Vilakazi ile Mokoena yoklarmı. Eski serilerin efsanesiydi bu iki oyuncu.
umarım uzun solujklu olur, gerçi kariyerlerin çok kısa sürüyor umarım bu uzun sürertakip edeceğim.
Sitede yayınladığım en uzun kariyyer 4 sezon. Sitede yayınlayınca kısa sürüyor ama kişisel yaptığımda en az 7-8 sezon oynarım.![]()
takip ediyorum üstad kariyeri inşallah geçen seneki gibi uzun soluklu bir kariyer olacağına inanıyorum
Başarılar Emir.En az Ümit kadar başarılı olacağını düşünüyorum![]()
Endop ne alemdesin la ? Takip etmiyorum yanlış anlama sakın.Arada yokluyorum işte.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Vay Hücre Duvarım Yeni FM Hayatına BaşlamışTez Zamanda Kapatman dileğiyle
İdolün Kim Endo Muhterem Ordinaryus Prof Hakan Kutlumu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
BLoem maçı ne olmuş öyle yaBaşarılar dilerim
SAPSL 3.Hafta
Çok zor bir maç oldu. 30.dakikaya kadar maçın tek hakimiydik. Daha sonra iyice oyundan düştük. 4 yedeğimiz olduğundan değişiklikte yapamadık. Yinede iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik.
Telkom Knock-out Cup eşleşmeleri açıklandı.
Avrupa'daki toplam kupa sayısı bu ülkedekinden azdır sanırım.
Super Eight Cup Yarı Final 1.Maç
2 Stoper, 1 sol açık, 1 ofansif ortasaha ve 1 forvet oyuncumuz U18 takımdan geldi. Yoksa sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle ilk 11'i tamamlayamıyorduk.Çok iyi oynadık. Daha iyi bir skor hak ediyorduk ama olmadı.
Afrika Şampiyonlar Ligi B Grubu 5.Maç
Maçtan önce yarı finale çıkmayı garantilemiştik. Grup liderliği için oynadık. Deplasmanda 4-0 yendiğimiz rakibimizi içerde 2-1 yendik ve yarı finale lider olarak çıkmayı garantiledik.
Super Eight Cup Yarı Final 2.Maç
Kaizer Chives karşısına birkaç eksiğimiz olmasına rağmen 4-4-1-1 dizilişiyle çıktım. Taktiği tamamen oyunu soğutma üzerine kurdum. 2 defansif ortasaha kullanmamıza rağmen maç boyunca 11 uzak şut yedik. 0-0 biten maç sonucunda finale çıktık. İlk kupamızı almak üzereyiz.
Afrika Şampiyonlar Ligi B Grubu 6.Maç
Rahat oynadık ve 16 puanla grubu lider tamamladık.
Aradan bu yıl çıkarırsak şu kupayı, II.göreve geçeriz.
SAPSL Puan Durumu
Sonuçlar berbat.Endop kümeye.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hiç sanmıyorum![]()
Ligde durumlar kötü ama Afrika Kupasında iyi.. Hadi hayırlısı..
Ligdede yavaş yavaş toparlıyoruz Hüseyin. Sakat ve cezalılar tek tek takıma katılmaya başladı.
İyi iyi adam olcak bu takım![]()
Emir kupada ve Afrika Şampiyonlar liginde iyisin. Lig de daha yeni başladı. Bu sene 3 kupayı almanı bekliyoruz.![]()
TariboWest
Al kupalarıda Avrupada görelim artık seni![]()
SAPSL 5.Hafta
Çok rahat oynadık. 4 güzel golle 3 puanı aldık ve puanımızı 12'ye çıkardık.
Afrika Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Maç
İsmaily maç boyunca üstünde ama bir şans golüyle Gübey Afrika'ya avantajlı döndük.
SAPSL 6.Hafta
Maç boyunca tek kale oynadık ama aradığımız gol çok geç geldi. Liderlik takibimiz sürüyor. En az gol yiyen takımız. 5 maçtır gol yemiyoruz.
Knock-Out Cup
Takımı asistana verdim batmış takım.İyi oldu aslında ayaklarımız yere bassın biraz.
SAPSL 7.Hafta
Bu sefer ben oynadım, yine yenildik.Haksız bir yenilgi oldu. 3 puan bizim hakkımızdı. Zirveyi yakalamışken olmamalıydı bu yenilgi.
Afrika Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç
Veee Finaldeyiz!
Müthiş bir maçtı. Sürekli rakibi dar alanda sıkıştırıp topu kalelerine götürdük. İleride bastık, bol pres yaptık ve finale çıktık. 4-0 müthiş bir skor.
Finalde işimiz çok zor. Mısır takımı Al-Ahly ile oynayacağız. Takımlarını inceledim. Çok önemli oyuncuları var. İşimiz gerçekten çok ama çok zor.