Sezonun ilk yarısında biraz üstlerde bitirirsen çok iyi bir bütçe veriyor yönetim 20 m 30 m civarı
Sana Yakıştıramadım Ümit Olurmu Davandan Niye Vazgeçiyorsun Bakim![]()
Gordon Sende mi? Mükemmel Bir Kalecidir Sende Değilse Yuvaya Tekrar Döndür![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
EPL 7. Hafta
İyi bir oyunla Liverpool'u yenmeyi başardık.
EPL 8. Hafta
Kötü performansımızın kurbanı olduk.
EPL 9. Hafta
Romaric'in tek golüyle 3 puana ulaştık.
EPL Puan Durumu
Carling Cup 4. Tur
Muhteşem bir maç oldu. 3-3 sonucunda maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda oyuna aldığımız Malbranque Bent'in al da at dediği pası gol yaptı ve çeyrek finali bize getirdi.
TariboWest
Kariyere hız bekliyoruz. Bol şans. Sunderland ilk yöneteceğm takım olacak yeni oyunda....
Para var huzur var![]()
money talks.
ohh kulüp yeşillendi
Yeni bütçen hayırlı olsun fakat oyuncuları getirebilmek için sadece para yetmiyor.Önce başarı yakalaman gerekiyor.Başarıyı yakaladıktan sonra yıldız isimleri bekliyoruz.![]()
İlk sezonda ilk 10'a girsek yeter abi.Carling Cup'ta işler iyi gidiyor.
ilk 10 gercekçi hedef devam
Sonuçlar iyi değil Ümit abi gelen parayla iyi oyuncularak alarak düzelmeni bekliyorum.
Last edited by GeorgeWeah : 05.Şubat.2011 at 01:56
TariboWest
İngiltere ligi baya bi zor adaş.Heleki böyle takımlarla ilk seneler çok zor geçiyo.Klüp zengin iyi de bütçe gelmiş.Sen ilk sene ilk 10'da bitir yeter.Sonraki seneler hedef büyüt.Kadroyuda güçlendirdikçe başarı gelir.Maçlar fena değil arada iyi galibiyetler olmuş.Bakalım nasıl devam edecek kariyer
Kenwyne Jones' ten dolayı çok severdim Sunderland' i. Bence çok iyi götürüyorsun Ümit, yeni transfer bütçesi de hayırlı olsunBaşarılar.
defans çok gol yiyor...
yobo - serdar kesimal ikilisini tavsiye ederim ingiltere ligi de olsa iş yapar oyuncular...
Ligde kimin kimi yenip yenemeyeceği belli değil. O yüzden çok zevk alıyorum. Sezon başında da dediğim gibi şampiyonluk hayali kurmuyorum. Sadece Premier Lig heyecanı yaşamak.
Sağolasın.
Devre arası transferlerini koyacağım birazdan.
TariboWest
Devre arasında sağlam oyuncular bekliyoruz.
Keşke Jenas'ı almasaydın kaç kere denedim her takımda etkisiz bi oyuncu.Ama kaliteli transferleri sene sonu yapacağını söylemişsin yeter şimdilikSana tavsiyem sene sonu ilk satacağın adam olsun
EPL 22. Hafta
3-1 yenilmemize rağmen başa baş bir oyun ortaya koyduk. İlk golü kendi kalemize atarken 2 golü de kornerden yedik.
EPL 23. Hafta
Süper bir maç oldu. İki takım da çok istekliydi. Bu sefer bizimkiler golleri attı ve kazandık.
Carling Cup Yarı Final 2. Maç
3-1 in rövanşına çıktığımız maçta 6. dakikada yediğimiz golle umutlarımız suya düştü. Ama yılmadık ve dakikalar 40 ı gösterdiğinde durum 2-1 oldu. Bu saatten sonra süper hakem! Webb Chelsea lehine penaltılar çalınca kupaya yarı finalde veda ettik.
FA Cup 4. Tur
Söylenecek fazla birşey yok. Kötü oynadık. Bu farklı skora davetiye çıkardık.
Carling Cup ve FA Cup'tan elenmemizle elimizde sadece lig kaldı. Ligde elimizden geleni yapıp üst sıralara tırmanmaya çalışacağız. En kötü hedefimiz ilk 10'un içinde kalmak...
TariboWest