bu gidişle Barce falan dayanmaz yenersin inanıyorum abi
bu gidişle Barce falan dayanmaz yenersin inanıyorum abi
Barcelona'nın hemen hemen bütün oyuncuları en iyi oyuncular sıralamasında dereceye girdi. Şuan ligde de liderler o yüzden biraz zor gibi duruyor.
Avrupa Şampiyonası Grupları
Barcelona'ya malesef gücüm yetmedi. Büyük ihtimal eleneceğim. Çünkü çok sakatım var ve eldeki oyuncularda bu maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düştüler.
Fenerbahçe maçı ise artık klasikleşti.
Barca maçı yazık olmuş gerçekten...
TariboWest
Aslında bol gol atabilen bir yapım var. Barcelona maçından çekinmiyordum ama gol atabilen yapıyı oluşturan oyuncuların yokluğu hiç yaşamadığım bir skorun meydana gelmesine yol açtı.
Serdar Taşçı (kart cezalısı),
Lucas Digne (kart cezalısı),
Moussa Sissoko (sakat),
Eden Hazard (sakat),
Neymar (sakat),
Muhammet Demir (sakat),
Severino (sakat).
5 yemek iyi olmamış sebeplerimiz olsa da. Seneye kupayı alalım artık.
Ligde bu galibiyetlerin tek anlamı var. Oda gol rekorunu kırmaya çalışıyorum. Ligin bitimine 7 hafta kala şampiyonluğu ilan ettim. Zaten lige ağır geliyoruz. O kadar önemli değil.
Kupada 4-3 galibiyetle tur için avantaj yakaladım. Bir anda fark kapandı. Umarım turu geçerim.
ilk önce lig için tebrik ederim ve bu kadar golü nasıl atmayı başarabildin tabi buna alışmak içinde baya bir süre lazım herhalde peki ben sizden şöyle bir ricada bulunsam benim taktiğim 2-2-2-3-1 çok atıyorum ve sürekli kontra yiyorum acaba bu kontraatağı önlemem için ne yapmam gerekebilir???????
tebrik ederim
Kupada tekrar finalin adı oldum. Yerel kupalar için başarılı olmaktan ziyade artık başarısız olmamak için mücadele veriyorum.
Onlar nasıl skorlar öyle .![]()
yok hocam taktik aynen doğru yalnız okları çıkardığım ve hücum ağırlıklı oynattığım zaman çok üst düzeyde oynuyordum ilk sezon sonra bu üstün oyunum 3 senede kaybolmaya başladı daha sonra bu taktik öyle idare taktiği oldu şimdi 2019 2020 yılındayım ne olur bir yardımda bulunsanız rica etsem![]()
Hazırlanan taktiklere karşı rakipler zamanla çözüm üretiyorlar. Bizlerde başladığımız bir taktikle 15-20 yıl gidiyoruz. Seni bu alana yönlendireyim. Sorunlarına çözüm bulabilirsin.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=100346&page=3
Risk alarak başladığım kariyerimde başarılı süreçleri geride bıraktım. Takım borçların altından rahatlıkla kalkarak Türkiye liginin tek gücü haline geldi. Ligdeki performansımı Avrupa'ya yansıtsamda finale doğru gidemedim. Yeni sezonda sadece Avrupa için Galatasaray'ın başında kalacağım. Bu nedenle tek sezonluk sözleşme imzaladım.
Bu sezona baktığımızda savunmayı daha iyi toparladığımı görüyorum. Geçmiş yıllara göre ligde çok az gol yedik. Ligi yenilgi yüzü görmeden kapatmamızda bunun payıda yüksekti. Gol yediğimiz maçlara baktığımda büyük maçlarda 1'den fazla golü kalemde gördüm. Gol atma anlamında ise yine çığır açtım. 125 gol rekorunu 133 gole çıkardım.
Sezonu yine 3 kupayla kapatmanın tadını yaşıyorum. Haber menüsünde rekor haberlerinden diğerlerine yer kalmadı.
muhteşem.ne denilebilirki.. baştan sona okudum hepsini hiç sıkıcı deil. ayrıca o kdr başarıdan sonra birde avrupa kupası(şl yada uefa farketmez,Türk takımlarıyla avrupada kupa almak çok zor) gelirse süper olur devamını bekliyoruz![]()
harbi avrupada neden kupa kazanamadın ben de merak ettimson sezonda ligde muazzam bir sonuç almışsın.Ya süper lig aşırı kolaylaşmış ya da avrupa ligleri aşırı zorlaşmış
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aslında bu 4 sezonda en az 2 Uefa kaldırırdım ama bilerek 3. olup Uefa'ya gitmek bana yakışmazdı. Şampiyonlar ligi içinde Avrupa henüz o kadar zayıf değil.
est. ne kötü menajeri aksine bana göre çok iisin. valla avrupa kupaları çok zor Türk takımlarıyla.Fm 2009 dan beri Türk takımlarıyla avrupada kupa alamadım.aşırı zorlaştırmışlar.mesela Şl de grupta her 2 maçtada Fenerle darmadağın ettiğim Porto gitti 3. olup UEFA finali oynadı.banada barca çıktı ŞL 2.turdaçok çok ii kadro + kura şansı olmadn avrupada kupa zor.. Fenerle 3. sezonum 1 kez lider 2 kez 2. çıktım kurada gelen takımlar : İnter,Barcelona,daha deminde Real Madrid çıktı
![]()
devamı gelmeli soluksuz okudum 8 sayfayı
Benim galatasaray kariyerim de seninkine cok benzer, ama ben 2. sezon şampiyonlar liginde 3. cıkıp uefa yı almıstım, takımın birbiriyle uyumlu olması her seyden önemli sana tavsiyem match preparation team blend, workload high yap, sezon sonu takımda revizyona gitme 1-2 yıldız oyuncu alabiliyorsan şampiyonlar ligi seneye kesin gibi görünüyor![]()
Yıldız oyuncu getiremiyorum. Sözleşme kabul etmiyorlar. Messi, Ronaldo'ya göz diktim.![]()
Tabi kadroyu daha mantıklı kurmuşsun. Özellikle kaleci ve defansın Türk olması nedeniyle orta alan ve hücum hattında yabancıları kullanmak daha kolay oluyordur. Avrupa'da yabancı sınırlaması yok tabi ama lig için iyi bir tercih olmuş.