ilk teklifi Karabükten aldım
![]()
ilk teklifi Karabükten aldım
![]()
SÜPER TOTO SÜPER LİG 17. HAFTA
İLK YARI PUAN TABLOSU
İLK YARI OYUNCU PERFORMANS TABLOSU
İlk yarı boyunca güzel maçlar çıkardım en azından oyuncu kalitesi bu kadar olmasına rağmen. Forvet Traore çok fark yarattı burada olmamda. Eğer Moreno da 6 ay sakatlanmasa ve bu maçlarda forma giyseydi herhalde puanım daha fazla olurdu.![]()
Takım fırtına olmuş yahu (: Şampiyonlar liginde görmek isterük![]()
...
...
Çok iyi gidiyorsun beklenilmedik bir biçimde umarım böyle devam eder. Bir şey dikkatimi çekti Traore tüm gol yükünü üstlenmiş birinin ona katkı sağlaması lazım![]()
...
iyi bir planlama ile en fazla 3 sezona Avrupa'da başarı da gelecektir.sonrasında zaten maddi yapı çok hızlı bir şekilde büyür.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zaten sağlayacak oyuncu Moreno 6 ay sakatlandı. Onun etkisi çok büyük oldu. Mevlüt ve Hüseyin Kuday ise Bank Asya da estikten sonra burada esamesi okunmadıDikkat et bunlar senin kulağına da küpe olsun
Şu anda transfer bütçem 140K olur ise GS den 17 yaşında çok iyi bir oyuncu kiralayacağım 2 senelik. O yedek forvet açığımı kapatacağı gibi 11'i zorlayacaktır hayırlısı artık...
@baldemir
Azim bir yana boş vakit meselesi. Eşimin Eskişehir'e ataması oldu ve 1-2 aydır bu memleketteyim hala iş bulamadım. Ne kadar böyle gider bilmiyorum ama 1-2 ay daha böyle gider ise zamanım bol olacak ve sanırım hedeflere ulaşacağız
eğer bir iş bulup başlar isek sanırım hedeflerimiz çok uzun zaman alır
@nannar
aynen mali yapılandırma zaten şu anda hızlı bir şekilde gelişiyor![]()
Şimdi ne temenni etsem şaşırdım, Umarım hem bir iş bulabilirsin hem de oyunla ve burayla ilgilenebilecek zaman bulabilirsin. Allah yardımcın olsun (:
...
Ligte böyle gidersen şampiyonluğu bile zorlarsın ama seninde dediğin gibi sakatlıklar dengeni her an bozabiliri
Tekrar sahalara dönen Moreno bu maçta maçın yıldızı seçilerek 2 asist ile maça damgasını vurdu.
SÜPER TOTO SÜPER LİG 18. HAFTA
işe bak yaw daha ilk kura da Galatasaray çıktı karşımıza Türkiye kupasında
![]()
şanssız kura olmuş ama inşallah geçeriz galatasarayı
@oguzkedek
inşallah arkadaşım
SÜPER TOTO SÜPER LİG 19. HAFTA
Last edited by wolffather : 18.Ocak.2012 at 02:05
Sonuçlar çok iyi. İlk 10 a girmen bile yeterli ama en kötü playoff diyorum.![]()
TariboWest
Fenerin senden çekiği nedir. Adamlara 5 puan kaybettirdin![]()
DEVRE ARASI TRANSFER DOSYASI
Can Şentürk'ü 1.5 sezon kiraladım... Sözleşmesinin biteceği tarihte umarım kadroma katarım.
KİRALIK
KİRALIK
400K
400K
300K
Last edited by wolffather : 18.Ocak.2012 at 13:34
Gelenler gayet iyi
TÜRKİYE KUPASI 4. ÖN ELEME
Karşılaşmaya yedek takımla çıkan Galatasarayı penaltılar ile mağlup ettik. Ama hem Sissokoyu hemde Emre yi 6 hafta kaybettik.
Alınan yeni oyuncular güncellendi
SÜPER TOTO SÜPER LİG 20. HAFTA
Arkadaş gollerin dakikalarına bakın. Tamam hak etmedim maçı ama ben attım adamlar hemen cevap verdi![]()
TÜRKİYE KUPASI 5. ÖN ELEME
Arkadaş uzatmalarda attığımız 2 gol ile kazandık fakat yeni transfer Ayew, Damir Poljak ile Traore 1er ay sakatlandı. HARBİ DELİRMEYE BAŞLADIM BU SAKATLIKLARDAN
SÜPER TOTO SÜPER LİG 21. HAFTA