Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir sonraki kariyerde hangi takımı yönetmemi istersiniz?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

7 38.89%
  • Sevilla

0 0%
  • Napoli

2 11.11%
  • Dortmund

3 16.67%
  • Ajax

4 22.22%
  • Diğer (belirtiniz)

2 11.11%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 363 sonuç

Konu: Klişeden Uzak Kariyer [IV.Sezon]

Abi Manudaki misyonunu tamamlamışsın bırak manuyu Galatasaray'ın başına geç :-D

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    Abi Manudaki misyonunu tamamlamışsın bırak manuyu Galatasaray'ın başına geç :-D
    Daha şampiyonlar ligi bile alamadık. Ama o da olur, ilerde Galatasaray'la da bir kariyer açarız.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İlginçlikler silsilesi bir maç! Chelsea ile Lig Kupası yarı finalinde gerçekten farklı bir maç yaşadık. Çok baskın oynadığımız maçta rakip kaleci Delac 3 gol yemesine rağmen 9.3 le maçı bitirdi. Chihcaritonun golü ise harikaydı. İşte maç ile ilgili herşey.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Sv7BzUbhpHY&feature=channel_video_title"]Chihcarito[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maşallah Küçük Bezelyemiz iyi işler çıkartıyor. Chelsea karşısında alınan bu farklı galibiyet de ayrı bir hava olmuş. Devamını bekliyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bolton ile başlarda sıkıntı olan ancak sonradan açılarak farka gittiğimiz bir maç yaşadık. Takımda önemli eksiklikler vardı. Yorgun olduğu için riske atmadığımız isimler oldu. Buna rağmen 3-0 gibi net bir skorlar 3 puana uzandık. Deplasmandaki Chelsea Premier Lig maçı öncesi büyük moral depoladık.
    Bir sonraki Chelsea maçında rakipte ciddi eksikler var. Afrika Kupasının oluşu da bunda büyük etken. Bizde 4 isim olmayacak.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maşallah Küçük Bezelyemiz iyi işler çıkartıyor. Chelsea karşısında alınan bu farklı galibiyet de ayrı bir hava olmuş. Devamını bekliyoruz.
    Eyvallah hemen geliyor devamı da. O kadar eksiğe rağmen yine güzel bir galibiyet aldık. İşin ilginç tarafı Delac'ın 9.3 ile maçı bitirmesi oldu. Bezelye bu sezon geçen sezona kıyasla çok durgun.

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Daha şampiyonlar ligi bile alamadık. Ama o da olur, ilerde Galatasaray'la da bir kariyer açarız.
    ben cl'yi bu sene alacaksın diye hesapladım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ben cl'yi bu sene alacaksın diye hesapladım
    Valla alsam bırakabilirim, aslında Galatasaray ile oynamak istiyorum ancak forumda Galatasaray kariyeri var.
    Fellaini'nin son dakika da ceza almasıyla ilk 18e alamadığımız maçta Chelsea'ye yine aynı tarifeyi uyguladık. Goller gerçekten güzeldi, izleyiniz.
    Sırada Arsenal var. Evimizde oynayacağız. Sonra bi daha Chelsea, artık Chelsea ile oynamaktan sıkıldık. Daha önce de yazmıştım, sanki bu kariyeri Chelsea ile maç yapmak için açmışım gibi hissediyorum. Bu sezon görünürde 2 Chelsea maçı daha var onlarla birlikte toplamda 12 Chelsea maçı oynamış olacağız.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=LQCDN9AoIEE&feature=channel_video_title"]Chelsea 0-3 ManU[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maçta sadece 1 kere öne geçebildik. Seyir zevki açısından iyi bir maçtı. 3 puan için mutluyuz.
    Maçı izleyen seyirci sayısına dikkat.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Her ne kadar yorumlanmasa da belki yorumsuz takip edenler vardır ihtimaline karşı ayrıntılar paylaşıyorum, yine de umarım gerçekten takip eden vardır.

İşte ligte oyuncularımızın şovu:

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu ne biçim istatistik tablosu yahu.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bu ne biçim istatistik tablosu yahu.

Çok varyasyon olmamış herhalde.

Kupada Chelsea karşısında havlu atıyoruz. Bu yenilgi çok ağır oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ANKET HATIRLATMA FİKİR SAHİBİ OLABİLMEM İÇİN LÜTFEN OY KULLANINVE DE DİĞER SEÇENEĞİ İÇİN FİKİR BELİRTİNİZ

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

nasıl bir veri taplosu bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Napoli çok zevkli oluyor, forumda kariyer açsaydım ya Napoli'yle ya da Luton Town'la açardım, ama Luton'ı denemeni pek önermem

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

luton güzel olur

Bence bu kariyerin de çok zevkli, iyi de gidiyorsun, ama yeni açacaksan ajax derim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    nasıl bir veri taplosu bu
    çok gol atınca öyle oluyor abi..
    Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Napoli çok zevkli oluyor, forumda kariyer açsaydım ya Napoli'yle ya da Luton Town'la açardım, ama Luton'ı denemeni pek önermem
    Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    luton güzel olur
    Luton'u incelemek lazım anket sonunda bakarım artık..

Quote Originally Posted by mehmetv View Post
    Bence bu kariyerin de çok zevkli, iyi de gidiyorsun, ama yeni açacaksan ajax derim.
    Şu an için bunu kapatmıyorum zaten bundan sonra hangi takım ile oynamamı istiyorlarsa onun kamuoyu yoklaması işte.

Fikstürün üzerimize üzerimize geldiği şu günlerde ciddi maçlardan iyi sonuçlarla çıktığımız için en sıkıntılı dönemi rahat bir şekilde atlatıyoruz. Artık şampiyonluk için hiç bir engel yok.

Luton maçına yedek ağırlıklı çıktık ve yine rahat bir galibiyet aldık. Özellikle genç İspanyol defansımız şu sıralar yükselişte.
    Liverpool karşısında erken açılıp 3 puanı kapıyoruz.

Cl ne alemde ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Cl ne alemde ?
    O daha şubat sonuna doğru, Porto ile oynayacağız.

Şimdi kariyere devam edecekmisin?

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

hayrola takım önerenler soranlar var sallantıdamı kariyer

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şimdi kariyere devam edecekmisin?
    şu an devam ediyorum. Şampiyonlar ligi almak istiyorum birde takım çok güzel gidiyor. sonra da Galatasaray gelebilir oylara bağlı.
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    hayrola takım önerenler soranlar var sallantıdamı kariyer
    Abi yukarda anket varya, o işte. bu kariyerden sonraki takımı belirlemek için anket verdim. bu takımlardan biriyle oynayacağım.
    Reading deplasmanında farkı korner golleri ile açtık. Ve atınca kornerden de yiyor insan.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Duyuru: Milli Maç
    İsviçre ile en son yarım kalan hesabı kapatmak gerekti. Bu amaçla genç bir kadro seçiminde bulunsak da, hazırlık maçı da olsa sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Maç sonucu birazdan burada!!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Yenişemedik

Baştan sona kadar okudum çok zevkli bir kariyer olmuş.Tebrikler.
    Bu arada ankette oy kullanmamama rağmen kullandınız diyor ben bundan belirteyim.
    GALATASARAY.

rooney'den ilk başlarda pek yararlanamıyordun sanki ama sonradan açılmış sonradan rolünü filanmı değiştin? bu arada chicharito süper yaa bende bu kadar atamıyordu hangi rolde oynatıyorsun?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kemal1623 View Post
    Baştan sona kadar okudum çok zevkli bir kariyer olmuş.Tebrikler.
    Bu arada ankette oy kullanmamama rağmen kullandınız diyor ben bundan belirteyim.
    GALATASARAY.
    Teşekkür ederim, bir sıkıntı var sanırım o anket konusunda ben de çok farklı görüyorum sonuçları. Yorumlarınızı bekliyorum.

Quote Originally Posted by cris king View Post
    rooney'den ilk başlarda pek yararlanamıyordun sanki ama sonradan açılmış sonradan rolünü filanmı değiştin? bu arada chicharito süper yaa bende bu kadar atamıyordu hangi rolde oynatıyorsun?
    Rooney bir ara uzunca sakatlandı aralıklı olarak o nedenle, bir de bi süre aml bölgesine alışmasını bekledim. O sırada biraz durgunlaştı. Chihcarito'da advanced forward.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu bezelye bende 11 oynayınca gol atamıyor.Sonradan oyuna aldığımda kesin atıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın başına geç.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu bezelye bende 11 oynayınca gol atamıyor.Sonradan oyuna aldığımda kesin atıyor
    Valla ben de hep maç sonlarına doğru açılıyordu oyun başında sonra biraz gelişti ve maç başından itibaren sıralamaya başladı.
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Galatasaray'ın başına geç.
    Bu kariyerden sonra büyük ihtimal o olacak.

Şubat ayı biterken biriktirdiğim 4 maçı toplu gönderiyorum. İdare ediverin. Skorlar net.

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri