Taktik Çok İyi Oturmuş Sanırım İlk Seneden Almadığın Kupa Kalmamış![]()
Taktik Çok İyi Oturmuş Sanırım İlk Seneden Almadığın Kupa Kalmamış![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
transferlerine kadar okudum, sonra kapadım direk kariyeri.
Kardeş harika bir sezon geçirmişsin. Bu sezonki transferlerini bekliyorum.
Helal olsun müthiş bi sezon kapat kariyeri bence alacaklarını almışsın
arkdaşlar kariyerde çok ilerledim ocak ayına kadar geldim 2 .zsezon sonuçları tolu veriyorum özür.Transferleri eklicem
COMMUNİTY SHİELD
AVRUPA SÜPER KUPASI
KULÜPLER DÜNYA ŞAMPİYONASI
KUPA KOLEKSİYONUNA 3 KUPA DAHA EKLENDİ
BU SNEKİ TRANSFERLERİM
AKİNFEEV
MAREK HAMSİK
SİMON KJAER
SRNA
GELENLER GİDENLER
![]()
herhangi bi hie yapılmadı dostum oyuıncular ın normal değeri 5 m olup sen 2,5 m a önerince yetenekli oyuncuyu herkes alır.rooney satılık listesindeydi.bende normalde o fiyata alınmayacağını biliyorum.Hile yapmış olsam o kadar akılsız değilim aynı takımla ypmam herhalde.DEvamlı satılık listesini takip et sen de alabilrsin öle oyuncu bilmiyosan.
he evet bilmiyorum oyunu, madalyaları da boş kaleye gol atarak kazandım. dostum kusura bakma hile yapıyorsun. zaten genelde hile yapılan karakterlerin pek takipçisi olmuyor. bak 30m'den alsan yine de inanmam bir de premier lig takımına satıyorlar yani rakipleri bence sen en iyisi yeni kariyer aç temiz bir kariyer olsun o.
serbest bırakılanlara bak anadolu klupleri kaptıysa coşmuştur![]()
dostum senin inanıp inanmaman önmeli değil ben kendimi biliyorum başkasının düşüncesine göre hareket etmem saygı duyarım ama hareket etmem düşncene yanlış ta olsa saygı duyorum bişi ispat etmek zorunda değilim kariyeri oynayan benm ve hile yapmadım diyroum sen bilmeden yaptın diyosun .
ben okumadan kapattım dedim sen ne dediğimi anlamadın açıkladım olay bu sonra şahsıma oyunu bilmediğimi söylüyorsun kendimi savundum. evet kariyer hile düşünmüyorum biliyorum. beni inandırman önemli değil burada hileli kariyer paylaşman etik değil.
dostum ben öçğretmenim ve etik olmayan bişiyi yapmam kariyerimde Allah şahit tek bir hile yok ister inan ister inanma.sen birine hileci diyerek hakaret ediyorsun ben sadce demmekki yunu bilmiyorsun dedm sadce bunda bi hakaret yok.