bu müthiş fotoyu arıyodum TD yayınladı harika gerçekten
![]()
Aman yarabbi ne gol attı İngiltere.Ulan Gerard o nasıl orta?
Bir Dost
Hellbells
Caroll havadayken 5 poz resim cektirdi![]()
İbrahimovic gibi adamı orta sahanın önünde oynatıyor İsveç.Öyle oynadığı halde yine İngiltere'yi en çok zorlayan adam.Forvette oynasa daha çok pozisyona gireceği kesin.Hikmet Karaman'da sürekli söylüyor Elmander ile yer değiştirse daha etkili olur.
Mellberg ile 1-1 oluyor durum...İsveç zaten İngiltere'ye zor yenilir tarihinde 1 kere yenilmiş sadece...
Mellberg'e bak İsveç'i taşıyor.
Mellberg gol kralı olur bu gazla![]()
İngiltere'yi izliyorumda sıradan bir takımdan farkı yok.Maç başından beri golden hariç pozisyonu yok neredeyse.Bu oyunla belki gruptan çıkarlar ancak çeyrek finalde felan elenirler.Sanırım Ömer Üründül demişti İngiltere'ye bakıyorumda sadece ismi kalmış diye.Gerçekten öyle.
Walcott insan ol yahu o nası goldür![]()
Haydi İsveç bastır ! Al şu maçı !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3-2 oldu vay anam vay maça bak yav...
Wellbeck, İsveç'in ipini çekti. Zlatan'ın şutu girmeliydi içeri.
2-4 skor oynadığımı yazmıştım bir önceki sayfada. İngiltere gol yemeden kontradan bi gol ataydı iyiydi
Bir Dost
Hellbells
İsveç ilk maçta da aynı hatayı yaptı önde olduğu 2 maçı da verdiler...
ulan isakson skor tutacakt] sen o golü tutmasaydın.yuhhh
Bir Dost
Hellbells
İrlanda'dan sonra İsveç'e de güle güle. Hem elenen hem çeyrek finali gören 2'şer takım oldu böylece 2. maçlar sonunda.
Çeyrek Final'i gören takım yokki henüzAlmanya bile kesin değil Fransa-İngiltere 4 puandalar Ukrayna 3 orası da karışık...
Ben şahsi düşüncemi yazdım beyler sakin olun.İspanya ve Almanya bana göre çeyrek finaldeler.
Üstteki yazıda 'bence' kelimesini yazmayı unutmuşum.![]()
İbrahimovic kaleciye bacin s.... dedi agzini okudum serefsizim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İtalya-İrlanda maçını Cüneyt Çakır yönetecek.
Kolay bir maçı vermişler Cüneyt Hoca'ya. Umarım güzel yönetir. En azından yarı final yönetmesini bekliyorum ben.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ingiltere walcott ile baska guzel oldu. milner neden oynar anlamis degilim. korkak oyunlari az daha pahaliya mal olucakti, isvec macinin 2.yarisi ingiltere icin umut vericiydi. fransa maci ve isvec macinin ilk yarilarini gorunce keske elemelerde bunlar gelseydi bizim gruba demistim :]
cakirin irlanda macina verilmesi beni hayal kirikligina ugratti, turnuvanin devaminda baska mac verileceginden supheliyim ben acikcasi.
Son maçlar neden aynı saatte ? Maç satma olmasın diye mi ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Sanırım![]()
![]()
bu arada Cüneyt Çakır'a niye şöyle zor maç vermiyorlarki İrlanda'nın iddiası kalmamış o maçı vermişler Danimarka-Almanya maçına falan verseler hoş olurdu...Demekki Yarı Final falan yönetecekki kolay maç verdiler...
Bugünün maç programı nedir beyler?
So what?
Saike
Yunanistan-Rusya
Polonya-Çek Cumhuriyeti