Konyaspor'la deplasmanda karşılaşıyorum.
Maçın 10. dakikasında orta sahada paslaşarak oyun kuruyorum birden görüntü takılır gibi oldu derken kaleci ile karşı karşıya kaldı vurdum ve top kornere çıktı. Tabi top oraya nasıl geldi anlamadım. Korneri atarken bir baktım dakika 34 olmuş ve 2-1 gerideyim. Maç çizelgesinde goller görünmüyor.
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Enteresan bir maç oldu gerçekten![]()
Oyunda ben TSyi yönetiyordum.Bu durumda Fatihin rolü neydi bilemiyeceğim ama gerçekten golleride şahaneydi. Alıp gitti topları açıkçası marke edemedik. Tek forvet olarak oynuyorlardı. 4-4-1-1 şeklindeydi. Fatih en uçta.
burası gayet normal gibi duruyor di mi?
sapıttı oyun
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Buna benzer birşey olmuştu galiba daha önceden..
Henüz ilk sezon.Zeytinburnuspor Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 13.sırada bulunuyor.
Her Galatasaray kariyerimde; Beşiktaş, bi kere denemek için midir, farklı heycanlar için mi bilemicem ama mutlaka bi küme düşüyor, ertesi sezon hemen de çıkıyor süper lige ve şampiyonluk yarışına kaldığı yerden devam ediyor.
Ajax'a ayıp ettik biraz
![]()
53 yaşında kaleci var oyunda![]()
eto'o bitmiş.
11.2.1
![]()
Bence garip olansa kadroda fazla değişiklik olmamasına rağmen deplasmanda ve Liverpool'a bu kadar atmam.
![]()
2013 yılında sözleşmesi biten Edin Dzeko'ya öylesine bir teklif yapayım dedim adam gerçekten geldi yahu.Hiç para vermeden Dzeko benim oldu nasıl oldu anlamadım hala şoktayım dünya devleri istiyordu:
Uploaded with ImageShack.us
Bir türlü karar veremiyorum ne düşünmeliyim acaba.Üzülsem mi,sevinsem mi,kızayım mı,kararı siz verin...
11.2.1 in saçmalıklarından biri..![]()
Yönetim sezon ortasında hedef değiştirme şansı verdi. İlk kez başıma geldi paylaşmak istedim.
İlk kez bir resmi maçta oyuncumun kondisyonu bu kadar düştü, hele maçın sonlarında 30'a düşmüştü maç sonunda biraz yükseldi. Ayrıca Dardanelsporla 10 kişi(Koray 30. dakikada kırmızı yedi) deplasmanda Gaziantep'i yenmem ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkmam da ilginç bir olay bence.![]()
Yarı finalde rakipler Wolves-Coventry | Wigan-Middlesbroug'du.Hayatımda gördüğüm en rezil FA Cup oldu.
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ben mi yanlış biliyorum bu kupanın içeriğini yoksa oyunun hatasımı 11.2.1 Japonya ve copa America
![]()