Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 246 sonuç

Konu: 102 Puanlı Şampiyon Premier Lig Macerasında Burnley [2. Sezon]

LİG 24.HAFTA

Ezeli rakibimiz olan preston'ı 5-0 gibi farklı bir skorla geçerken Macheda ve rochina'nın uyumu gerçekten müthiş

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

machedayı kadrona katamazsında rochinayı sezon sonu almaya bak

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    machedayı kadrona katamazsında rochinayı sezon sonu almaya bak
    Macheda üstünde yoğunlaşıcam vallaha 3 aylığına kiralamıştım devre arasında sezon sonu yaparsam eğer premier lige çıkma şansım oldukça artıcak adam insan üstü oynuyo ya bu lige fazla Rochina ya gelirsek bana göre hayal kırıklığı mechada geldi oda toparladı gibi sanki bakalım 2-3 maç daha geçsin net kararımı vericem

çok iyi gidiyorsun senin kariyeri okuduktan sonra npower oynayasım geldi valla açıcam şimdi

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    çok iyi gidiyorsun senin kariyeri okuduktan sonra npower oynayasım geldi valla açıcam şimdi
    Teşekkürler.Npower en iyisi valla bütün takımların lisansı var çoğu oyuncunun resmi var.Umarım sende başarılı olursun açta senide takip edelim bakalım

yok yayınlamayı düşünmüyorum kariyeri YGS ve LYS var da o yüzden sadece oynuyorum

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    yok yayınlamayı düşünmüyorum kariyeri YGS ve LYS var da o yüzden sadece oynuyorum
    Tamam anladım.

LİG 25.HAFTA

Derby'i deplasmanda 2-0 lık net skorla deviriyoruz.Goller kimden geldi dersiniz FEDERICO MACHEDA.

26. Hafta

Zor bir deplasmana gittik hava şartları çok kötüydü buzlu bir sahada oynadık ve 2-1 mağlup olduk ama hala lideriz .

sakary Ali Misafir

Güçlü kadro ile yeniden Premier League'e döneriz inşallah.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Güçlü kadro ile yeniden Premier League'e döneriz inşallah.
    İnşallah ama ilk 4 birbirine çok yakın bakalım ordan kurtulabilirsek çıkarız.

FA CUP 3. TUR

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya konuk oluyoruz ve 2-0 mağlup oluyoruz.FA Cup hedefimize yani 5.tur'a ulaşamadan eleniyoruz

İki Genç ve yetenekli isimle sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık.

28.HAFTA

Ligin en az gol yiyen ekibine karşı gol olduk yağdık 5-2 gibi müthiş bir skorla galip geldik .Goller
    2 Rochina 2 Macheda ve Kakuta'dan geldi.

Lİg 29.Hafta

LİG 30.HAFTA

Artık deplasmanlarda kolay kolay galip gelemiyoruz kendi evimizde maç kazanıp deplasmanlarda puan toplamaya çalışıcaz yavaş yavaş 2. yle aramızdaki farkı açıyoruz

[IMG]file:///C:/Users/engin/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG]

LİG 31.HAFTA

Kendi Evimizde Adete kaplan kesiliyoruz müthiş oynadık.Macheda 2 Rochina ve Portillo'nun golleriyle sonuca ulaştık

sakary Ali Misafir

Çok formdayız maşallah.Macheda,Roccina sürüklüyor takımı.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Çok formdayız maşallah.Macheda,Roccina sürüklüyor takımı.
    Aynen öyle ama Deplasmanlarda bi türlü galip gelemiyoruz

LİG 32.HAFTA

Deplasmanlarda bir türlü yüzümüz gülmüyor yine gol atamadan mağlup oluyoruz.

LİG 33.HAFTA

1-0 geriye düştüğümüz maçta devre arasında kadromuza kattığımız 2 genç yetenekle sonuca ulaşıyoruz.

[IMG]file:///C:/Users/engin/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG]

34.Hafta

35.HAFTA

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

deplasmanda kazanamıyorum deyip deyip son maçta 2-1 yenivermişsin,gözümden kaçmadı

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    deplasmanda kazanamıyorum deyip deyip son maçta 2-1 yenivermişsin,gözümden kaçmadı
    O da Watford Yani lig sonuncusu olsun o kadar

LİG 36.HAFTA

77 dakika 10 kişi savaştık ve 89. dakikada gelen golle çıldırdık adeta Şampiyonluğa doğru yürüyoruz.

Son 10 Hafta kala puan durumu

Merak ettiğim konu şu son 10 haftada 23 puan toplayıp hem şampiyon olup hemde 100 puan barajını geçebilicekmiyiz

37.HAFTA

Yine Saçma sapan Bir kırmızı kart gördük.Anlamıyorum ben bu adamları hadi defans oyuncuları görse neyse 2 maçtada orta saha oyuncuları gördü.Ayrıca bu maç resmen direk dövdük tam 4 direğimiz var macheda'nın çabası yetmedi

38. HAFTA

2 maç aradan sonra nihater 11 kişiyle bitirdik ve bunun acısını 5 golle çıkardık bekle bizi premier lig biz geliyoruz

harika gidiyorsun artık önümüzdeki yıll için oyuncu araştırmaya bak tecrübeli oyuncular almanı öneririm

sakary Ali Misafir

İyi gidiyorsun önümüzdeki 24 puanın 19'unu alabilirsen 100 puan olacak.Bekliyoruz.

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri