Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

bu gidişle Barce falan dayanmaz yenersin inanıyorum abi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Barcelona'nın hemen hemen bütün oyuncuları en iyi oyuncular sıralamasında dereceye girdi. Şuan ligde de liderler o yüzden biraz zor gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Avrupa Şampiyonası Grupları

Barcelona'ya malesef gücüm yetmedi. Büyük ihtimal eleneceğim. Çünkü çok sakatım var ve eldeki oyuncularda bu maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düştüler.

Fenerbahçe maçı ise artık klasikleşti.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Barca maçı yazık olmuş gerçekten...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında bol gol atabilen bir yapım var. Barcelona maçından çekinmiyordum ama gol atabilen yapıyı oluşturan oyuncuların yokluğu hiç yaşamadığım bir skorun meydana gelmesine yol açtı.

Serdar Taşçı (kart cezalısı),
    Lucas Digne (kart cezalısı),
    Moussa Sissoko (sakat),
    Eden Hazard (sakat),
    Neymar (sakat),
    Muhammet Demir (sakat),
    Severino (sakat).

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

5 yemek iyi olmamış sebeplerimiz olsa da. Seneye kupayı alalım artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligde bu galibiyetlerin tek anlamı var. Oda gol rekorunu kırmaya çalışıyorum. Ligin bitimine 7 hafta kala şampiyonluğu ilan ettim. Zaten lige ağır geliyoruz. O kadar önemli değil.

Kupada 4-3 galibiyetle tur için avantaj yakaladım. Bir anda fark kapandı. Umarım turu geçerim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ilk önce lig için tebrik ederim ve bu kadar golü nasıl atmayı başarabildin tabi buna alışmak içinde baya bir süre lazım herhalde peki ben sizden şöyle bir ricada bulunsam benim taktiğim 2-2-2-3-1 çok atıyorum ve sürekli kontra yiyorum acaba bu kontraatağı önlemem için ne yapmam gerekebilir???????

tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ilk önce lig için tebrik ederim ve bu kadar golü nasıl atmayı başarabildin tabi buna alışmak içinde baya bir süre lazım herhalde peki ben sizden şöyle bir ricada bulunsam benim taktiğim 2-2-2-3-1 çok atıyorum ve sürekli kontra yiyorum acaba bu kontraatağı önlemem için ne yapmam gerekebilir???????
    Taktiği yanlış mı yazdın yoksa böyle mi oynuyorsun bilmiyorum. Eğer böyle oynuyorsan savunmayı 4'lü hale getirirsen daha iyi sonuç alabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kupada tekrar finalin adı oldum. Yerel kupalar için başarılı olmaktan ziyade artık başarısız olmamak için mücadele veriyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Onlar nasıl skorlar öyle .

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Taktiği yanlış mı yazdın yoksa böyle mi oynuyorsun bilmiyorum. Eğer böyle oynuyorsan savunmayı 4'lü hale getirirsen daha iyi sonuç alabilirsin.
    yok hocam taktik aynen doğru yalnız okları çıkardığım ve hücum ağırlıklı oynattığım zaman çok üst düzeyde oynuyordum ilk sezon sonra bu üstün oyunum 3 senede kaybolmaya başladı daha sonra bu taktik öyle idare taktiği oldu şimdi 2019 2020 yılındayım ne olur bir yardımda bulunsanız rica etsem

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazırlanan taktiklere karşı rakipler zamanla çözüm üretiyorlar. Bizlerde başladığımız bir taktikle 15-20 yıl gidiyoruz. Seni bu alana yönlendireyim. Sorunlarına çözüm bulabilirsin.

http://forum.turksportal.net/vb/show...=100346&page=3

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Risk alarak başladığım kariyerimde başarılı süreçleri geride bıraktım. Takım borçların altından rahatlıkla kalkarak Türkiye liginin tek gücü haline geldi. Ligdeki performansımı Avrupa'ya yansıtsamda finale doğru gidemedim. Yeni sezonda sadece Avrupa için Galatasaray'ın başında kalacağım. Bu nedenle tek sezonluk sözleşme imzaladım.

Bu sezona baktığımızda savunmayı daha iyi toparladığımı görüyorum. Geçmiş yıllara göre ligde çok az gol yedik. Ligi yenilgi yüzü görmeden kapatmamızda bunun payıda yüksekti. Gol yediğimiz maçlara baktığımda büyük maçlarda 1'den fazla golü kalemde gördüm. Gol atma anlamında ise yine çığır açtım. 125 gol rekorunu 133 gole çıkardım.

Sezonu yine 3 kupayla kapatmanın tadını yaşıyorum. Haber menüsünde rekor haberlerinden diğerlerine yer kalmadı.

muhteşem.ne denilebilirki.. baştan sona okudum hepsini hiç sıkıcı deil. ayrıca o kdr başarıdan sonra birde avrupa kupası(şl yada uefa farketmez,Türk takımlarıyla avrupada kupa almak çok zor) gelirse süper olur devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by AnTu View Post
    muhteşem.ne denilebilirki.. baştan sona okudum hepsini hiç sıkıcı deil. ayrıca o kdr başarıdan sonra birde avrupa kupası(şl yada uefa farketmez,Türk takımlarıyla avrupada kupa almak çok zor) gelirse süper olur devamını bekliyoruz
    Bugüne kadar Türk takımlarıyla kısa sürede hiç bu kupaları kaldıramadım. Tabi bunu gerçekleştiren kişiler mutlaka vardır. Demek ki ben kötü bir menajerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

harbi avrupada neden kupa kazanamadın ben de merak ettim son sezonda ligde muazzam bir sonuç almışsın.Ya süper lig aşırı kolaylaşmış ya da avrupa ligleri aşırı zorlaşmış
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında bu 4 sezonda en az 2 Uefa kaldırırdım ama bilerek 3. olup Uefa'ya gitmek bana yakışmazdı. Şampiyonlar ligi içinde Avrupa henüz o kadar zayıf değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugüne kadar Türk takımlarıyla kısa sürede hiç bu kupaları kaldıramadım. Tabi bunu gerçekleştiren kişiler mutlaka vardır. Demek ki ben kötü bir menajerim.
    est. ne kötü menajeri aksine bana göre çok iisin. valla avrupa kupaları çok zor Türk takımlarıyla.Fm 2009 dan beri Türk takımlarıyla avrupada kupa alamadım.aşırı zorlaştırmışlar.mesela Şl de grupta her 2 maçtada Fenerle darmadağın ettiğim Porto gitti 3. olup UEFA finali oynadı.banada barca çıktı ŞL 2.turda çok çok ii kadro + kura şansı olmadn avrupada kupa zor.. Fenerle 3. sezonum 1 kez lider 2 kez 2. çıktım kurada gelen takımlar : İnter,Barcelona,daha deminde Real Madrid çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yapma bunu yapmaaaa.

devamı gelmeli soluksuz okudum 8 sayfayı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sasa16 View Post
    devamı gelmeli soluksuz okudum 8 sayfayı
    Teşekkür ederim. Ss'leri paylaşacağım.

Benim galatasaray kariyerim de seninkine cok benzer, ama ben 2. sezon şampiyonlar liginde 3. cıkıp uefa yı almıstım, takımın birbiriyle uyumlu olması her seyden önemli sana tavsiyem match preparation team blend, workload high yap, sezon sonu takımda revizyona gitme 1-2 yıldız oyuncu alabiliyorsan şampiyonlar ligi seneye kesin gibi görünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yıldız oyuncu getiremiyorum. Sözleşme kabul etmiyorlar. Messi, Ronaldo'ya göz diktim.

bu da benim kadrom ilham almak istersen eğer şampiyonlar ligi almışlığı vardır

Last edited by DisCo : 15.Eylül.2011 at 15:31 Reason: Kadro görüntüsü bu mesaja aktarıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tabi kadroyu daha mantıklı kurmuşsun. Özellikle kaleci ve defansın Türk olması nedeniyle orta alan ve hücum hattında yabancıları kullanmak daha kolay oluyordur. Avrupa'da yabancı sınırlaması yok tabi ama lig için iyi bir tercih olmuş.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri