeni geçtiğin bir takımın kadrosunu ne kadar dağıtıp, ne kadar yeni oyuncular alırsan, başarıda o kadar geç geliyor.

Evet söyledikleriniz oyunumla uyuşuyor. Milana geldiğimde yaptığım ilk şey Gattuso, Pirlo, Ambrossini gibi oyuncuları 1'er 2'şer 3'er milyon euro ya satmak oldu. Yerlerine aldığım çok sayıda futbolcu ise bir türlü başarıyı getirmedi.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de üçüncü sezonumu yaşıyorum. İlk sezonumda birinci haftada aldığım liderliği son haftaya kadar kaptırmadım ve şampiyon oldum. İkinci sezonumda Şampiyonlar Ligi hatrına ve bir kaç hatalı transfer yüzünden ligde şampiyonluğu son üç haftada Bursaspor'a kaptırdım. Bu sezon ise adete intikam alıyorum, 18 maçta sadece bir kez yenildim, oda deplasmanda Belediye karşısında. Avrupa Liginde ise oynadığım 8 maçta sadece bir kez yenildim ve bir kezde berabere kaldım.

Kadroda gözükmeyen yerlerde Özgür Çek, Abdülkadir Kayalı, Furkan Aydın ve Sertaç Eren var. Devre arasında Atilla Özmen ve Gökay Gürsoy'u aldım, Okan Alkan ve Mert Günok yerine.

Carlos Eduardo=> 25 milyon € + Volkan Babacan
    Subotic=> 19 milyon €
    Adriano=> 15 milyon €
    Rivas=> 8.5 milyon €
    Aykut Demir=> 8 milyon €

Bu şekilde bonservisler ödedim, inanılmaz paralar harcıyorum, Eduardo'ya 5 milyon € maaş veriyorum. Ama bu adamlar beni zafere götürüyor... Önüme gelen fark atıyorum.

Avrupa'da ilk turda Genk'i eledim. Bu turdan sonra Alkmar ile eşleştim. Gruptaki tek yenilgimi Fiorentina'dan aldım. Genk'i elediğim turda ise Kadıköy'de ki maç golsüz bitmişti.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belediye'nin farkını görüyorsunuz demi iyiki almışım Batuhan'ı da yenmişler aslanlar

Benim durumum kariyerimde ortada zaten ilk sezon ligi 2. bitirdik ŞL ön elemelerinde Feyenoord ve Olympiacos'u eleyerek gruplara kaldık..2. sezonumda hedefim şampiyonluk umarım başarırım şu an 3. sıradayım ligde..İ.B.B'de şampiyonluk zor olacak ama kurduğum kadro çok başarılı..

Onur Kıvrak

İ.Kaş - N.Rivas - S.Kryvtsov - Gökhan Süzen

------------Guy Demel--------------------

Volkan Şen ----------------- Wederson(Ozan İpek)

--------------- Marquinhos -------------------

---------- Frutos ----- Dindane ---------------

Kadromda bu şekilde sol taraf genellikle hep değişiyor..Gördüğünüz gibi eski İ.B.B'den bir tek G.Süzen kaldı Mahmut Takdemir'i de arada sırada oynatıyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

3 buçuk sene oldu kariyerimde çok güzel oynuyor takım oyundan edindiğim tecrübelerle yenilmek bilmiyorum CL Kupasını FM 2010 da daha alamadım,bu geçen 2 sezonda yarı finalde Barcelonaya ve finalde Real Madride elendim.Bu seferde şuan çeyrek finaldeyim Bayerni eledim rakibimi bekliyorum bu sene alacağım inşllh yeter

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri