simdi bişi dicem bni aptal yerine koycaksınız...simdi bunlar gercekten bu sitenin yoneticilerinin mi???![]()
simdi bişi dicem bni aptal yerine koycaksınız...simdi bunlar gercekten bu sitenin yoneticilerinin mi???![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Maaşallah![]()
benşm 1-6600 ve birde anahtarlığım var
Benim bir et parçası kalbim var herşeyden önemli birşey![]()
ne demezsinay sonu nasıl gelecek diye hiç düşünmüyoruz mesela
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Öbür konuyu görünce bu konuyu hortlatasım geldi
Tabi burdakiler eski yöneticilerin mal varlıklarıydı. Şimdiki yöneticilerin mal varlıklarını çok merak ediyoruz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
forum işinde iyi paa var amma ve lakin forumu kuranın cebinden gidiyo nparalar adminin cebine giren bşi yok![]()
Şimdi 2 katı olmuştur.
Aygün'e Tekirdağ, Bursa tarafından bir arsa alınıp üstüne 3 katlı eve anlaşılmış. Ama duyduğuma göre Vieri'nin verdiği arsa bataklık çıkmış.
Ya yöneticiler işi biliyor. Kazandıklarını böyle arsa-arazi alarak değerlendiriyorlar. Yalan olmasın bizim Kaptan ve Umut abi buralardan çaylık falan aldılar yani aynı şekilde Emrah abiyle Vieri'de almış duyduğuma göre. Burda araziler değerleniyor işlerini biliyorlar. Son olarak zaten Mehmet abi Rizelidir bildiğim kadarıyla ucu bucağı görünmeyen böyle çaylık arazısı varmış.
Bu arada araba, villa, arsa derken karşılıksız çıkan çekler unutulmasın.
DisCo'nun Diyarbakır'daki mal varlığını açıklarsam altında kalırsınız.![]()
Bu mal varlığını gördükten sonra tüm üyeler adına para talep ediyorum.![]()
Last edited by AykutKocaman : 10.Eylül.2011 at 15:26
artık o kadar fazlalaştı ki bıraktım yöneticiliği.
yeni milyarderler türesin diye.
şu an malikanemde boğazı seyredip kahkaha atıyorum.
Ayakkabılarımın topuklarını altından yaptırdım ayıptır söylemesi. Altın artana kadar bekledim ondan sonra yaptırdım.
Bana da çayyolu - İncek taraflarından bir kaç dönümlük arsa alsanız razıyım. Belki müteahhit alırda konut yapar 2-3 daire düşer![]()
geleni dağıtıyorum.
(/s)
Bahamalar'daki evimden selamlar sizlere,
Kapım herkese açık gelin buyurun diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz, gelmeyin buralar çok kalabalık.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bende niye 5 kuruş yok lan.Benim kısa sürdü tabii.