Yine iyi maçlar, bu sezon tüm kupaları alıyoruz artık.
Yine iyi maçlar, bu sezon tüm kupaları alıyoruz artık.
Her sezon aynı parola ile başladığımız sezonlarda şampiyonlar liginde hep bir şanssızlık yaşıyarak bu isteğimizi gerçekleştiremiyoruz. bu sene için de kısmet diyoruz.
Ligte etkileyici bir performans sergileyemesek de 3 puan alarak Newcastle'ı uğurluyoruz.
Şampiyonlar liginde 5. grup maçlarında ise 5. galibiyetimizi alarak kasım ayını noktalıyoruz.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sene kupa gelir umarım.
TariboWest
Takım o potansiyeli taşıyor ancak bir şekilde birşey oluyor ve alamıyorum. Bakalım çekirge 2 sıçrar, 3. geldi.
Öncelikli olarak Aralık ayı başından itibaren yoğun bir maç trafiği vardı ve 8 maçın dördünü oynadık, işte o maçlar:
Ligte Blackburn karşısında sıkıntı bir maç olmasına rağmen 3 puanı alıyoruz. Ezeli rakibimiz karşısında bu galibiyet taraftarları memnun etmiş görünüyor.
Premier ligin zayıf ekiplerinden Reading'i 6 golle geçiyoruz. 6 golü 6 farklı isim atınca ekrana sığmıyor haliyle görünmeyen gol Lucas'ın.
Premier ligin kalburüstü takımlarından Everton'ı 3 golle geçerek liderlik koltuğuna oturuyoruz.
Şampiyonlar ligi 6. maçında yedek ağırlıklı kadro ile çıktığımız maçta Rapid Vienne'e 10 gol atarak grupları kapatıyoruz. Zabyad bu maç harika bir performanslar 1 gol atıp 2 asist yapıyor. Ancak daha ilginç bir durum Seviila ve Palermo eşit puandalar ve kendi aralarındaki maçlar kimin çıkacağını belirledi. Diğer gruplara göz atınca Galatasaray'ın performansı şaşırtıcı kendi grubunu yenilgisiz tamamlayan Cimbom lider çıktı ve son şampiyon Barcelona ise Lyon'un arkasından 2. olması grupların diğer sürprizi oluyor.
Bu sene bencede avrupada istediğimizi alacağız
İnşallah bakalım bu sene final oynayamazsak revizyona gidiyoruz zaten.
Ligte Tottenham deplasmanında şanslıyız.
Wigan maçını rahat alıyoruz. Bu maçtan önce Ganso Real Madrid'in göz hapsindeydi ve maçta perdeyi Ganso açtı. Real Madrid'in transfer teklifini devre arası için bekliyoruz ve de CR için ne yaptılarsa onu yapacağız. Ganso için pazarlık başlangıcı 100M € ancak 70M € üstü peşin para verirlerse de satarım.![]()
Şampiyonlar Liginde Porto ile eşleştik.
Devre arasında ise mükemmel bir newgen takımımıza katılacak. Bu transfer için 27.5M € ödemez zorunda kaldık ancak faydalı olacağına hiç şüphe yok.
<Transfer Hakkında Yorumları Alalım>
Yeni transferimiz görüldüğü üzere ocak ayında takımımıza katılacak. Yeni oyuncumuz hakkında yorumları alalım.
Deneyen arkadaşlar için bir anket.
Ganso mu? Javier Pastore mi?
Sadece genel bir değerlendirme yapıyorum. Tek kelime cevaplarınızı bekliyorum.
Bence Pastore
Pastore![]()
TariboWest
ManU Transferi Tamamlamak Üzere
Önlibero mevkiine takviye yapacağını daha önce açıklayan Manchester'da transfer için sona yaklaşıldı ancak isim konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. ManU'nun bitirmek üzere olduğu bu genç ön libero kim?
Nicolas Nkoulou
TariboWest
Mahamadou Diarra mı ki? Merak ettim şimdi![]()
O bizim LOKMAN Değilmi yahu![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
sakın pastore yide alma ganso yuda
o zaman okey geç kaldım yazmaya galiba
kadro dizilişini versene
Adler
Rafael Evans Bocchetti Santon
Fellaini Nuri (mc)
Ganso(amr) Rooney(aml)
Chihcarito Pato
abi şöle bi isim önerecektimde kimi sölüyüm anca bu kadroya yedek önerilir
Yedeklerde yeterince iyi aslında abi.
Asenjo
Fabio
Labyad
Nani
Willian
Lucas
Fletcher
David Silva
<Ocak Ayı Takımdan Ayrılanlar>Ocak ayı transfer döneminin araya girmesiyle takımda mini bir revizyon yaşandı. Forvet mevkine yeni bir genç yetenek bulmamızdan ötürü Rossi ile yolların ayrılmasına karar verildi. Rossi takımımız ile Avrupanın en iyi forveti seçildi ve 30.5M € 'ya Bayern'in yolunu tuttu.
İkinci ayrılık ise stoper bölgesinde yaşandı. Kule lakaplı oyuncumuz Smalling' gelen 16M €'luk teklifi tatmin edici bulduk ve Smalling Tottenham'lı oldu.
Üç numarada ise sezon başında ücretsiz olarak kadromuza kattığımız Brezilyalı Willian var. Willian tam 11.5M € 'ya Valencia'ya imza atarak takıma büyük bir kar kazandırmış oldu.
Takımdan giden 3lü bu isimlerdi. Ayrıca kiralık gidecek isimler de olacak. Bunun yanında 2 adet açıklamadığım newgen transferim var. Onlarda birazdan burada sizlerle.
Edit.. Joshua King 4.3M € 'ya Almeria'ya imza atarak devre arasında takımdan ayrılan 4. isim oldu.
ManU'da İki Transferİnce eleyip sık dokumaya çalıştığımız transfer işlerinde özellikle çalışma izni çıkmasını beklediğimiz Rodas'dan çok umutluyuz. Rodas için 7.5M € vereceğiz. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen ben yıldızım diye bas bas bağırıyor. Rodrigo'nun profili de fena değil üstelik 750k ya biten bir transfer için mükemmel sayılabilir.
Jerome Roussillon ise kiralık olarak sezon sonuna kadar Stade de Reims takımında.
Gidenler iyi para bırakmışlar.
Regenler de gayet iyi görünüyor...
ödüllü forvetini satman cesaret işi
Valla belki bu kadar gidenden sonra artık sezon sonunda ellerini cebine atarlar diye umuyoruz.
Abi yeteri kadar iyi forvetim var 1 tane gelişime açık forvet alıp o kadar iyi forvetin arasında piyasa yaptırıp geliştiriyorum. Yıldızımı kendim oluşturmaya çalışıyorum daha iyi oluyor.
Maçlar iyice birikti. Transfere daldığım için oynanan maçları ekleyemedim. Genel durum ve tekil sonuçlar.
Sezon sonu içinde orta alana alternatif bir isim alıyoruz. Kontrat bitiminde takıma katılması için teklif yaptığımız oyuncuya Chelsea 6 M € vererek hemen kadrosuna katmak istedi ancak Galloppa'nın tercihi biz olduk.