Serkan abi askere gideceği için yarışmayı ben devam ettirmeye çalışacağım.Puan durumunu bu gece yayınlamayı düşünüyordum ama maalesef kalkmam gerekiyor.En yakın zamanda puan tablosunu yayınlamayı düşünüyorum.
Serkan abi askere gideceği için yarışmayı ben devam ettirmeye çalışacağım.Puan durumunu bu gece yayınlamayı düşünüyordum ama maalesef kalkmam gerekiyor.En yakın zamanda puan tablosunu yayınlamayı düşünüyorum.
So what?
Saike
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 14. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar.Çarşamba günü başladım ama ancak bitirebildim Excel kullanmayı pek bilmediğim için.İlk seferin alışma sürecini atlattım ama.Ayrıca kim lider olmuş ya.
![]()
So what?
Saike
anaa liderlik gitmiş
Şemsi abi görevi almanla liderliğin aynı anda oldu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu hafta 7 puan çok kötü oldu.
GeNç KaRTaL Returns!
Mesaj kutumda bir an 'GeNç KaRTaL' nicki görünce şaşırdım.
Bu arada şampiyonluk iddiam sürüyor.
Saike nick'i şaibe'yi anımsattığı ve puan tablosunda oynanan oyunların fark edilmesini sağlayacağı için mi değişti acaba sayın Genç Kartal![]()
Hemen liderliğe yerleşmenizde bir şüphe yaratmadı değil![]()
![]()
Not:Takılıyorum.Umarım yanlış anlamazsınız :P
Hocam nota da gerek yoktu aslında.
Tabloda kullanıcı adımı değiştirmeye üşendim yalnız.Puanları hesaplamaktan daha zor valla tablonun resimlerini almak.
![]()
So what?
Saike
Ensedeyiz...
Dikkatli olun derim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Şikeci Saike hemen kendini lider yapmış.Nicki de değiştirmiş.Tabloya göre forumda Saike diye biri olmadığı için lider benim![]()
Vay canına haftanın birincisiyimHedefim olan ilk 30'a adım adım
Bende haftanın birinciyim![]()
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 15. Hafta Sonuçları
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Saike'ye bak puanları hesaplamaya başladı iki haftada en yüksek puanlarını aldı nerdeyse![]()
sana yakışmıyor hile Şemsi abi![]()
Aradaki farkı kapatmak lazım
![]()
5 Puan almışız.Utanıyoruz
33.cü olmuşum güzel gidiyoruz![]()
Herşey ortada gençler.Bana belgeyle gelin.![]()
So what?
Saike
Vay arkadaş övündüğümüz tek nokta olan o 43 puandı onuda Burak Abi egale etmiş. Hiç yakışmadı kendisine![]()
Sonuç Tablosu;
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 16. Hafta Sonuçları
So what?
Saike
İlk yarının sonuna geldiğimizde istikrarsız haftalar geçirdiğimi görüyorum.2.yarı daha yükselen bir grafikle üst sıralara tırmanacağız
![]()
Saike'den de bu beklenir.
Yaşasın Saike Yaşasın Adalet !