Geri Geleceğiz Demiştik !!!
23.Hafta : Samsunspor : 3 Boluspor : 0
Zenke şov yaptı bizde rahat kazandık ve iddamızı devam ettirdik ..
24.Hafta : Kartalspor : 0 Samsunspor : 0
Çok büyük fırsat teptik ama halen daha iddalıyız puan farkı sadece 7 !
25.Hafta Sonunda Puan Tablosu ..
1 Maç eksiğimiz var ve hedef '' Şampiyonluk ''
Kritik Haftalara Kritik Sakatlar !!
2 Kalecimizde 1 - 1.5 ay arası sakatlandılar ! Ve kaleye artık 3.Kalecimizi emanet edeceğiz.
Zenke ise milli takımda olmasından dolayı bizi 1 yada 2 hafta yanlız bırakacak
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ee kariyer şimdi ne olacak Giresunspor menajeri kovulduguna göre ?
Devam devam , problem yok yani .. Oyun bizim tarafından bitirilmedikçe oyunun yıldırmalarını gelmeyeceğiz![]()
31.Hafta : Diyarbakır : 1 Samsunspor : 1
Rakipler kazanınca bu maçın hiç bir önemki kalmadı maça bakamadım bile son skorlara bakmakdan.
32.Hafta : Samsunspor : 2 Tavşanlı Linyit : 4
2-0 öne geçtik hemen bitsin diye 3-2 de tatile attım 4-2 bitmiş
Puan Tablosu ;
Son 7-8 Haftaya girerken Ahmet Şahin'i kaybetmemiz bizi Şampiyonlukdan etti ! Fakat biz yine inanıyoruz Şampiyon olacağız !
Sabah sabah ben mi yanlış görüyorum yoksa senin kafan mı iyiydi moruk 9 puan fark varken şampiyon nasıl olacan:?
Sezon Açıklaması ..
Sezon'a direk 1. olarak süper lig'e çıkma hedefiyle başladık ama sakatlıklar ve milli maçlar ile bir fikstür sıkışması yaşadık ve ilk yarı inanılmaz şekilde dağıldık.2.Yarı ise inanılmaz bir futbol oynayarak 15 puanlık farkı 5 ya kadar indirdik üstelik 1 maçda eksiğimiz vardı fakat kritik haftalarda 2 kalecimizin birden sakatlanması sonucu zor maçlarda üstün oynamamıza rağmen basit goller yiyerek şansımızı kaybettik.
Şimdi ise play-off'dan Ligê çıkmak istiyoruz !
Kariyer '' Ortak '' kariyerdir ..
Bu arada tek benim ss eklediğime bakmayın Murat'da toplu olarak ss koyacakdır heralde (:
Play-Off 1.Maç : Orduspor : 0 Samsunspor : 1
Fm'de oynayacağım en kritik 3 maçtan 1.si olan Ordu maçı gerçekten inanılmazdı.Çok çok kötü oynadık son 2 haftanın verdiği moral bozukluğu oyunculara fazlasıyla yansımıştı ama sonuçta sahada Süper Lig'i hak eden Kırmızı Beyaz forma giyen 11 oyuncu vardı ! Maçın son 15 dakikasına girilirken Hakan Bayraktar çok sahneye çıktı ve kötü oynadığımız maçta rakibimizi 1 golle yenerek 3 puan'ın sahibi olduk.
Play-Off 1.Maç : Samsunspor : 3 Adanaspor : 1
İlk maçta Denizlispor gibi iddali bir takım karşısında 5-0 gibi net bir galibiyet alan Adanaspor karşısına çıkarken çekiniyorduk fakat maçın ilerleyen dakikalarında ortada inanılmaz bir futbol vardı tek kaleye çevirdiğimiz maçta güzel oyunla rahat bir galibiyet aldık rakibimiz karşısında.Simon Zenke gibi bir forvetiniz varsa içiniz rahat maçlarınızı izleyebilirsiniz (:
Bu kariyer kapanır
Giresun un çıkamamış olmasından dedim.Ayrıca zaten pek zevk vermez.Böyle biri altta biri üstte.
Pek sanmıyorum kapanacağını (: bu sene de çıkamazsa Muro belki öyle kapanır , Geçen serilerdede yine bir Samsun - Giresun kariyerimizde de aynısı olmuştu ben Avrupaya açılmışken Murat Bank Asya'da devam ediyordu en son isyan çıktı ve kapandı umarım bu sefer öyle olmaz![]()
Transfer Dönemi Başladı ..
Süper Lig'de tutunabilmek adına iyi transferler yapmaya çalışacağız eldeki imkanlarla.Bu sene hedefimiz aynı zamanda Türkiye Kupası işe bu yüzden kadronun derin olması amacımız
Ligin ikinci yarısında şanssızlıklar sinsilesi peşimizi bırakmadı
Yukleresim.com
Malesef play-off'lara kalamadık.
Takımı baştan aşşağı tecrübeli ve daha kaliteli isimlerle yenileyeceğiz.
Bizi destekleyen herkesten özür dileriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper Lig'de ilk 10 için mücadele edebileceğimiz bir kadro oluşturmak en büyük amacımız.
Yönetimden Büyük Kıyak !
Yukleresim.com
Serkan Boydak , Alparslan Kartal , İzzek Akgül , Ersin Veli , Kenan Yelek , Dilaver Güçlü ve Musa Büyük ve 15 tane genç oyuncumuz ile yollar ayrılmıştır.
Takımımıza katılan isimleri ilerleyen saatlerde açıklayacağız.
bütçeler belli olmadan para geldiği için hemen bitirip yeni bütçeye 0 para ile girmemiz lazım![]()
Rizespor'un sol beki Ersin Güreler ile 250 milyar karşılığında anlaşma sağladık ..
*3.Kaleci olarak Gençlerbirliği takımından Metin Uçar ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladık..
Sezer Özmen ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardık ..
Cem Sultan ile 3 yıllık sözleşme imzaladık .. Herhangi bir ücret ödenmedi takımına ..
Diakhate ile 350 milyar karşılığında anlaşmaya vardık ..
Nduka ile 3 yıllık sözleşme imzaldık ..
Tüm takımı gönderdik hemen hemen ve baştan aşşağı bir takım yarattık.
Yönetimin verdiği 1.5 Milyon pound'luk bütçeyi şaşırarak ve fazla fazla harcadık. Taksitlendirerek yaptık bazı transferleri.
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emre Aktaş ile 850 milyar karşılığında sözleşme imzaladık ..
Agbetu ile 800 milyar karşılığıdna 3 yıllık sözleşme imzaldık ..
Giresun bu sene çok rahat şampiyon olur Bank Asya'da. Gerçekten iyi transferler yapmış.
Samsun'dan da Emenike'yi bekliyoruz.![]()
TariboWest