ismail valencia, holosko ve bobo milan, Q7 liverpool, cenk frankurt ve genç yetenek mustafa arsan real madrid, milan ve interin kıskacında.hiç birini bırakmayı düşünmüyoruz
ismail valencia, holosko ve bobo milan, Q7 liverpool, cenk frankurt ve genç yetenek mustafa arsan real madrid, milan ve interin kıskacında.hiç birini bırakmayı düşünmüyoruz
ismail bobo Q7 yi sakın bırakayım deme zaten holosko yu bence sat onun yerine Akabueze diye bir nijeryalı var belki biliyorsundur onu al iyi oynuyor
Istra 1961 karşısında 19 yaş ortalamasıyla çıktığımız maçtan 3-2 mağlup ayrıldık.11 gencimde vasattı.
VEE TRANSFERLERİM
Hiç birine beş kuruş bonservis ödemedim
geldiği takımyıllık kazancı
Giray KaçarTrabzonspor425bin euro
Ersen Adem GülümAdanaspor250bin euro
Christian BenitezSantos Lugano2milyon euro
Selçuk İnanTrabzonspor1.600milyon euro
Muhammed DemirBursaspor450bin euro
Veli KavlakRapid Vien250bin euro
Alper PotukEskişehirspor190bin euro
Agusto DiazBordeaux31bin euro
Oğuzhan ÖzyakupArsenal34bin euro
Gökhan TöreChelseaKiralık
Last edited by kalemci : 19.Kasım.2010 at 21:18
Staff Listeni koyabilir misin?
transferler harika
ikinci hazırlık maçımızda Aralıksporu Giray ve Nihatın golleriyle 2-0 yendik.Giray mükemmel bi performans ortaya koydu.
teşekkür ederim erken resman, sezer özmen bide paf takımdan 2 kişi daha var gençleştirmeye çalışıyorum takımı. bi kaç kişiyle daha görüşüyorum.aissati, amrabat, destro. üçlüsünden birini daha alıp transferi bitireyi düşünüyorum.pastoreye mustafa arslan ve necip uysal artı 6 milyon euro verdim palermo kabul etti ama pastore gelmek istemiyor malesef. boboyu göndereceğim lyon 11.75i gözden çıkardı. yeni transfer beniteze çok güveniyorum.
ben daha sezonun yarısını bitirdim de 2. sezon Demirören iyi bütçe veriyormu?
yok işte şampiyon olduk avrupaya yarı finalde veda ettik bütçem 5milyon ama ilk sezon gerek kalmıyor para harcamaya yukardaki transferler hep bonservissiz
Nobre 700bin euroya Auxerre, Tabata 650bin euroya Bordeauxa, Ferrari 4.3milyon euroya Juveye, Fink 1.3milyon euroya Marsilyaya, BOBO 11.75e Napoliye Fatih Tekke 210bin euroya Bursaya satıldı.Burak Ayaz Pendikspora, Volkan Ekici Kocaelispora, Cumali Bişi ise Boluya bi yıllık kiralandı.
ilk yarı farklı ikinci yarı farklı 11le çıktığımız sürmenespor maçında ilk yarıda holosko 3 gol atıp 2de kendi kalesine attırdı ikinci yarı ise toromanın neden olduğu penaltıyla topu kalemizde gördük.5-1
Adana Demirspor deplasmanına çıkan takımımız ilk yarıda Nihatın attığı iki golle maçtan 2-0 galip ayrıldı.
Küçükköyspor deplasmanında Nihatın 2 Q7nin 2 ve Holoskonun ve Gökhan Törenin golleriyle 6-0 kazandık.
Van Gaal ın ısrarı Q7 yi takımdan ayıracağa benziyor malesef ..
Last edited by kalemci : 20.Kasım.2010 at 04:02
son Transfer Kadlec..3.5milyon Euro Karşılığında Takımımıza Katıldı.
Son hazırlık maçında Yeni Malatyasporu 3-1 mağlup ettik.Golleri Kadlec, Sezer Özmen ve rakip kaleci Enis kendi kalesine attı.
Last edited by kalemci : 20.Kasım.2010 at 04:18
Kadlec güzel transfer ben yarim senelik Besiktas kariyerimde sezon basi almistim.
bobo iyidir ya, bide türk statüsüne girdi bende 2. senenin başında
Q7 ye sözleşme öner unutuyor bende mourınho istediğini açıkladı sözleşme önerdim düzeldi bir bakıma
görselliği arttırırsan daha çok ilgi görür kariyerin
Avrupadaki temsilcimiz Fenerbahçe Larissaya deplasmanda 3-2 mağlup oldu şampiyonlar ligi öneleme maçında.gözümüz ikinci maçta..
iKİNCİ MAÇTA FENER 3-0 YENEREK ADINI YAZDIRDI
bomba transfer az sonraaa...
Last edited by kalemci : 21.Kasım.2010 at 02:23
hadi ver transferi uyuyacağım bir de hazırlık kampı yapmayacak mısın?
Kamp yapmayacağım geçen sezon her maça farklı 11e çıkmama rağmen kampta 3 oyuncu kaybettim malesef anlaşma aşamasındayım en çok gerekli olan bölgeye yapıyorum takviyeyi artık kısmet yarın sabaha görürsün![]()