Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 117 arası toplam 117 sonuç

Konu: Bir Gençlerbirliği Macerası | Kaan Ç. |

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonlar Ligi Grupları Açıklandı

E grubunda Barcelona,Benfica ve Panathinaikos ile eşleştik.İlk maçımızı sahamızda Barcelona ile oynayacağız.Grup hakkında konuşmam gerekirse Barcelona'dan,Benfica'dan(3 ve ya 1) ve Panathinaikos'tan(4 ve ya 3) puan alırız diye düşünüyorum.

2. yada 3. çıkarsın kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İşin çok çok zor kanka en az hasarla kurtarırsan iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

baya zor rakipler bee arkadaş Barca yı geçtim Pana dan alırsın puan dıye dusunuyorum kendı evınde dısarıda 1 puan ıı gıder Benfıca'yı da kendı evıonde yenersen 7 puan eder. Bence Avrupa ligine gitmemek için bir şey yok önünde en az hasarlar kapatırsın sen

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by 16ali16 View Post
    2. yada 3. çıkarsın kesin.
    Teşekkürler Ali umarım Avrupa'da yolumuza devam ederiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    İşin çok çok zor kanka en az hasarla kurtarırsan iyidir
    Aynen Ümüt Panathinaikos maçlarından çok ümitliyim.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Çok zor sayılmaz bence çıkarsın grupta başarılar diler barca maçında daha çok başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by ancar View Post
    baya zor rakipler bee arkadaş Barca yı geçtim Pana dan alırsın puan dıye dusunuyorum kendı evınde dısarıda 1 puan ıı gıder Benfıca'yı da kendı evıonde yenersen 7 puan eder. Bence Avrupa ligine gitmemek için bir şey yok önünde en az hasarlar kapatırsın sen
    Sağol Anıl inş. dediğin gibi olur

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Çok zor sayılmaz bence çıkarsın grupta başarılar diler barca maçında daha çok başarılar dilerim.
    Teşekkürler Eren çıkmamız biraz zor ama elimizden geleni yapacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özkan'dan Şok İstifa !

Young Boys takımı ile gayet güzel sonuçlara imza atan Özkan son maçında Barcelona'ya 7-0 mağlup olan takımını azarladı ve çoğu oyuncuyu dövdü.Oyuncuların yaklaşık 15 tanesinin yaralı olduğu görüldü.Özkan yaptığı açıklamada ise "Ligde çok iyi sonuçlar alabiliriz ama ligin ne kadar kolay olduğunu herkes biliyor.Avrupa'da 3.'lüğümüz hala devam ediyordu ancak Barcelona karşısında çok rezalet bir oyun ortaya koyduk sonra hemen başkanın yanına gidip sinirli oluşumu ortaya koydum sezon başında bütçe bile ayırmamıştı bana.Yaptığım istekleri gerçekleştireceğini söylemesine rağmen hiç bir şey yapmamıştı.Bende çıkıp karşısına göreve devam edemeyeceğimi söyledim ve istifamı verdim.Kararımdan ötürü oldukça mutluyum Almanya,İngiltere ve Türkiye'den teklifler alıyorum henüz bir karar veremedim açıkcası 1 ay dinlenmeyi düşünüyorum.İkinci devre başlarken bir takımla çalışmayı düşünebilirim." dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özkan Gençlerbirliğin'de Mi?

Liverpool,Hannover 96,Frankurt ve Blackburn'a yaptığım başvurular reddedildi.Gençlerbirliği'ne yaptığım başvuru ise kabul edildi başkan İlhan Cavcav bana sözleşme önerdi.Kararımı yarın açıklayacağım.

Gerçekten güzel bir kariyer Takipçinim Ayrıca skin çok güzel adı ne acaba ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@okan444555 : Temanın adı Steklo X.Forumda mevcut tema.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    @okan444555 : Temanın adı Steklo X.Forumda mevcut tema.
    Çok teşekkür ederim tekrar Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gençlerbirliği Özkan'a Emanet

Young Boys'tan istifa eden Özkan tam 2 ay aradan sonra yeni takımını buldu.30 Ocak günü resmi sözleşmeye imza atan Özkan artık Gençlerbirliği'nin yeni hocası.İlhan Cavcav'ın yaptığı teklifi geri çevirmeyen Özkan yaptığı açıklamada "Burada olmaktan ötürü çok mutluyum.Ülkeme geri dönmek istiyordum ve bunu başardım.Başkanımızın bana yaptığı teklifi geri çevirmedim ve Gençlerbirliği ile 2 yıllık sözleşme imzaladım.Takımın durumu fena değil ligde 11. sıradayız ZTK'da ise Çeyrek Final'de.Önceliğimiz ligi ilk 10'da bitirmek olacak.ZTK'da ise final oynamaya çalışacağız." dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Oo kanka geçen sene ilk sene şampiyon olduğun çok iyi bi kariyer vardı Gençlerbirliği ile.Bu sene olmaz ama seneye aynı tatta bir Gençlerbirliği kariyeri bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Teşekkürler Ümüt.Evet geçen seneki Gençler kariyerim tutmuştu baya ilk sene namağlup şampiyon olmuştum ama o zaman transfer yapma işi çok kolaydı aldığım oyuncularda çok ucuzdu şimdi o oyuncuların fiyatları daha pahalı hemde işimiz daha zor.Bu sene ZTK'yı kazanıp UEFA'ya gidersek fena olmaz.Ligde pek bi beklentim yok ilk 10'a girsek yeter.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Kaan Ç başarılar

sakary Ali Misafir

Gençlerbirliği hayırlı olsun Kaan..Ankara temsilcilerinden bir tek Gençlerbirliğini severim.Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Gençlerbirliği hayırlı olsun Kaan..Ankara temsilcilerinden bir tek Gençlerbirliğini severim.Başarılar.
    Bilmemmi Ali geçen seneki kariyerimi en çok takip eden sendin Gençler'den teklif gelince Ali'de isyan çıkarmaz dedim kabul ettim hemen teklifi

sakary Ali Misafir

Bilmemmi Ali geçen seneki kariyerimi en çok takip eden sendin Gençler'den teklif gelince Ali'de isyan çıkarmaz dedim kabul ettim hemen teklifi
    İyi olmuş teklifi kabul etmen..Mustafa Pektemek'e iyi bak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ayıpsın Pektemek bizim canımız ciğerimiz.Real istese bile satmam onu

sakary Ali Misafir

Ayıpsın Pektemek bizim canımız ciğerimiz.Real istese bile satmam onu
    Real istese satma zaten.Barça istesin Barça'ya sat

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lafın gelişi söyledim onu Barça'ya satarımda oynayamaz yav Messi,Villa vermez formayı

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

kariyer içinde kariyer olmuş gs den sonra young boys u görünce acaba türkçe olarak gençlerbirliği mi demek istedi diye düşündüm neyse umarım bu kariyer uzun gider

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ooo kaan istifayı basmışsın olmamış bence :P Yeni takımında başarılar yaparsın sen geçen seneki gibi kariyer bunlarla

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    kariyer içinde kariyer olmuş gs den sonra young boys u görünce acaba türkçe olarak gençlerbirliği mi demek istedi diye düşündüm neyse umarım bu kariyer uzun gider
    GS kariyerinde 2 kere hata ile karşılaştım bende hazır başlamamışken Young Boys'u aldım.Ama İsviçre ligide sarmadı pek yarım sezon sürdü Young Boys maceramızda Gençler uzun sürecek bi hatayla karşılaşmassak

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri