Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Yeni Kariyer Tottenham

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Taktik Çok İyi Oturmuş Sanırım İlk Seneden Almadığın Kupa Kalmamış
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Alınan kupalar güzel devamını bekleriz.
    teşekkürler devamı gelecek

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Taktik Çok İyi Oturmuş Sanırım İlk Seneden Almadığın Kupa Kalmamış
    ufak bi taktik sorunu var gol yemek gibi ama atınca sorun olmadı bakalım.teşekkürler.

transferlerine kadar okudum, sonra kapadım direk kariyeri.

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    transferlerine kadar okudum, sonra kapadım direk kariyeri.
    ne demek istediğini tam anlamadım dostum.(iyi mi kötü mü)?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Kardeş harika bir sezon geçirmişsin. Bu sezonki transferlerini bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Helal olsun müthiş bi sezon kapat kariyeri bence alacaklarını almışsın

arkdaşlar kariyerde çok ilerledim ocak ayına kadar geldim 2 .zsezon sonuçları tolu veriyorum özür.Transferleri eklicem

COMMUNİTY SHİELD

AVRUPA SÜPER KUPASI

KULÜPLER DÜNYA ŞAMPİYONASI

KUPA KOLEKSİYONUNA 3 KUPA DAHA EKLENDİ

BU SNEKİ TRANSFERLERİM

AKİNFEEV

MAREK HAMSİK

SİMON KJAER

SRNA

GELENLER GİDENLER

Quote Originally Posted by tracymc View Post
    ne demek istediğini tam anlamadım dostum.(iyi mi kötü mü)?
    demek istediğim çok yapmacık geldi kariyer. 3 oyuncunu da aynı fiyata atl. madrid'e satmışsın. daha doğrusu sattığın adamlar genelde aynı takıma gitmiş. rooney ve hazard'ı o fiyatlara alman imkansız gibi bişey.

herhangi bi hie yapılmadı dostum oyuıncular ın normal değeri 5 m olup sen 2,5 m a önerince yetenekli oyuncuyu herkes alır.rooney satılık listesindeydi.bende normalde o fiyata alınmayacağını biliyorum.Hile yapmış olsam o kadar akılsız değilim aynı takımla ypmam herhalde.DEvamlı satılık listesini takip et sen de alabilrsin öle oyuncu bilmiyosan.

Quote Originally Posted by tracymc View Post
    herhangi bi hie yapılmadı dostum oyuıncular ın normal değeri 5 m olup sen 2,5 m a önerince yetenekli oyuncuyu herkes alır.rooney satılık listesindeydi.bende normalde o fiyata alınmayacağını biliyorum.Hile yapmış olsam o kadar akılsız değilim aynı takımla ypmam herhalde.DEvamlı satılık listesini takip et sen de alabilrsin öle oyuncu bilmiyosan.
    he evet bilmiyorum oyunu, madalyaları da boş kaleye gol atarak kazandım. dostum kusura bakma hile yapıyorsun. zaten genelde hile yapılan karakterlerin pek takipçisi olmuyor. bak 30m'den alsan yine de inanmam bir de premier lig takımına satıyorlar yani rakipleri bence sen en iyisi yeni kariyer aç temiz bir kariyer olsun o.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

serbest bırakılanlara bak anadolu klupleri kaptıysa coşmuştur

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    he evet bilmiyorum oyunu, madalyaları da boş kaleye gol atarak kazandım. dostum kusura bakma hile yapıyorsun. zaten genelde hile yapılan karakterlerin pek takipçisi olmuyor. bak 30m'den alsan yine de inanmam bir de premier lig takımına satıyorlar yani rakipleri bence sen en iyisi yeni kariyer aç temiz bir kariyer olsun o.
    dostum senin inanıp inanmaman önmeli değil ben kendimi biliyorum başkasının düşüncesine göre hareket etmem saygı duyarım ama hareket etmem düşncene yanlış ta olsa saygı duyorum bişi ispat etmek zorunda değilim kariyeri oynayan benm ve hile yapmadım diyroum sen bilmeden yaptın diyosun .

ben okumadan kapattım dedim sen ne dediğimi anlamadın açıkladım olay bu sonra şahsıma oyunu bilmediğimi söylüyorsun kendimi savundum. evet kariyer hile düşünmüyorum biliyorum. beni inandırman önemli değil burada hileli kariyer paylaşman etik değil.

dostum ben öçğretmenim ve etik olmayan bişiyi yapmam kariyerimde Allah şahit tek bir hile yok ister inan ister inanma.sen birine hileci diyerek hakaret ediyorsun ben sadce demmekki yunu bilmiyorsun dedm sadce bunda bi hakaret yok.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri