9 mac kaldi ortada ve puan farki 4 elimizden geleni yapacagiz. Devre arasi revizyonundan sonra takimin boyle bir surece girmesini beklemiyordum.
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
9 mac kaldi ortada ve puan farki 4 elimizden geleni yapacagiz. Devre arasi revizyonundan sonra takimin boyle bir surece girmesini beklemiyordum.
şampiyonluk kadıköy'e bağlı bence
Avi Akerde Bjk'ye çelme takacağızBizi yenmişlerdi geçen sezon şampiyonluk yolundayken
![]()
açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı,alayınız Gelse Yıkamaz Beşiktaş'ı
Beşiktaş Çok İyi Gidiyor Kadıköy'de Fenerbahçeyi Yenerse Şampiyon Olur .
Murat bu destek varken şampiyon olamassan birdaha hiç olamassın kanka![]()
Gercekten sagolun arkadaslar desteginiz icin
Musticim sen bana celme tak sorun degil tabi sezon sonu senin gibi sampiyon olacaksam![]()
arkadaşlar kariyer neden devam etmiyor merakta bırakıyorsunuz ama
Murat'ın vizeleri var o yüzden oynayamıyoruz ne yazıkki sınavlar son bulunca kaldığımız yerden devam.
Benimde vizelerim var ama neyse ki pek takan birisi değilim o yüzden Murat'ı bekliyoruz ((:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu gece maçlar devam edecek arkadaşlar![]()
sonunda be!!!!
Plakamızı yazdık.61
Yukleresim.com
çok güzel bir kariyer gidiyor hepinizi kutlarım uzun zamandır sitede yoktum simdi tekrardan izlemeye basladım ilk gözüme bu takıldı 3.sezon dewam etmek tebrikler favori FENERBAHCE![]()
Manisayıda yendik taktik değişikliği ve sakatların iyileşmesi olumlu etki etti ama çok geç.
Yukleresim.com
Ne demiştik....
Yukleresim.com
Rakibin kornerden bulduğu üst üste 2 gol bizi bozdu. Daha sonrasında da toparlanmaya çalıştık ancak mağlubiyetten kaçamadık.
wallaha canım çekti sizin yuzunuzden su son yuklemelerıde yapayımda bi ortak kariyer yapacak birini bulayımolmayacak bole ızleyerek
![]()
Kayseriye'de farklı tarife.Aradaki farkı azalttık bir hayli.
Yukleresim.com