Teşekkürler arkadaşlar. Enes son 15 dakika adamlar kornerlerden attılar golü. Bunlar da senin taktiği kullanıyor
SÜPER TOTO SÜPER LİG 26. HAFTA
Teşekkürler arkadaşlar. Enes son 15 dakika adamlar kornerlerden attılar golü. Bunlar da senin taktiği kullanıyor
SÜPER TOTO SÜPER LİG 26. HAFTA
Yine rahat bir galibiyet almışsın![]()
SÜPER TOTO SÜPER LİG 28. HAFTA
Arkadaş bir takımda bu kadar bal olur. Kendimi BJK yerine koyuyorum da bu maçtan sonra böyle bir yenilgi alsaydım bilgisayar filan kalmazdı ortalıkta
SÜPER TOTO SÜPER LİG 29. HAFTA
Beşiktaş maçı gerçekten şansmış![]()
Galatasaray'dan nefret etmeye başladım![]()
SÜPER TOTO SÜPER LİG 31. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 32. HAFTA
Off son 2 maçta 11 gol ve bu gollerin 8 tanesi Romerodan
SÜPER TOTO SÜPER LİG 33. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 34. HAFTA
Çok iyi gidiyoruz.
Çok iyi gidiyoruz.Sezonu çifte kupayla bitirirsek süper olur![]()
Ligde süper gitmişsin tebrikler
Normal Sezon Puan Tablosu
Normal Sezon Oyuncu Performansı
NORMAL SEZON DA GÖZE BATANLAR
Silvio Romero: Normal sezonu 37 gol 10 asist ile tamamlayarak Türkiye Süper Ligine damgasını vurarak gol kralı oldu. Ve en iyi oyuncu ödülünü de alacaktır.
Luka Milanzi= Yaşadığı sakatlıklardan ötürü fazla oynama fırsatı yakalayamadı fakat oynadığı 12 karşılaşmada attığı 5 golün yanında 11 asist sığdırdı. Ve sezonun göze batan listesine girmeyi başardı...
Michael Hoyos= Oynadığı 18 karşılaşmada attığı 4 golün yanında verdiği 9 asist ile yıldızlaştı ve göze batanlar listesine girmeyi başardı.
Damir Poljak= Genç yaşına rağmen süperlig de Sarıyerimizin defansını toparladı. Ve bu listeye girmeyi başardı.
Fernando Cardenas= Oynadığı 28 karşılaşmada attığı 8 golün yanında 8 de asist yaparak bu listeye girmeye hak kazanmıştır.
Şampiyon olma şansımız devam ediyor halen.
Romero'ya da helal olsun
İnönüdeki galibiyet muhtesem olmuş. Başarılar dilemeye gerek kalmamış
Kariyerini baştan sona kadar okudum. Bir üst lige çıktığın her sezon sergilediğin performanslar çok etkileyici ve takdiri hak ediyor ancak ben özellikle yabancı transfer politikanı çok beğendim. ''Aga bi yabancı hakkımız var onu da kullanalım yani değil mi'' der gibi yapıştırmışsın valla yabancıları, neredeyse hepsi çok üst düzey oyuncular. Bu sezon da Galatasaray'a olan şanssızlığını kırarsan şampiyonluk uzak ihtimal gibi durmuyor. Başarılar kardeşim, takip edeceğim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Umarım play-off larda Galatasaray'a karşı olan şanssızlığını yenersin![]()
...
Bakacağız artık neler yapacağız. Romero da gerçekten muhteşemdi
Olmaz mı yahusen dile yine
İlk öncelikle o kadar zaman ayırıp baştan okuduğun ve samimi görüşlerini belirttiğin için teşekkür ederim. Galatasaray mevzusu ise çok zor. Vlademir Weiss konusunda çareler bulmalıyım. Adam ingiliz tayı gibi durduramıyorsun
Of Enes of senin şu Salih Dursunu versene
İbrahim ayıp ediyorsun seni mi kıracağım![]()
Romero'ya baktım da Lanus takımında oynuyo.Teklif yaptım 3 milyon 10 milyon istediler![]()
Şampiyon olacağız bu sene![]()
TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR PLAY-OFF 1. MAÇ
TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR PLAY-OFF 2. MAÇ
tam mükemmel gidiyorsun dicektim f5 çektim yine gs malubiyetiolmamış şampiyonluk isteriz
![]()