Deprem oldu, hisseden oldu mu ?
Deprem oldu, hisseden oldu mu ?
Çok kötü sallandım PC başında anında dışarı çıktım monitor da az kalsın düşüyormuş...
5.2'miş şiddeti. Marmara Denizinin 8,4km derinliğinde olmuş. Tekirdağ'a yakınmış.
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst0.asp
Evet benim evimde Tekirdağa yakın ve hissettim...
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maramara Denizi'nda 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre akşam 20.57'de merkez üssü Marmara Denizi olan 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tekirdağ açıklarında meydana gelen deprem başta İstanbul ve Çanakkale olmak üzere çevre illerde de hissedildi.
Tekirdağ da çok feci hissettik duvardaki tablolar düşüyodu o derece.
Tekirdağ ve çevresinde yaşayanlara büyük geçmiş olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Evdekiler baya hissetmiş ama ben film izliyordum hiç anlamadım bile.Hiç hissedemiyorum depremi.Anca bittikten sonra haberim oluyor.Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Allah kaza beladan korusun.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Geçmiş olsun herkese.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Benim monitör devrildiBıktım periyodik olarak haftada bir deprem Bandırmada
Geçmiş olsun herkese.
Herkese geçmiş olsun. Basketbol oynuyordum ruhum duymadı![]()
Facebook'tan saniye saniye takip ettik.![]()
Herkese geçmiş olsun 5-6 sokak ileridekiler bile hissetmiş bizim evde hissedilmedi, çok ilginç
Deprem sırasında vapurdaydım bende hissetmedim. Ama evdekiler hissetmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben gebzedeydim. sigorta hastanesine doğru yürüyordum o sıralarda sanırım. hissetmedim o yüzden. ama evdekiler hisstemiş.
Dışarıdaydım o yüzden hissetmedim,iyi ki de hissetmemişim.Büyük bir deprem yaşamadıgımdan mıdır nedir en ufak bir sallantıda 2-3 gün etkisi sürüyor.Aşırı tırsıyorum depremden nedense![]()
Geçmiş olsun arkadaşlar bir Elazığlı olarak alışkınım bende (: