NOT: Bundan sonraki ss fikstür olacak sezon sonu ss'si...
NOT: Bundan sonraki ss fikstür olacak sezon sonu ss'si...
Evet beyler lig bitmek üzere aynı zamanda Fransa Kupasın'da da şansımız sürüyor sizce bu sezon kupa kazanabilirmiyiz ?
çok güzel bir aşama kaydetip güzel bir kariyer yaratmışın takipindeyim
hemde cok rahat kupa turu yaparız gibime geliyo
Ligue 1 ve Fransa Kupası Şampiyonu Montpellier !!!
Oyuncu Verileri :
Giroud ve Belhanda bizi sırtlayan isimlerdi takımın gol ve asist yükünü çektiler yeni sezonda da devam etmek istiyoruz onlarla...
Sezon Değerlendirmesi: Tek kelime ile "Muazzam" bir sezon oldu...2 Kupa alarak büyük bir işe imza attık ligi Lyon'la kafa kafaya götürdük ligi ve sonunda kazanan taraf biz olduk...Oyuncularımın hepsi sezon sonuna kadar savaştı tüm kulvarlarda hiç yılmadılar ve 2 kupayı bize kazandırdılar...Başkandan çok iyi bütçe bekliyorum yoksa giderim çok net çünkü burada artık işim kalmadı tek hedefim Ş.L olur yani bu kadroda Ş.L için yetersiz UEFA'da bile 2. tur yapabildik...
Tebrikler Kaan.Saint-Etienne'im düşmekten zor kurtulmuş
![]()
Tebrikler rahat bir sezon olmuş, iyi bütçe gelirse çok rahat domine edersin ligi vs. bundan sonra Avrupa'ya asılmak lazım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Şampiyon mu oldun yahu. İyi iş başardın. Tebrikler.![]()
TariboWest
Bütçemiz: €27M
İyi bütçe verildi daha da çok verilebilirdi ancak bu kadarına da şükredelim
Vay tebrikler Kaan'ımYeni sezonda bir patlama daha bekliyorum senden GG'yi getir bu takıma
![]()
Yarın bütün bombaları açıklayacağım çok bomba transferler yapacağız hedef ŞL olacak...
Az Sonra bombalar patlayacakbizden ayrılmayın
![]()
Yok artık Kaan neler yaptın sen ya.Valla helal olsun.
Şimdi uğraşırdım da neyse mutluluğunu bozmayayım
Güzel yıldızlar bekliyoruz.Ancak klübü de batırma sakın![]()
İşte Transferlerimiz :
89 Milyon Pound harcadık transferlere finans çökmüş durumdabu sene sadece CL maçlarını önemseyeceğim ligi alamasakta olur
sezon sonu da takımdan ayrılacağım...
Aman be bende iyi adamlar aldın zannettim![]()
Pander hariç beğendim transferlerini iş yapar Şampiyonlar Liginde![]()
Güzel güzel.Ancak bu klüp batar ben diyeyim![]()
ŞL'de şampiyon olursan ayrılma Kaan.![]()
Yoksa arkana bakmadan kaç![]()
TariboWest
Evet beyler malesef kariyeri kapatıyorum nedeni ise takım battı transfer yapılmaz oldu devre arasına kadar geldim CL'de gruptan çıkamadık hemde bazı arkadaşlar ısrar etti Sakarya aç diye ben alışamadım yabancı ligleremaalesef buraya kadarmış Sakaryaspor kariyeri açacağım ordan devam ederiz artık
![]()
sadabdavmndasda diyorum sadece Kaan![]()
keşke uzun sürseydi![]()
![]()
![]()