Sağ bek'e bir Serkan daha aldık.Yedek sağ bek yoktu oyuncuyla anlaştık.
Yukleresim.com
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Sağ bek'e bir Serkan daha aldık.Yedek sağ bek yoktu oyuncuyla anlaştık.
Yukleresim.com
Kasımpaşa 0-3 Trabzonspor
Avrupa kupasından dönen iki ekibin maçı oldu.Deplasmanda rahat kazandık.
Yukleresim.com
evlat acısı ne koymuştur adama be![]()
Bu senenin favori takımlarından Beşiktaş'a acımadık ..
Maçın başında Obertan Kırmızı kart gördü ve golü bulduk , Sonrasında Lukakuya yapılan Penaltı'nın ardından farkı 2 ye çıkardık , Ardından Lukaku Kadlec tek başına tüm rakipler igeçti ve 3 oldu.Beşiktaş 3-1 yapsada son sözü Lukaku söyledi ve maçı 4-1 kazanmasını bildik.
Maçta Mensah ve Dia milli takımlarda oldukları için oynayamadılar.Dia'nın yerine Jem başladı fakat 15.dakika da sakatlanarak yerini Abdullah Durak'a bıraktı genç oyuncuda maçta 1 gol attı.
Hakemler Turguta fana yardım ediyor bizim maçın kopyası oldu![]()
Derbi için bir şey demiyorum. Kesinlikle böyle olmamalıydı. Çok iyi oynadık.Ancak hakem sağolsun maça doğrudan etki etti.
Önce verdiği saçma sapan kırmızı kart, ardından saçma sapan bir penaltı. Maç bu hale geldi. Hiçbir şey demiyorum hakemler çalışıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antepspor 0-1 Trabzonspor
Zorlu maçtan 1-0 galip ayrıldık.Ceyhun 5 gün sahalardan uzak kalacak Uefa kupası maçında yer alamayacak.
Yukleresim.com
Trabzonspor 5-1 Bursaspor
Zorlanabileceğimiz bir maçı rahat kazandık.Bu sezon nazar değmesin baya gol attık.
Yukleresim.com
Altay 0-1 Trabzonspor
Bukadar zorlanacağımızı tahmin etmiyordum 1-0 oldu ama bizim oldu.Çok gol kaçırınca böyle oluyor.
Yukleresim.com
Daha 1 penaltı kullanmadık ama Turgut her maç penaltı kullanıyor olaya bak ya.Son maçıda Penaltıyla aldı.
Kardeşim her maçta penaltı mı olur?Kullanma ya
Biz ceza sahasından çıkmıyoruz ama bir tane vermedi daha hakemler.Fenerasyon istifa![]()
takımların tamamı çok iyi gidiyor bir puan durumunu görseydik iyi olurdu ama
Oyuna ilk girdiğimiz anda puan durumu alıp ekleriz.
Süper lig puan durumu
Ligde 7 hafta geride kalırken takımımız 7'de 7 yaparak zirvede.
Yukleresim.com
Takım değerleri
Hazır elimde fırsat varken ligdeki takımların değerlerini paylaşmak istedim.İlk 3 takım bir hayli fark atmış durumda.
Yukleresim.com
Avrupa'da Süper ligin yeri
Burada fazla ilerleyemedik ama 1-2 sene içinde burada da üst sıralara çıkarız diye düşünüyorum.
Yukleresim.com
Avrupa'da ülke sıralaması
Ülkelerden Avrupa kupasına katılacak takım sayısının belirlendiği sıralamada 9.sıradayız.Bu sezonki performansımızla 1-2 sıra atlarız diye düşünüyorum.
Yukleresim.com