Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Baştan sona okudum, çok iyi gidiyor.
    Çok sade bir kariyer, okutuyor kendini.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ŞampiyonLar Liginde Manu ve İnter iLe karşıLaşmadığın sürece kupayı aLırsın. Bu adamLardan birisi karşına çıkınca oyun tamamen değişiyor sanki. OnLarı eLemek ya imkansız ya da çok sancıLı bir oLay oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Takımın prestiji acayip yükselmiştir kesin. Maddiyat da iyi. Takımın seviyesini bir tık daha yukarı çekecek adamlar lazım. "World Class" denilen cinsten birileri alınırsa eğer, CL o kadar uzakta değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Öncelikle kadronun tamamını bilmediğim için yorumu oyuncularını bilmeden yapıyorum. Bende Galatasaray ile 8 sezon oynadım ve de 3 sezon üst üste şampiyonlar ligi gelmişti. Yabancı dağılımını iyi kullanmak gerek öncelikli olarak. Kaleye Onur Kıvrak ile yabancı kontenjanından kurtulabilirsin. Defansta 3 yabancı ve Atila Turan olursa defansta tamamdır. Forvetlerde gördüğüm üzere Eren var zaten. 2 yabancı yeter ki Neymar var bu birincisi. Göbek oyuncularının üst düzey olması gerekiyorku takım merkezden sıkıntı vermesin. Diğer yabancı kontenjanını direk göbeğe yüklenerek kullanabilirsin. Ben Nuri Mesut Eren gibi oyuncuları alamamıştım ( sen kaç tanesini aldın bilmiyorum ) ancak oyundaki iyi Türkleri de maksimum derece de kullanabilmek en iyisi.
    Gelelim 2. ayrıntıya 20 yaşın altında 2 genç yetenek alırım hep 8 yabancı haricinde. Bu isimler kadroda ki yedek oyunculardan daha iyi olabilsin hatta oluyorsa as kadrodaki Türk kontenjanındaki oyunculardan bile iyi olsun. Bu oyuncular rezerv takımda kullanıp Şampiyonlar Ligi kadrosuna kaydediyordum. Bu şekilde bu oyuncular hem yaşları genç olduğu için üzülmüyorlardı hem şampiyonlar liginde 10 yabancı hakkını kullanabiliyordum. Bu gençlerden 3 tane de alabilirsin ancak rezerv ligte 2 yabancı kontenjanı var. Ayrıca bu gençler Türkiye kupası maçlarında da oynayabiliyorlar. İlk maddeyi zaten düşünmüş olacağına inanarak 2. ayrıntıya dikkat etmeni öneririm. Şampiyonluğun gelmesini istiyorsan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by alPFM View Post
    Baştan sona okudum, çok iyi gidiyor.
    Çok sade bir kariyer, okutuyor kendini.
    Teşekkürler çok sade kariyer anlatırım.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ŞampiyonLar Liginde Manu ve İnter iLe karşıLaşmadığın sürece kupayı aLırsın. Bu adamLardan birisi karşına çıkınca oyun tamamen değişiyor sanki. OnLarı eLemek ya imkansız ya da çok sancıLı bir oLay oLuyor.
    Bizim takımlarla ilk sezonlarda başarıyı yakalamak biraz tesadüf oluyor. Yani çok iyi kadro, çok iyi kura ve şansına bu maçlarda çok iyi bir oyun sergilemen gerekiyor.

İlk maçta şans yanımda olsaydı ilk 20 dakikada 4-0 olmuştu. Top göstermedim ve her atağım tehlikeli oldu. Sonra Manu oyunu dengeledi. Kısır giden bir maçtada bulduğu pozisyonu attı. 1 farklada olsa galip gitseydim orda herşey farklı olurdu. Dediğin gibi oyun bir anda değişiyor.

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Takımın prestiji acayip yükselmiştir kesin. Maddiyat da iyi. Takımın seviyesini bir tık daha yukarı çekecek adamlar lazım. "World Class" denilen cinsten birileri alınırsa eğer, CL o kadar uzakta değil.
    Sözleşme kabul ettiremiyorum. Hatta yıldız olmasalarda zorlanıyorum. En basitinden Serdar Aziz'e bir türlü sözleşme kabul ettiremiyorum.

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Öncelikle kadronun tamamını bilmediğim için yorumu oyuncularını bilmeden yapıyorum. Bende Galatasaray ile 8 sezon oynadım ve de 3 sezon üst üste şampiyonlar ligi gelmişti. Yabancı dağılımını iyi kullanmak gerek öncelikli olarak. Kaleye Onur Kıvrak ile yabancı kontenjanından kurtulabilirsin. Defansta 3 yabancı ve Atila Turan olursa defansta tamamdır. Forvetlerde gördüğüm üzere Eren var zaten. 2 yabancı yeter ki Neymar var bu birincisi. Göbek oyuncularının üst düzey olması gerekiyorku takım merkezden sıkıntı vermesin. Diğer yabancı kontenjanını direk göbeğe yüklenerek kullanabilirsin. Ben Nuri Mesut Eren gibi oyuncuları alamamıştım ( sen kaç tanesini aldın bilmiyorum ) ancak oyundaki iyi Türkleri de maksimum derece de kullanabilmek en iyisi.
    Gelelim 2. ayrıntıya 20 yaşın altında 2 genç yetenek alırım hep 8 yabancı haricinde. Bu isimler kadroda ki yedek oyunculardan daha iyi olabilsin hatta oluyorsa as kadrodaki Türk kontenjanındaki oyunculardan bile iyi olsun. Bu oyuncular rezerv takımda kullanıp Şampiyonlar Ligi kadrosuna kaydediyordum. Bu şekilde bu oyuncular hem yaşları genç olduğu için üzülmüyorlardı hem şampiyonlar liginde 10 yabancı hakkını kullanabiliyordum. Bu gençlerden 3 tane de alabilirsin ancak rezerv ligte 2 yabancı kontenjanı var. Ayrıca bu gençler Türkiye kupası maçlarında da oynayabiliyorlar. İlk maddeyi zaten düşünmüş olacağına inanarak 2. ayrıntıya dikkat etmeni öneririm. Şampiyonluğun gelmesini istiyorsan.
    Önemli noktalara değinmişsin. Aynı uygulamayı bende yapıyorum. Hatta ilk sezon 10 yabancı olması nedeniyle daha fazla alternatifi kadroda tutabiliyordum. İşin kötü kısmı ben sürekli değişikliği seviyorum. Sezon başından bu döneme kadroyu koruyup sadece eksik bölgelere hamle yapsaydım Şampiyonlar ligini alabilirdim. Bakalım bu sezon neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme uzattım.

Hazırlık döneminde yine farklı takımlarla fazla maç oynamaya çalıştım. Ligdeki istikrarın iyi bir hazırlık döneminden sonra gerçekleştiğini düşünüyorum.

Transferlerde gelecek vaadeden genç isimleri aldım. Bu yabancı isimler gelecek yıllarda dünya starı olacaklardır.

Gökhan İnler'in yerine daha genç ve daha yetenekli isimleri oynatacağım için bu oyuncuyu sattım. Eğer bekletseydim bu fiyata veremezdim. V. Kadlec tranferinden hem 9 milyon kar elde ettim hem de %50 satış maddesi koydurdum. C. Azpilicueta'yı aldığım genç isim (L. Cande) nedeniyle sattım.

Bu sezon yerel kupalardan şüphem yok ama bakalım Avrupa'da ne yapacağım. Şampiyonlar ligini alırsam Galatasaray'daki son sezonum olabilir.

Hazırlık maçları şahane..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Koleksiyonuma bir kupa daha ekledim. 6 gol atarak Süper kupada kendime ait olan 5 gol rekorunu kırmış oldum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hocam işi bitirmişsiniz başka takıma gitmeyi düşünmüyorsunuz diyecekken şampiyonlar ligi olmadan olmaz diyorum şampiyonlar ligini kazanırsan o güzel rahat sarı kırmızı koltuktan kalkmanın zamanı gelicek gibi

sakary Ali Misafir

Yeni sezona bol gollü başlamışsın.Avrupa maceranı bekliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Transferler iyi, alışılmışın dışında isimlere yönelmişsin. Sanırım taktik konusunda da bir sıkıntı oluşmayacak, bu sene oynadığımız her alanda şampiyonluk istiyoruz. Yalnız Kadlec ucuza gitmiş biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

3'te 3 yaparak başladım. Şampiyonlar liginde de güzel kura çektim diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar Ligi'nde güzel kura çekmişiz . Lider çıkarız . Bende kariyeri baştan sona okuyanlardan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kolay grup abi.Lider çıkarız bir aksilik çıkmazsa.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bayern'i adeta ezdim. Kaç sıfırlık bitecek maç 4-1 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiç vicdan kalmamış bende 10 tane deplasmanda atılmaz. Bir de penaltı kaçırdığımı düşünürsek kendi sahamda neler olacak meraktayım.

Tabi Fenerbahçe maçına değinmezsem olmaz. Dediğim gibi resmi maçlarda hiç kaybetmedim. 88'de 3-2 geriye düşünce bu ss'yi nasıl paylaşacağım dedim ama yaptığım bir iki komutla 90+1 ve 90+4'te golleri buldum. Kariyerin başlığına layık bir işleyiş gösteriyorum.

Fenerbahçe maçı dediğin gibi 90+ larda geldiyse tebrikler..
    Daha ezici skorlar bekliyoruz

Wisla maçı da ne olmuş öyle ya..

Trabzonspor maçı hariç hep farklı skorlara imza atmışsın tebrikler.
    Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yakışır bu kadroya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dünya kupası elemelerine İngiltere ile katılmaya hak kazandım. Umarım kupayı da kazanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bana kalırsa milli takımdan uzak dur Burak abi, ikisini aynı anda idare etmek temponu artırıyor dolayısıyla birine daha az özen göstermek zorunda kalıyorsun ki bu genelde milli takım oluyor.

Sadece bir tavsiye, onun dışında harika skorlar devam ediyor.

Takım müthiş. Günümüz Barça'sı olmuş Galatasaray. Taktiğini ve dizlişini paylaşabilir misin? Bu arada bende baştan sona okuyanlardanım ve hiç sıkmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bana kalırsa milli takımdan uzak dur Burak abi, ikisini aynı anda idare etmek temponu artırıyor dolayısıyla birine daha az özen göstermek zorunda kalıyorsun ki bu genelde milli takım oluyor.

Sadece bir tavsiye, onun dışında harika skorlar devam ediyor.
    Gayet güzel idare ediyorum. İki kulvarda da başarılı ve bol gollü gidiyorum.

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Takım müthiş. Günümüz Barça'sı olmuş Galatasaray. Taktiğini ve dizlişini paylaşabilir misin? Bu arada bende baştan sona okuyanlardanım ve hiç sıkmadı.
    Teşekkürler. Taktikle ilgili diziliişi geçmiş mesajlarda paylaşmıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gruplardaki başarımı üst turlara mutlaka taşımam lazım. Taşıdığım takdirde önümde kimse duramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Devam etmeni bekliyorum. Forumda beğenerek takip ettiğim bir kariyerdi? .s

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

5 er 5 er atıyorsun maşallah 150 golle bitircen sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adanaspor maçı Galatasaray'ın başında (ligde) 200. maçımdı. Kupa maçında yedeklerle çıktığım için malesef berabere kaldım. Bayern ise bu sezon ilk yenilgiyi tattırdı. Ligde de dolu dizgin gidiyorum. İlk devrenin bitmesine 2 maç kala 60 golü geçtim.

2014 Dünya Kupası gruplarıda belli oldu.

Helal olsun valla. Nasıl bir takım kurdun anlayamadım bit türlü.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Herzaman söylüyorum. Takım kalitesi Türkiye'ye çok çok fazla. Sonuçlar da bunu gösteriyor. Avrupa'da farklı galibiyetler var. Bu saatten sonra durdurulması zor gözüken bir takıma sahipsin. Kupaları toplamaya devam.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sanırım bu sefer şampiyonluğu erken ilan edeceğim. Zaten arkadaşlarımızında belirttiği gibi lige ilk sezondan beri fazla geliyorum. Amaç Avrupa sahnesinde de bu seviyeye ulaşabilmektir.

Yalnız çok sakat vermeye başladım. Dikkat edildi mi bilmiyorum ama Neymar kaç aydır oynamıyor. Eren Derdiyok sakatlandı. Sivasspor maçı resmen hastanelik oldum.

Şampiyonlar ligi kurası iste istediğim gibi gelmedi. 2. oluyorum Barcelona geliyor lider oluyorum Barcelona geliyor. Anlayamadım.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri