Ş.Urfaspor Pursaklarspor Maçı 1-1 sona erdi futbolcuların oldukça yorgun olduğu maçta urfa yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı
İşte detaylar :
İstatistikler :
Son Puan durumu :
Ş.Urfaspor Pursaklarspor Maçı 1-1 sona erdi futbolcuların oldukça yorgun olduğu maçta urfa yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı
İşte detaylar :
İstatistikler :
Son Puan durumu :
Ş.Urfaspor ile Diyarbakırspor İle oynanan karşılaşmada Urfaspor galip geliyor ve 6.lig maçında namağlup tamamlıyor.
Maçın Hikayesi :
Karşılaşmada ilk 30 dakikaya kadar dengi dengine bir karşılaşma giderken
Hakem Serkan Akal verdiği penaltıdan sonra oyunu daha iyi yöneten takım Urfaspor oluyor ve Hakan Akman ın sakat olduğu için oynayamadığı maçta Sertaç baydarın yerine oyuna giren Onur Garip 70.dk da Topu ağlarla buluşturuyor ve Urfaspor İyice rahatlıyor
İşte Detaylar :
Maçın Ardından :
Maçtan sonra oluşan puan durumunda bir değişiklik olmadı,Kocaelispor Liderliği bırakmıyor eyüpsporu 2-1 mağlup ediyor işte son oluşan puan durumu :
Bu arada Alt Yapısına oyuncular transfer eden şanlı urfaspor 18 yaş altı liginde 2. maçındada Gaziantep Bld Karşısında 4-0 lık skorla galip geliyor
İşte Puan durumu :
,
Balıkesirspor Ş.Urfaspor Karşılaşmasında Balıkesirspor çok daha iyi oynamasına rağmen Ş.Urfaspor Maçı alıyor.
İşte Detaylar :
![]()
Maçın Ardından :
STSL 2 LİG B Gurubunda Değişen birşey olmadı Kocaelispor bıkmıyor ve hala liderliği elinde tutuyor işte puan tablosu :
Bu Arada U18 Şanlıurfaspor Takımı Gaziantep bld ile 1-1 berabere kalıyor fakat Avaraj ile hala lider durumdaNot : Fazla grafik kullandığımdan dolayı sizleri kasıyor olabilirim o yüzden grafikleri azaltıp sade bir biçimde vericeğim artık.
- Bir sonraki maç : 17 Ekim 2010 Urfa VS Tokat
Last edited by FenoMachine : 04.Ağustos.2011 at 13:27
ŞanlıUrfaspor Tokat maçında tokatı biz yedik
İşte Detaylar :
![]()
Maçın ardından oluşan puan durumu :
- Bir sonraki maç : İ.B.B Spor Ziraat Türkiye Kupası Playoff Karşılaşması
Last edited by FenoMachine : 04.Ağustos.2011 at 14:22
Tokatspora yenildik ama Ziraat Türkiye Kupasında oyuncularım varını yoğunu bu maça verdi Atatürk Olimpiyat stadına Urfalıyam ezelden diye motive olup giderken maçta bana çok büyük bir armağan verdi
İ.B.B Sporu 2-0 Mağlup ediyoruz
Maçın Ardından :
Şanlıurfaya Doğru hareket eden oyuncularımız büyük bir çoşkuyla karşılandı
Ödül olarak 15K Pound verildi
En önemliside Şanlıurfaspor gruplarda oynama şansı yakaladı.
- Bir sonraki maç : Urfaspor VS Eyüpspor
İbbspor karşılaşmasında moral bulan Ş.urfaspor sahasında Eyüpspora karşı 3-0 galip geliyor,maçın adamı hat trick yapan yücel ejder oluyor.
Detaylar :
Maçın ardından :
Puan sıralamasında bir değişim olmuyor Kocaelispor yoluna namağlup ve lider olarak devam ediyor .
Teknik Direktör Muhammed ÇİFTÇİ herşeyin Kocaelispor maçında ortaya çıkıcağını ve liderliği ele geçireceklerine inandıklarını söyledi.
Urfasporun başarılı oyuncusu Yücel ejder, 10.maçıında 4. golüne ulaşıyor.
- Bir sonraki maç : Şanlıurfaspor VS Dardanelspor
- Türkiye Kupası D Gurubu :
- Lig lideri Kocaelispor da menejer değişikliği Soner alp yeni menejer
Last edited by FenoMachine : 06.Ağustos.2011 at 14:28
Ben de alt liglerin seven bir menejerim taktiğini playşırmısın ? oyuncu rolleri vs.
Ben Goals Galore taktiği üzerinde oyuncularına göre bir kaç oynama yaptın sende ona göre yap çok iyi bir taktik oluyor amr aml oyuncularını inside forward şeklinde oynatırsan verimli oluyor şahsi düşüncem zaten genelde aynı diziliş şekli ile oynuyorum ve taktik biraz uçuk yapılmış yani hiç beklemediğin sonuçlar alabilirsin takımındaki oyuncuların iyi şut çekebilmesi lazım yani taktik üzerin birkaç oynamayla daha dengeli bir hale getirebilirsin.
Buyur buda benim üzerinde oynadığım şekli : TIKLA
Last edited by FenoMachine : 08.Ağustos.2011 at 06:34
Urfaspor güçlü rakibi dardanelspor deplasmanında affetmiyor fakat bir yandan urfaspor oynadığı gaddar oyuna itirazlar geliyor mesut ve berkin arslanın sakatlandığı maçta
Kartlar : Hakan A. Alaattin T. Mehmet T. İsmail G. Sarı kart geliyor üzerine Urfaspor birde penaltı kazandığı için taraftarlar çıkışta hakemi benzetmeye giderken devreye Çevik kuvvet girip olaylar çıkmasına izin vermiyor.
Detaylar :
Maçın Ardından :
Şanlıurfaspor zirve yolunda önemli bir adım daha atıyor fakat kocaelispor yeni çıktığı soner alp yönetiminde fethiyesporu 4-1 mağlup ediyor ve zirveyi bırakmıyor
U18 Takımınada gerekli desteği herzaman yineleyeceklerini ifade eden T.direktör M.Çiftçi
Şanlıurfaspor U18 Takımıda başarılı bir performans sergiliyor ve u18 liginde Adiyamanspor U18 Takımını 2-1 mağlup ederek liderliği bırakmıyor
Puan Durumu :
- Sonraki Maç : Şanlıurfaspor VS Ofspor
Şanlıurfaspor Ofspor karşısında zorlanmadı ve maçı 3 farkla kazanıp Avaraj ile liderliği Kocaelispordan ele geçirdi
Detaylar :
Maçın Ardından :
Şanlıurfaspor hedefini gerçekleştirme noktasında emin adımlarla ilerliyor ve liderliği ele geçirirken T.Direktör M.Çiftçi nin yaptığı açıklamada lideriz fakat şuan gözümüzü Türkiye kupasındaki Gaziantepspor maçına çevirdiklerini bu maçında hiç olmamış gibi
gaziantepspor maçına konsantre olacaklarını söyledi
Puan Durumu :
Ayrıca U18 Takımındada istikrarlı bir performans gösteren
Urfaspor Trabzonsporun 1 puan üzerinde lider durumda Genç oyunculardan
Denizlispordan transfer edilen Çağlar atmaca Hakki bulut ve profesyonel kontrat imzalayan genç kaleci Barış türkmen dikkat çekiyor
- Sonraki Maç : Şanlıurfaspor VS Gaziantepspor [Ziraat Türkiye Kupası Grup Maçı]
Arkadaşlar maçı 3.oynayışım save load yapmıyorum iki oynayışımda kaydetmeyi unuttum oyunu ilkinde berabere kalmıştım 2.sinde yenildim bundada yenildim save load yapmaya çalıştığımı düşünenler varsa önceki 2 oyunumdaki resim kayıtlarımı gösteririm zaten yapsaydım gaziantepi yenip koyardımneyse
Detaylar :
Maçın Ardından :
Şanlıurfaspor deplasmanda süperlig in güçlü ekibi karşısında iyi bir mücadele göstersede sonradan yediği iki gol ile yıkılıyor fakat Şanlıurfaspor ekibi GAP Arena da galip geliceklerini ve guruptan çıkacaklarına inandıklarını söylüyor.
Maçın adamı :
Puan sıralaması :
- Sonraki Maç : Kocaelispor VS Şanlıurfaspor
Last edited by FenoMachine : 08.Ağustos.2011 at 22:35
Şanlıurfaspor yoluna yenilgisiz devam etti gözler Fenerbahce maçına çevriliyor :
Şanlıurfaspor VS Kocaelispor
Şanlıurfaspor VS Fethiyespor
Şanlıurfaspor VS 1461 Trabzon
Puan durumu :
Sonraki Maç : Şanlıurfaspor VS Fenerbahce [Ziraat Türkiye Kupası]
Türkiye kupasında Şanlıurfaspor Fenerbahceyi adeta dağıtıyor sayın seyirciler
Urfasporun fenerbahceyi en kötü durumlarında ve 8 tane sakat oyuncularının olması Şanlıurfasporun işine yarıyor ve bu maçlada müthiş bir moral kazanıyor Şanlıurfaspor.
arkadaşlar save load kullanmıyorum Skora şaşırtıcı olarak bulanlar içinde maç öncesi detayları sizlerle paylaşıcağım
Detaylar :
Fikstürk Ayrıntıları :
F.B Maç kadrosu :
Ve Maç :
Hala hile yaptığımı düşünenler varsa fb nin ligdeki halini gösterebilirim ve ayrıca istediğiniz bir detay varsa save dosyasınıda isterseniz size sunabilirim.
Şanlıurfaspor son çıktığı 3 maçtada galip gelmeyi başarıyor ve sezonun yarısını lider olarak kapatıyor
İşte detaylar :
Şanlıurfaspor VS Konya Torku Sekerspor
Şanlıurfaspor VS Tarsus İ.Y
Şanlıurfaspor VS B.sekerspor [Ziraat Türkiye Kupası]
STSL 2.LİG Puan durumu :
Ziraat Türkiye Kupası Puan durumu :
Arkadaşlar Yarı Transfer sezonu başladı sizlerden ilk defa tavsiye bekliyorum
Aslında Transfer yapmak istemiyorum fakat bu oyuncu çok dikkatimi çekti artı ziraat türkiye kupasında yarayabilir gibi uzun süredir takip ettim 17 tane asist yaptı tek - noktası sağbek olması yani isterdim oyun kurucu v.s olmasını fakat sağbek adam ne yapmalıyım almalımıyım birde ozan özkan yerine oynatacağım sağbek beş para etmez bu adam gerekli olabilir ayrıca ozanında fiyatı gittikçe yükseliyor yani ileride satabilirim bu adamın özellikleri gerçekten süperlig kalitesinde gibi ne yapmalıyım siz karar verin
buyrun takip ettiğimiz oyuncu :
![]()
Ayrıca çok sağlıklı bir adam eğerki taksitle 200 k yı gözden çıkardım ayrıca 24 yaşında daha ilk defa yardım istiyorum beni tek başıma bırakmayın
Not : Eğerki cevap gelmezse devam edemiyeceğim edemiyeceğimede göre kariyer biter yaparım he
Last edited by FenoMachine : 10.Ağustos.2011 at 07:51
hocam kimse görüş bir tavsiye belirtmiyecekmi yav ? alsammı ?
Arkadaşlar atahanı almıyoruz sözleşmesi sona eren serhat gülpınarı almak istesekte finansal durumlardan dolayı istediği ücreti veremedik aksi veya mucizevi bir durum olmadığı halde transfer yapmıycağız belki birkaç
oyuncu satabilriz yada birkaç genç transferi olabilir, paramızı çarçur etmeyelim
büyük ihtimallede çıkıcağımız bankasyaya saklayalım.O kadar rest çektik fakat yardımı dokunan olmadı neyse...![]()
Yarı sezon arasından sonraki ilk maçımız beraberlikle sonuçlandı sonraki maçta 2-1 dardaneli mağlup edip türkiye kupasında çeyrek finale çıkıyoruz.
Detaylar :
Şanlıurfaspor VS Adana D.S
Şanlıurfaspor VS Dardanelspor [Türkiye Kupası]
Maçların ardından :
Şanlıurfaspor ligde kocaelisporun 3 puan önünde hala lider durumda
Çeyrek finaldeyiz
Transfer Haberleri :
Aslında transfer yok diyorduk ancak Atahan menekşenin bize karşı oynadığı oyundan sonra fikrimiz değişti ve 350K Paund luk bir teklif yaptık külüpler anlaştı son söz Atahanda
Bu arada bu sezon transfer ettiğimiz 17 Yaşındaki Çağlar atmaca A takıma çıkartılıyor
1 Transfer
Afrikanın Fellostar takımındaki 16 yaşındaki 1.90 lık genç defansı bonservissiz kadromuza kattık
Not : Oyuncunun geliş tarihi 10.08.2011 dir.
Detaylar :
Atahan'ı alabilseydin çok iyi olurdu. Özelliklerine baktım fena bir oyuncu deil. Ayrıca şuan iyi ilerliyorsun. Hedef Bank Asya![]()
Ligde çıktığımız 2 maçtada galip geliyoruz...
Telekomspor VS Şanlıurfaspor
Van Bld.Spor VS Şanlıurfaspor
Kupada çeyrek final elemelerinde Galatasaray ile karşılaşan kulübümzüz deplasmasında galip gelmesine rağmen sahasında 3-0 yenilerek kupaya veda ediyor.
Detaylar :
İkinci Maç :
Külübümüz 91KPaund alarak ödüllendirildi
Kariyer güzel olmuş çok. Sunumlar süper.. Böyle giderse Süper Lig şampiyonluğu bile yakın yani![]()
Yok canım o kadarda değil Teşekkürler
Galatasaray maçından sonra moralman düşen takımımız ligdeki ilk maça yansımasına rağmen sonraki maçlarda kendimizi düzeldiyoruz
Pendikspor VS Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor VS Pursaklarspor
Şanlıurfaspor VS Balıkesirspor
Maçların ardından :
Yoluna tam gaz devam eden Şanlıurfaspor Kocaelisporun 4 Puan önünde lider sırada
Puan Durumu :
Şanlıurfaspor sezonun başında birtek tokatspora yenilmişti ve deplasmandada tokatspordan bir tokat yiyoruz lanetli bir takım galiba
Detaylar :
Tokatspor VS Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor VS Diyarbakırspor
Şanlıurfaspor VSDardanelspor
Son oluşan puan durumu :
Galiba rehavete kapılıyoruz olmazki böyle bi maç berabere bi maç coş bizim coşmamamız gerek yoksa rehavete kapılıyoruz
Detaylar :
Şanlıurfaspor VS Eyüpspor
Şanlıurfaspor VS Ofspor
Şanlıurfaspor VS Kocaelispor
Son Puan durumu :
Takımımın başındaki 1. sezonu bitirdim ve Şanlıurfaspor hedefini gerçekleştiriyor
Bankasya 1.lig e Şampiyon olarak direk katılıyor
Artık bank asyadayız
Detaylar :
Takımımz STSL 2. Ligi 76 Puanla bitirerek lider tamamlıyor.
Puan durumu :
STSL 2.Liginde Sezonun 2.yarısında çıktığımız tüm maçlar :
1.Sezon Bitmiştir...
iyi gidiyorsun. bank asyada başarılar..
2.Sezon 3.Sayfadan itibaren başlıyacaktır.